Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ -ΤΣΙΦΛΙΚΙΑ… ΚΟΙΝΩΝ.ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ 8-9 ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ... Α.Τ.Ε.Ι. ΠΑΤΡΑΣ … 36 ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ !

Σήμερα και στην εκπομπή των Αναγνωστάκη-Χασαπόπουλου ο Πανάρετος δήλωσε ότι καταργείται το τμήμα Κοινωνικής θεολογίας του Πανεπιστημίου διότι είχε γίνει το έλα να δεις… Με δυό λόγια 8-9 συγγενείς .. παιδιά, σύζυγοι, θυγατέρες, θείοι ,κουμπάροι αναρριχήθηκαν και κατέλαβαν όλες τις θέσεις αναξιοκρατικά… με προκηρύξεις θέσεων μαϊμού και με τους ίδιους να ψηφίζουν μεταξύ τους και να μοιράζονται τις θέσεις καθηγητών επίκουρων κ.λ.π.

Το ίδιο γίνεται στα περισσότερα Πανεπιστημιακά τμήματα της χώρας…,και αυτά τα τσόφλια-τσογλανοειδή στη συνέχεια το παίζουν καθηγητές…,και τα παιδιά μας υποφέρουν τα πάνδεινα για να τελειώσουν μια σχολή μιας και κάθε άλλο παρά μάθημα κάνουν. Προσωπικά γνωρίζω ότι στο Μαθηματικό Πατρών 3-4 καθηγητές εμφανίζονταν στη Σχολή 2-3 φορές το χρόνο!!! Θέλετε άλλο … πριν πολλά χρόνια στο Μαθηματικό Αθηνών ο καθηγητής έδωσε την έδρα του στην γκόμενά του !!! που είχε δεν είχε το μυαλό της Τζούλιας!!!...Για γεγονότα μιλάμε.

Στο ΑΤΕΙ Πατρών είχε κυκλοφορήσει μια λίστα όπου 36 συγγενείς με ονόματα ήταν όλοι καθηγητές και υπάλληλοι στο ΑΤΕΙ Πατρών !!! πώς γίνεται όλοι αυτοί και μόνο να είναι οι ικανοί;;; Εδώ πρόκειται για Παγκόσμιο ρεκόρ!

Και για να μη πει κάποιος…καλά εσύ τώρα τα βλέπεις-ακούς;;; παραθέτουμε πιο κάτω απόσπασμα από αυτά που γράφαμε πριν τρία χρόνια στο άρθρο… «ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΑΙ τους ΝΕΟΥΣ» και είναι ακόμα αναρτημένο στο blog :http://kiklonas.wordpress.com/... "...Η Παιδεία χωρίς κονδύλια, μίζερη και άχρωμη χωρίς φωτεινά παραδείγματα και αξίες, χωρίς χώρο και χρόνο προβληματισμού, στοχασμού, πειραματισμού, χωρίς οράματα, μοιράζει χαρτιά χωρίς αντίκρισμα, ενώ οι βουλευτές, οι Υπουργοί «οι σοφοί», οι ανεξάρτητες αρχές, οι πρυτάνεις, οι καθηγητές Πανεπιστημίων, οι μεγαλοδικηγόροι σιωπούν εκκωφαντικά όντας απασχολημένοι στην κατανάλωση των αδέσποτων για όλους αυτούς κονδυλίων – πακέτων – και που πανάκριβα πληρώνει ο ελληνικός λαός. Καμιά αιτιολόγηση, καμιά αξιολόγηση, καμία κριτική, καμία αυτοκριτική, κανείς έλεγχος. Ζήτω η εαυτοδιαχείριση! Τόσο απασχολημένοι όλοι, που ξεχνούν πακέτα στα αζήτητα! Π.χ. τα 33 εκατομμύρια ευρώ για δασοπροστασία το 2007. Μετατρέπουν τις απλές υπηρεσιακές καρέκλες σε έδρες ακριβοθώρητης δήθεν αυθεντίας που κανείς πια δεν αγγίζει. Οχυρώνονται σε θώκους μιας απύθμενης αλαζονείας και μετατρέπονται με μοναδικό τρόπο από υπηρέτες του πολίτη σε σατράπες .Την ώρα που τα κονδύλια στα Πανεπιστήμια γίνονται ferrari ,οι μισθοί των δικαστικών απογειώνονται με δικές τους αποφάσεις, οι μίζες στα Υπουργεία και τους οργανισμούς νομιμοποιούνται ως προμήθειες ,τα Ασφαλιστικά Ταμεία λεηλατούνται, τα προνόμια-μπόνους στα ρετιρέ- στυλοβάτες του συστήματος πολλαπλασιάζονται , η Παιδεία ασφυκτιά η Υγεία αποψιλώνεται, η Επαρχία ερημώνεται, οι βιομηχανικές μονάδες μεταναστεύουν και η ανεργία κουκουλώνεται με τρίωρα, εποχιακά και περιστασιακά μικροπρογράμματα.. ."

Καλά θα κάνει λοιπόν ο Πανάρετος και το Υπουργείο να βάλει το μαχαίρι πολύ βαθιά..γιατί ετσι διαλύθηκαν τα Πανεπιστήμια... Αυτές οι ιδιόμορφες ΧΟΥΝΤΕΣ κυριολεκτικά ειναι υπεύθυνες για τον ξεπεσμό-μαρασμό των Πανεπιστημίων... Αυτές οι ΧΟΥΝΤΕΣ εχουν διώξει εξοστρακίσει άξιους επιστήμονες στο εξωτερικό γιατί εδώ δεν μπορούσαν να επιβιώσουν απο το κατεστημένο των καρεκλοκένταυρων. Ο Νανόπουλος ο διακεκριμένος στο εξωτερικό φυσικός δεν συγκρούστηκε με τα βολεμένα βόδια ...και τόσοι άλλοι...Φυλακή θα πάνε οι υπεύθυνοι; Θα πληρώσουν για τις παρανομίες-καταχρήσεις που έχουν κάνει ;;; θα απολυθούν επιτέλους οι επίορκοι;;

galaxiako.blogspot.com 27/11/2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...