Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ… ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΛΑΟΥΣ, ΠΝΙΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ..ΟΙΚΟΔΟΜΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΛΕΟΝ ΤΟ Δ΄ΡΑΙΧ…


galaxiako.blogspot.com

Το παγκοσμιοποιημένο δίκτυο της CIA και MOSANT σε συνεργασία με το ελεγχόμενο δίκτυο των ΜΜΕ σκευωρούν σε βάρος των λαών με όλα τα μέσα. Η Β. Αφρική και η μέση Ανατολή αιματοκυλιούνται με πλήρη αδιαφορία για τους ντόπιους πληθυσμούς αλλά με στόχο την ισοπέδωση οικονομική-κοινωνική-πολιτική της Ευρώπης.

Ήδη ελέγχοντας απόλυτα τις χώρες του ΝΑΤΟ και τον ΟΗΕ από την εποχή του πολέμου του Περσικού κόλπου.. και με εργαλεία μηχανές , ΝΑΤΟ,ΟΗΕ,ΜΜΕ,CIA,DIA,MOSANT έχουν εξαπολύσει ολοκληρωτικό πόλεμο με στόχο να συντρίψουν οτιδήποτε μικρό ή μεγάλο εμπόδιο στην Φασιστική Παγκόσμια κυριαρχία της Ουάσιγκτον και των πολυεθνικών τραστ-μονοπωλίων τους.

Μπροστά στη δική τους οικονομική κατάρρευση ( η Κίνα μόνο έχει το 30% του χρέους της Αμερικής και τα πλασματικά μεγέθη της Αμερικάνικης φούσκας είναι 12 φορές πάνω από το πραγματικό μέγεθος της οικονομίας τους) και αδυνατώντας να αντιμετωπίσουν την χρεοκοπία τους είναι αποφασισμένοι να αιματοκυλίσουν ολόκληρο τον Πλανήτη. Μπήκαμε λοιπόν στην τελική ευθεία. Στραγγαλίζοντας οικονομικά-ενεργειακά και κοινωνικά- λαθρομετανάστες την Ευρώπη… ανοίγουν τον δρόμο για το Ιράν και τέλος το μεγάλο στόχο τη διάλυση με όλα τα μέσα της Κίνας.

Δεν παριστάνουμε τους προφήτες… Όσα γράφουμε είναι αναρτημένα στο blog! Μέχρι στιγμής δεν έχουμε διαψευσθεί. Γράφαμε πιο παλιά το άρθρο … βλέπε στο : «H KINA ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ» και είναι αναρτημένο στο blog. Στο δρόμο του φασισμού που έχουν επιλέξει ακόμα δεν έχουν αντίπαλο αλλά γνωρίζουν καλά ότι αργά ή γρήγορα κάποιοι λαοί θα αντιδράσουν και γιαυτό οικοδομούν προληπτικά παγκόσμιο στρατοκρατικό ράιχ. Όταν ακούτε για τάχα Ευρωπαϊκή δύναμη ταχείας επέμβασης-FRONTEX κ.λ.π. να ξέρετε ότι είναι η προέκταση του ΝΑΤΟ και του Αμερικάνικου πενταγώνου…στην Ευρώπη ελέγχουν τους πάντες!!!

Τον πιο αισχρό ρόλο σε αυτή τη φάση τον παίζουν τα ΜΜΕ!!! Πολλά από αυτά είναι κανονικά φερέφωνα της CIA αλλά πολλά άλλα ακολουθούν απλά εντολές και παραινέσεις γιατί είτε φοβούνται να αντιδράσουν είτε δεν μπορούν είτε ακολουθούν το ρεύμα. Οι σκευωρίες, τα ψέματα, οι προβοκάτσιες της CIA παγκοσμίως παρουσιάζονται ως πανάκια για όλα τα στραβά και ανάποδα …αποκρύπτοντας ότι αυτά που τώρα είναι στραβά θα γίνουν απέραντη κόλαση για τους λαούς. Στημένα ψέματα στο ΙΡΑΚ με το αιματοκύλισμα και τον απαγχονισμό του Σανταμ, Προβοκάτσια στο ΑφΓΑΝΙΣΤΑΝ με τους δίδυμους πύργους που οι ίδιοι έριξαν, προβοκάτσιες και ψευτιές στη Γιουγκοσλαβία και τη δολοφονία Μιλόσεβιτς, στημένη εξέγερση στην Τυνησία και το «θάνατο» του Αλία, Κακοστημένη και στην Αιγυπτο…που είναι ο Μουμπάρακ; Ζει;… Τερατώδη ψέματα με τη Λιβύη και εξέγερση πιο πολύ στα κανάλια παρά στην πραγματικότητα… και ήδη καταδίκασαν τον Καντάφι σε θάνατο γιατί έτσι το θέλουν!!! Και εδώ θα κάνω πρόβλεψη θα τον δολοφονήσουν μόλις το καταφέρουν για να μη μιλήσει ποτέ!!!!

Το Δ΄ΡΑΙΧ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΌΣ… Να μας ζήσει!!! Και οι Αριστεροί του φραπόγαλου και της μπουρμπουλίθρας εδώ στην Ελλάδα ας αράξουν αναπαυτικά για να δουν αν αυτά που γράφουμε επαληθευθούν. Αφού είναι εντελώς ανίκανοι και άχρηστοι ή και διαβρωμένοι μέχρι το κόκαλο. Μόνο που τότε θα είναι αργά … και δεξιοί να δηλώσουν τον αφανισμό και την Παγκόσμια εξαθλίωση δεν θα το γλυτώσουν.

Εμείς θα τα λέμε, θα τα γράφουμε, θα τα φωνάζουμε μέχρι να μας κλείσουν γιατί και αυτό θα γίνει όταν κρίνουν ότι μπορούμε να τους κάνουμε έστω λίγη ζημιά. Μη περιμένετε να το μάθετε από τα ΜΜΕ … ποτέ δεν θα το ακούσετε. Θα μπορούσαμε να γράψουμε δεκάδες σελίδες επιχειρήματα και ντοκουμέντα… δεν έχει νόημα… όποιος μπορεί το αντιλαμβάνεται. Εμείς μια μικροομάδα δεν μπορούμε να ενώσουμε την Αριστερά ..αν μπορούσαμε αυτό θα κάναμε …δεν θα γράφαμε.

Καλούμε τα στελέχη της Αριστεράς να ξυπνήσουν επιτέλους και να γίνει άμεσα ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΕΝΙΑΙΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ…για να υπάρξει ελπίδα!

Ομάδα galaxiako 24/02/2011

7 σχόλια:

  1. Ολα αυτά είναι γνωστά, το θέμα είναι τι κάνουμε.
    Μην περιμένετε απο την κομματική αριστερά να μας σώσει.

    ΨΑΞΤΕ ΑΛΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε stendoras καλησπέρα.
    Την κίνηση του Μίκη και την ειδαμε και την βλέπουμε. Την μετράμε και δεν βγαίνει. Χρειάζεται ενα πλατύ ενωτικό αριστερό μέτωπο που να αγκαλιάσει όλο τον χώρο να μη πω και το Κέντρο. Η κατάσταση εχει κάψει το κόκινο προειδοποιητικό λαμπάκι προ πολού... ειναι τραγική.Αν δεν γίνει εγκαιρα χανόμαστε κυριολεκτικά. Εσένα ποιός σε ξέρει , εμένα το ίδιο... τον Φίλια ποιός τον εμπιστεύεται;
    Ελπίζω να με καταλαβαίνεις. Εμεις ειμαστε απο χέρι υπέρ μιας τέτοιας κίνησης και όπως πάντα δεν μας απασχολούν οι καρέκλες...η μαζικότητα και οι στόχοι μας καίνε!
    φιλικά...diaskronos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν πρόκειται να ενωθεί η αριστερά, μην εθελοτυφλείτε και χάνετε χρόνο, σεβαστή η άποψή σας να μην περιμένετε απ' την ΣΠΙΘΑ και να μην πιστεύετε, εγω προσωπικά περιμένω πολλά και μάλιστα άμεσα, γίνεται πολύ δουλειά απο κάτω προς τα πάνω που δεν φαίνεται, κάτι τέτοιο δεν εχει ξαναγίνει, φυσικά κανένα μέσο δεν θα το πει ούτε θα το δείξει ΠΟΤΕ. Για να δούμε τώρα με την μεγάλη συγκέντρωση του Βελλιδείου την Κυριακή τι ακριβώς και πόση ώρα θα δείξουν, θα εχει 5.000 κόσμο σε ενα χώρο που χωράει 2.400...

    Εν πάση περιπτώσει θα δούμε, κι εγω απογοητευμένος ήμουν και είμαι απ την αριστερά γι αυτό εντάχθηκα στην ΣΠΙΘΑ άσχετα με το αν λατρεύω έτσι κι αλλιως το πρόσωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν κάποιος εχει επαφή με τον Μίκη ...προτείνουμε ενα τηλεφωνικό κάλεσμα σε 30-40 στελάχη της Αριστεράς προσωπικά ο Μίκης και μια πρώτη κουβέντα μεταξί τους ... εχουμε ελπίδες.. δεν μπορεί να μην ανταποκριθούν και βέβαια δημόσια και φανερά ωστε να δούμε και μεις τα ναι και τα οχι. Μετά την πρώτη επαφή μπορούν να ξεκινήσουν διαδικασίες μπούσουλα και στατηγικών -ταχτικών στόχων κ.λ.π.
    diaskronos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν έχετε παρά να στείλετε mail στην κυρία Κολοβού, jkolovou@gmail.com, με τις αιτιάσεις σας, θα φτάσει σίγουρα στον κύριο Θεοδωράκη.

    Μπούσουλας, στρατηγικές, ταχτικές και στόχοι περιλαμβάνονται ήδη στις ομιλίες του.

    ΔΕΙΤΕ ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΠΙΘΑΣ:
    ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ
    ΘΕΑΤΡΟ ΡΕΞ
    ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

    Συντάξτε ένα καλό κείμενο-Mail και στείλτε το στον κύριο Θεοδωράκη.

    Τα ξαναλέμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στείλαμε μόλις τώρα. Ευχαριστούμε.
    diaskronos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...