Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

ΑΣΥΛΟ ΨΑΧΝΕΙΣ … Η ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;

Γράφουν diaskronos και antromeda

Πολύ μελάνι… πολύ δάκρυ… πολλές απόψεις… λίγα επιχειρήματα…χωρίς ουσία.

Σε τι διαφέρει η κλαματολογία περί ασύλου …από την επετειακή επαινολογία των τριών ιεραρχών;;; H απόσταση του Λένιν και του Τσε από τους σημερινούς εκφραστές της Αριστεράς, είναι όση και η απόσταση του Χριστού από τους σύγχρονους ρασοφόρους εμπόρους!

Η (επαναστατική) ΑΛΗΘΕΙΑ ξεχειλίζει πάνω από άσυλα και μπιχλιμπίδια… Το άσυλο ήταν που μας έσπρωξε το Φλεβάρη του 73 στη Νομική; Το άσυλο ήταν που μας έκλεισε στο Πολυτεχνείο το Νοέμβρη του 73; Ποια ασυλία είχαμε στα κρατητήρια και την Ασφάλεια; Ποια ασυλία είχαν οι σύντροφοί μας στο ΕΑΤ-ΕΣΑ και τα ξερονήσια;

Η (επαναστατική) ΑΛΗΘΕΙΑ … δεν φοβάται, δεν κρύβεται, δεν προστατεύεται, δεν φυλακίζεται, δεν εκκολάπτεται, δεν νομοθετείται, δεν διακινείται, δεν περιχαρακώνεται δεν μονοπωλείται, δεν εγκλωβίζεται σε άσυλα… ξεχύνεται, περπατάει ελεύθερα- χύμα στην κοινωνία!... Διαφορετικά δεν είναι ΑΛΗΘΕΙΑ αλλά ενέσιμο προσθετικό κατασκεύασμα σκοπιμοτήτων. .. είναι ένα ψέμα που χρειάζεται χώρο και χρόνο να καλλιεργηθεί, να εντυπωθεί, να ριζώσει ως τάχα αλήθεια… είναι ψέμα που χρειάζεται στούντιο για να μακιγιαριστεί ως αλήθεια… είναι ψέμα που θέλει να πάρει αληθοφάνεια και θέση δίπλα στην ιστορική αλήθεια…

Η (επαναστατική) ΑΛΗΘΕΙΑ δεν χρειάζεται άσυλο, δεν έχει ανάγκη ασύλου... θα λέγαμε μάλλον πνίγεται, διαστρεβλώνεται, ασφυκτιά κάτω από την προστατευτική τάχα ομπρέλα του οποιουδήποτε έστω καλοθελητή… Πρέπει να είναι ελεύθερη από κάθε άποψη και όχι μεταλλαγμένο παρασκεύασμα των εθελοντών εμπορίσκων.

Άσυλο χρειάζεται η ενοχή, η ημιμάθεια, η αβεβαιότητα, ο φόβος, το ψέμα, η διαστροφή, η απάτη. Άσυλο χρειάζονται οι κλέφτες, οι ψεύτες, τα λαμόγια, οι απατεώνες, οι καταχραστές. Την ασυλία εγκλημάτων επικαλούνται οι καταχραστές πολιτικοί… οι κλέφτες με τις ανώνυμες offshore οι απατεώνες με τις νομοθετημένες παραγραφές… οι καρχαρίες με το φορολογικό απόρρητο και τις Ελβετικές καταθέσεις… τα λαμόγια με την Αρχή προστασίας τάχα προσωπικών δεδομένων… Άσυλο χρειάζονται οι Βουλευτές .

Η ( επαναστατική ) ΑΛΗΘΕΙΑ είναι δυνατή, ξεχωρίζει πολύ εύκολα, είναι άμεσα αποδεκτή από το λαό, προστατεύεται από το λαό, δεν ξεχνιέται και δε χρειάζεται ντάντεμα από αυτόκλητες τάχα νταντάδες… Είναι αυτό ακριβώς που απουσιάζει σήμερα από τα «υψηλά κλιμάκια» της Ελληνικής κοινωνίας.

Αντί να μιξοκλαίμε την μοίρα μας και το άσυλο… αντί να σηκώνουμε σημαίες πλαστικές… αντί να παριστάνουμε τους δαρμένους… αντί να κρυβόμαστε πίσω από δόγματα και άσυλα… δεν είναι καλύτερα να αναζητήσουμε την (επαναστατική) ΑΛΗΘΕΙΑ;

Αν θέλεις τόσο πολύ το άσυλο μείνε σπίτι σου αγκαλιά με το φόβο… Αν θέλεις την ΑΛΗΘΕΙΑ ψάξε , διάβαζε και περπάτα… δεν χρειάζεσαι άσυλο αλλά ψυχή και τσαγανό!

Εμείς δεν χρειαζόμαστε κανένα άσυλο… και αν δεν δίνουμε στα ονόματά μας νομισματική αξία ανταλάξιμη … είναι από άποψη και όχι από φόβο.

ας λέμε εμεις…diaskronos, antromeda 29/11/2011

galaxiako.blogspot.com

1 σχόλιο:

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...