Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ… Η ΣΑΡΚΟΦΑΓΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.



Γράφει ο anarxosimoritis.

… είναι πικρή η αλήθεια και ποιος να την ξεστομίσει!

Εσύ φίλε μου πες πως είσαι υπεύθυνος!

.....· Η ΑΝΕΥΘΥΝΗ Δικαιοσύνη , ο Άρειος Πάγος… αραχτοί και ανεύθυνοι… έχουν κλείσει αυτιά, μάτια, βιβλία, Σύνταγμα, κώδικες, νομοθεσίες, υποθέσεις, σκάνδαλα, παραγραφές, αρπαχτές, ρεμούλες, ανταλλαγές, μίζες… και εισπράττουν απλώς τους παχυλούς μισθούς . Όλοι οι μεγάλοι ληστές αθώοι!!! Από το 1974 κανένας ουσιαστικά δεν τιμωρήθηκε!!!

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΟΗΕ, ΕΟΚ... ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ!


Γραφει ο diaskronos

ΗΠΑ,ΝΑΤΟ,ΟΗΕ, ΕΟΚ, Θρασύτατα και ανοιχτά ομολογούν ότι σχεδίασαν και οργανώνουν τον Εμφύλιο πόλεμο στη Λιβύη και ότι θα δώσουν όπλα σε ανθρώπους που δεν έχουν κάνει ούτε ομάδες!!! Παρά τις προσπάθειες της CIA,MΟSANT δεν μπόρεσαν να οργανώσουν τους δήθεν αγανακτισμένους-επαναστατημένους Λίβυους… παρά το σπρώξιμο και τον εκμαυλισμό των ΜΜΕ για επανάσταση… οι Λίβυοι κάπου βλέπουν την φάκα και δεν ακολουθούν εκτός από μια μικρή τυχοδιωκτική μειοψηφία που είναι εντελώς ανοργάνωτη χωρίς να έχουν σχεδόν σαφή αιτήματα!!!

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

ΟΙ 300 ΠΑΡΑΙΤΗΜΕΝΟΙ... ΕΝΟΧΟΙ... ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ

Γράφει ο diaskronos

Οι Ελληνες έχουμε μόνο ένα ΧΡΕΟΣ!...

Να ξεκαθαρήσουμε την κατάσταση!

Να βγούμε απο το βούρκο!

Ενάμισι χρόνο μετά τις εκλογές και οι 300 άβουλοι και μοιραίοι παρακολουθούν την κατρακύλα της χώρας… λες και περιμένουν να γίνει κάποιο θαύμα! Λες και δεν είναι αυτοί οι υπεύθυνοι της κατρακύλας! Λες και οι ίδιοι είναι απλοί θεατές σε θεατρική τραγωδία!

Οι 300 συνεχίζουν απτόητοι να μην αναλαμβάνουν καμία ευθύνη! Συμβιβασμένοι με τις ενοχές τους… συμβιβασμένοι με τις παραγραφές των εγκληματιών… συναγελάζονται και αλληλοστηρίζονται και συνεχίζουν να απολαμβάνουν τους μισθούς τα επιδόματα, τα εχτρα που τους παρέχει η θεσούλα… συνεχίζουν όντες άχρηστοι να κυβερνούν και να αντιπολιτεύονται σαν άλλοτε… σαν να μην κατάλαβαν τι γράφει το Μνημόνιο… σαν να μη γνωρίζουν το μέγεθος του Χρέους… σαν να μην γνωρίζουν ότι η ανεργία είναι 20%!!!

Ραδιενεργά... "Ανθεστήρια"



απο την antromeda

Κάποτε … κάποιοι στον πλανήτη γιόρταζαν τα Ανθεστήρια! Και ήταν οι Έλληνες !...Όταν οι άνθρωποι σέβονταν, αγαπούσαν την γη και τον πλανήτη και ήταν σ` αυτή τη χώρα… τη χώρα μας!

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Ο Νόαμ Τσόσμκι για την πλανητική πολιτική των ΗΠΑ


Aναδημοσίευση αποtvxsteam ( με φωτο απο galaxiako) 10:16 - Σάβ 26/03/2011,

Ο Αμερικανός διανοούμενος Νόαμ Τσόμσκι, υποστηρίζει ότι οι ΗΠΑ εξακολουθούν να θέλουν να παίζουν κυρίαρχο ρόλο στην παγκόσμια πολιτική σκηνή, αλλά δε μπορούν να δίνουν εντολές, πλέον, σε άλλες μεγάλες δυνάμεις.


Η απειλή πολέμου με το Ιράν είναι πάντα υψηλή, επισημαίνει, και αναρωτιέται ποια είναι η «απειλή» που ασκεί το Ιράν όταν «σύμφωνα με το αμερικανικό Πεντάγωνο το Ιράν δε μπορεί να κινητοποιήσει μεγάλη δύναμη». Υπό αυτή την έννοια, τι σημαίνει η φράση των Αμερικανών αξιωματούχων, «όλα είναι πιθανά»; «Ότι μπορούμε να επιτεθούμε, αν θέλουμε. Αυτή είναι πραγματικά σοβαρή απειλή», καταλήγει ο ίδιος.

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Ο Ομπάμα στη Λατινική Αμερική: «Συμμαχία των ίσων» ή Ιμπεριαλισμός με «αγγελικό προσωπείο» ;

Αναδημοσίευση απο Siera Maestra
( με πολύ καλές επισημάνσεις...)
Του Νικολάου Μόττα

Τη στιγμή που η αμερικανο-βρετανο-γαλλική συμμαχία ξεκινούσε την ιμπεριαλιστικού τύπου στρατιωτική της επέμβαση στη Λιβυή με πρόσχημα τα ανθρώπινα δικαιώματα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ επισκεπτόταν τη Νότια Αμερική. Πρώτος σταθμός η Βραζιλία, δεύτερος η Χιλή και τρίτο το Ελ Σαλβαδόρ.

ΚΟΜΑΝΤΑΝΤΕ ΜΑΡΚΟΣ

Aναδημοσίευση απο Siera Maestra
Αυτός είναι ο Marcos.. ''Μπορούσα να τα έχω όλα για να μην έχω τίποτα, αποφάσισα να μην έχω τίποτα για να τα έχω όλα.'' Ραφαέλ Σεμπαστιάν Γκιγιέν Βισέντε. Γεννήθηκε το 1957 στο Ταμπίκο, σπούδασε φιλοσοφία στο πανεπιστήμιο UNAM και δούλεψε σαν πανεπιστημιακός. Το διδακτορικό του αφορούσε τα σχολικά βιβλία ως ιδεολογικό μηχανισμό. Αυτός, λένε πως είναι, ο υποδιοικητής Μάρκος. Ο ίδιος υποστηρίζει: «ονομάζομαι Μάρκος Μόντες ντε λα Σέλβα, γιος του γερο-Αντόνιο και της δόνια Χουανίτα, αδερφός του γιου Αντόνιο, της Ραμόνα και της Σουζάνα, θείος της Τονίτα, του Μπέτο, της Έβα και του Εριμπέρτο», ότι «γεννήθηκα σε ένα αντάρτικο στρατόπεδο που λεγόταν ‘Κρύα Νερά’, στη ζούγκλα της Λακαντόνα, στην Τσιάπας, τον Αύγουστο του 1984…»

ΠΩΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;



Κάπως ετσι μπορούμε ν` αρχίσουμε...
... ωστε να μπορέσουμε να συνενοηθούμε!..
... και μετά...
...μπορούμε να πάμε στα μεγαλύτερα!

Ας αρχίσουμε οι bloggers με την κατάργηση
των Γκρικλις! και να ανεβάσουμε το επίπεδο των blog οσο γίνεται περισότερο!...Ειναι μια καλή αρχή.

galaxiako

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Η ΣΥΡΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ ΗΠΑ-ΑΓΓΛΙΑ-ΙΣΡΑΗΛ (Η.Α.Ι.)

Γράφουν οι …Anarxos-kiklonas

Η Συρία όπως δείχνουν τα πράγματα είναι το επόμενο θύμα του φασιστικού άξονα.
Μετά την αποσταθεροποίηση που έκαναν στο Λίβανο πριν τρία-τέσσερα χρόνια και τις δολοφονίες τις οποίες προσπάθησαν να φορτώσουν στους Σύριους με υπόγειες πάντα διαδρομές κυρίως η MOSANT συνεπικουρούμενη από τη CIA έστησαν δίκτυο αποσταθεροποίησης της Χώρας. Το σχέδιο μπήκε σε εφαρμογή μετά την απόσυρση των Ισραηλινών στρατευμάτων από το Νότιο Λίβανο και την «ήτα» ή την Πύρειο «νίκη» αν προτιμάτε με την Χαισμπολάχ. Τότε κατάλαβε το Ισραήλ ότι δεν γίνεται να νικήσει με αυτό τον τρόπο και άλλαξε τακτική.

Η ΚΙΝΑ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ Η.Π.Α........ Μπαίνουμε σε Παγκόσμια εμπλοκή... Πιθανόν σε τρίτο Παγκόσμιο πόλεμο...

Γράφαμε σε παλαιότερο άρθρο του blog...
(αναδημοσίευση)


Πέρα από τις αερολογίες των golden boys με τα βαριά κωλόχαρτα του Χάρβαρντ, η αλήθεια είναι ότι η ΚΡΙΣΗ διαρκώς θα βαθαίνει, θα επιδεινώνεται και θα καλύψει όλους τους τομείς ανά τον Πλανήτη….
Μπήκαμε σε δρόμο χωρίς επιστροφή και είναι ζήτημα χρόνου και συσχετισμού δυνάμεων να ζήσουμε πολέμους όχι μόνο οικονομικούς αλλά κυρίως στρατιωτικούς.

TΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛ KAI ΠΑΛΙ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ


γράφουν οι...Anarxos-kiklonas

Ο πιο αγαπητός εγκληματίας-σύμμαχος-συνεργός των Αμερικανών είναι ως γνωστό το Ισραήλ. Δεκάδες χρόνια διαπράττει γενοκτονία εις βάρος των Παλαιστινίων αλλά ποτέ ο ΟΗΕ δεν το είδε! Με το μόνιμο βέτο των ΗΠΑ και τα στραβά μάτια των υπολοίπων! Οι μασόνοι –σιωνιστές-τραπεζίτες ως διαπλεκόμενοι των πολυεθνικών ανα τον Πλανήτη στην πραγματικότητα συναποφασίζουν και συγκυβερνούν με τους Δυτικούς-Αμερικάνους καρχαρίες.

Και ενώ το ΝΑΤΟ εφαρμόζει το επιλεκτικό φασισμό του στη Λιβύη και βομβαρδίζει ανελέητα κατά το πρότυπο του πολέμου στο Ιράκ, το Ισραήλ τάχα δεν συμμετέχει …αλλά βομβαρδίζει τους αμάχους στη Γάζα που έχει επιβάλει προ πολλού και απάνθρωπο εμπάργκο. Στους τελευταίους βομβαρδισμούς σκοτώθηκαν οκτώ άμαχοι αλλά κανείς από την λεγόμενη Διεθνή κοινότητα δεν μιλάει!.

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Η ΓΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ… ΣΤΟ ΛΑΚΟ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ…ΩΣ «ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ»!


Εμβατήριο της «ΟΔΥΣΕΙΑΣ» από τον ….Anarxosimoritis

Ο Σαρκοζί και η Γαλλία καθώς και τα ρετάλια του ΝΑΤΟ που τάχα το παίζουν «προστάτες» ήδη εγκλωβίστηκαν στο λάκκο που οι Αμερικάνοι άνοιξαν για αυτούς. Η απαγκίστρωσή τους από τη Λιβύη δεν θα είναι εύκολη και συνεπώς άρχισε η αιμορραγία της Ευρώπης οικονομική, στρατιωτική αλλά και κοινωνική. Ο άξονας του Δ΄Ράιχ.. ΗΠΑ-ΙΣΡΑΗΛ-ΑΓΓΛΙΑ με όργανα τον ΟΗΕ και το ΝΑΤΟ δεν θυμούνται καν την Κύπρο που είναι κατεχόμενη!!!

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ… ΚΑΙ Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

Αναδημοσίευση λόγω επικαιρότητας δικού μας άρθρου.
Γράφει ο Diaskronos

Θα έγραφα δύο λέξεις ως εισαγωγή… αλλά θα ήταν έτοιμη τροφή για «αποθήκευση» για κάτι καλοθελητές που ξεσκονίζουν το διαδίκτυο. Θα μπω λοιπόν στο θέμα.

Είχαμε γράψει πριν τρία χρόνια για την Παγκόσμια μετάλλαξη του συστήματος στο άρθρο ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΝ ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΚΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΙΣΜΟ

στο blog : kiklonas …για όποιον

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Che Guevara...στους απροσκύνητους, που αντιστέκονται στο σύγχρονο φασισμό.


οχι στο αιματοκύλισμα των λαών.οχι στο αιματοκύλισμα των λαών.οχι στο αιματοκύλισμα των λαών.οχι στο αιματοκύλισμα των λαών.οχι στο αιματοκύλισμα των λαών.οχι στο αιματοκύλισμα των λαών.οχι στο αιματοκύλισμα των λαών.οχι στο αιματοκύλισμα των λαών.ωοχι στο αιματοκύλισμα των λαών.οχι στο αιματοκύλισμα των λαών.οχι στο αιματοκύλισμα των λαών.οχι στο αιματοκύλισμα των λαών.οχι στο αιματοκύλισμα των λαών.οχι στο αιματοκύλισμα των λαών.οχι στο αιματοκύλισμα των λαών.οχι στο αιματοκύλισμα των λαών.οχι στο αιματοκύλισμα των λαών.οχι στο αιματοκύλισμα των λαών.