Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2011

ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ`ΧΩ ΓΙΑ ΜΕΤΑ…TO ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΑΙΧ ΟΙΚΟΔΟΜΕΙΤΑΙ!

γράφει ο diaskronos

Η CIA,η MOSANT και το Πεντάγωνο μπαχαλοποιούν την Β. Αφρική και τη Μέση Ανατολή… για να εδραιώσουν ασφυκτικό έλεγχο και εκμετάλλευση για άλλα 30 χρόνια .
Η CIA,η MOSANT και το Πεντάγωνο αιματοκυλούν τους λαούς για να ελέγχουν πλήρως την παγκόσμια αγορά πετρελαίου και γαιανθράκων…

Η CIA,η MOSANT και το Πεντάγωνο θέλουν έτσι να πνίξουν οικονομικά και ενεργειακά την ΕΟΚ των 29 χωρών που δεν έχουν πετρέλαια, ώστε να βαθύνει η οικονομική κρίση και να μη μπορέσει να ανακάμψει η ΕΟΚ.
Η CIA,η MOSANT και το Πεντάγωνο δίνουν τη χαριστική βολή στην Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση για να μπορέσει να ορθοποδήσει η Αμερικανική Αγορά και οι Πολυεθνικές τους.
Η CIA,η MOSANT και το Πεντάγωνο θέλουν να πλημμυρίσει η Ευρώπη λαθρομετανάστες σε βαθμό που να μη είναι δυνατή η διαχείριση τους.
Η CIA,η MOSANT και το Πεντάγωνο θέλουν να ελέγξουν την ανάπτυξη και επέκταση της Κίνας στις αγορές της Μέσης Ανατολής και Αφρικής.
Και η Ευρώπη κοιμάται ύπνο βαθύ απ` ακρη σ`ακρη… χωρίς καμία απολύτως αντίδραση. Ήδη επί της ουσίας είναι ένα άταφο πτώμα.
Η Ελλάδα βρέθηκε ο πιο αδύνατος και εύκολος κρίκος …και δυστυχώς οι πολιτικοί κοιμούνται ύπνο βαρύ. Αποδεικνύονται εντελώς ανίκανοι να δουν πέρα απ` τη μύτη τους.
Η Ιστορία επαναλαμβάνεται,Ιράκ,Αφγανιστάν, Γιουγκοσλαβία, Τυνησία, Αίγυπτος, Λιβύη,Υεμένη...
diaskronos 24/02/2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...