Τρίτη 17 Μαΐου 2011

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΜΕΣΑ.


Γράφει η ομάδα "G"

Τα έχουμε ξαναγράψει… πολύ το ζαλίσαμε το ζήτημα. Κουβεντούλα, συζητήσεις, επιτροπές, φράχτες…μπουρμπούτσαλα και άλλα τέτοια φαιδρά και του κόλου…

Φτάσαμε σε σημείο να διαλύσουμε γειτονιές και συνοικίες Ελλήνων πολιτών … για να μη πουν ότι τάχα δεν είμαστε Δημοκράτες!

Φτάσαμε στο σημείο να διαλύουμε πόλεις ολόκληρες όπως Πάτρα, Αθήνα, Ηγουμενίτσα κ.λ.π… για να μη πουν ότι δεν είμαστε ευαίσθητοι!!!

Φτάσαμε στο σημείο να μας δολοφονούν και να καθόμαστε σαν τα αρνιά το Πάσχα .. για να μη μας πουν ρατσιστές!!!

Τίποτε απ`όλα αυτά δεν είμαστε!!! Είμαστε μεγάλα κορόιδα και μας ταιριάζει ο τίτλος!!!

Είμαστε μαζοχιστές του κερατά !!! ραγιάδες και υποκριτές μέχρις εμετού!!!

Τα ξαναγράψαμε λοιπόν …

· Φύλαξη των συνόρων από τον Ελληνικό στρατό με μια προειδοποιητική βολή και αν δεν υποχωρούν τότε εκτέλεση επι τόπου! Άλλος τρόπος φύλαξης των συνόρων δεν υπάρχει και μην υποκρινόμαστε. Βύθιση κάθε πλοιαρίου που προσεγγίζει χωρίς άδεια και δεν υπακούει στις εντολές των Ελλήνων φρουρών.

Αυτό λέει το Σύνταγμα και αυτό πρέπει να γίνει.

· Απελάσεις των ήδη παρανόμως εβρισκόμενων εδώ άμεσα με κάθε τρόπο.

· Παροχή πολιτικού ασύλου σε ένα μικρό ποσοστό που το δικαιούται πραγματικά με στοιχεία και που δεν είναι πάνω από 2-3%.

Τα μέτρα Καμίνη ειναι ασπιρίνες σε πανούκλα.

Όλα τα υπόλοιπα είναι μπούρδες… Εμείς δεν μπορούμε να κλείνουμε τα μάτια. Και αν γιαυτά που γράφουμε μας πούνε κάποια ανεγκέφαλα τσόφλια ρατσιστές, εθνικιστές, και άλλα τέτοια φαιδρά … τότε τους χαρακτηρίζουμε εμείς από τώρα όχι μόνο ανεγκέφαλους, ηλίθιους, βλάκες, υποκριτές αλλά και άχρηστα παρασιτόβια ζουλάπια εχθρικά σε κάθε κοινωνία και πάνω απ` όλα για τη Δημοκρατία…

Γιατί η Δημοκρατία πρέπει να εξασφαλίζει στους πολίτες της χώρας που την έχτισαν ,την περιφρουρούν, την καλλιεργούν, και πληρώνουν … Ασφάλεια, εργασία, παιδεία, υγεία κ.λ.π. και όχι δολοφονίες, βιασμούς, ανεργία, ληστείες και βρωμιά…

Όλοι αυτοί λοιπόν που αερολογούν τάχα ως διεθνιστές, ουμανιστές κ.λ.π. καλά θα κάνουν να το βουλώσουν και να δουν την πραγματικότητα. Αυτοί είναι πιο επικίνδυνοι από την Χρυσή Αυγή και το εννοούμε πέρα για πέρα! Διότι αυτοί σπρώχνουν τον κόσμο στην άβυσσο του Εμφυλίου και της Χρ. Αυγής αντί να στηρίζουν την απέλαση και την απεμπλοκή από το μεγάλο , επικίνδυνο πρόβλημα της αποθήκευσης λαθρομεταναστών. Θα έχουν τεράστιο μερίδιο ευθύνης το ΚΚΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ, οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ κ.λ.π. αν στο τέλος οδηγήσουν το λαό σε αντιδράσεις τύπου Χρυσής Αυγής.

Το πρόβλημα είναι πλέον ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ και ας μην εκπλαγούν κάποια στιγμή θα ξεσπάσει και τότε θα είναι αργά.

galaxiako.blogspot.com 17/05/2011

1 σχόλιο:

  1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ,ΔΙΟΤΙ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΟΝΟ ΤΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ,ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΜΕ ΒΙΑΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΣΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ. ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΧΤΗ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ .ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΑΘΑΡΑ ΚΡΑΤΟΥΣ ,ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΕΙ .ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΑΣΧΟΥΝ ΚΑΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΑΠΟ ΛΟΙΜΩΔΗ ΝΟΣΗΜΑΤΑ. ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΚΔΙΩΓΜΟΥ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ .ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ,ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΑΚΡΑ,ΤΟΥΣ ΩΘΕΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΚΑΤΑΣΤΗ ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...