Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

CIA, MOSANT, ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ … ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΟΠΛΟ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ.. ΣΑΝΤΑΜ ΧΟΥΣΕΙΝ… ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ… ΜΟΥΜΠΑΡΑΚ…ΚΑΝΤΑΦΙ…

με θλίψη γράφει o diaskronos ...γιατί και οι bloggers δεν αντιλαμβάνονται τι παίζεται.

Όταν έπεφτε ο Τσαουσέσκου τα ΜΜΕ ούρλιαζαν για αίμα!!! Μας πληροφορούσαν τάχα ότι 20.000 νεκροί ήταν μόνο στην Τιμισοάρα (μια μικρή πόλη της Ρουμανίας ) ασφαλώς ήταν ψέματα με μόνο στόχο να ξεσηκώσουν τους λαούς εναντίον του Τσαουσέσκου… και τα κατάφεραν! Επειδή ακριβώς η εξέγερση στηρίχτηκε στην απάτη ..η CIA και η MOSANT εκτέλεσαν κρυφά και στο σκοτάδι χωρίς δίκη τον αιχμάλωτο τους Τσαουσέσκου και τη γυναίκα του…Ότι κι αν ήταν ο Τσαουσέσκου για τη Ρουμανία… τελικά ήταν καλύτερο από αυτό που έχουν σήμερα. Σήμερα δεν έχουν απλά φτώχια… η πείνα ,η ανεργία, η εξαθλίωση είναι άνευ προηγουμένου … και οι Ρουμάνες από την ανάγκη γέμισαν τα μπορτέλα και τις πιάτσες πορνείας όλου του πλανήτη!

Καμαρώστε… δοξάστε και φάτε «Δημοκρατία» της CIA-MOSANT!

Με τον Σανταμ Χουσεΐν και τα ψέματα της CIA -ΜΟΣΑΝΤ ,και Μπλερ, Μπους, για τάχα χημικά, βιολογικά και πυρηνικά του Ιράκ έστησαν τον πόλεμο, την εισβολή στο Ιράκ και το αιματοκύλισμα των λαών.

Δέκα χρόνια τώρα… καμαρώστε …δοξάστε «Δημοκρατία» της CIA-MOSANT

Με τους Μιλόσεβιτς-Κάρατζιτς στην Γιουγκοσλαβία το ίδιο έργο με τα ίδια και χειρότερα αποτελέσματα…Με εγκλήματα και δολοφονίες..με συνεργούς τα ΜΜΕ παγκόσμια και τους μισθοφόρους φασίστες των αλβανόφωνων συμμοριών του ΟΥ.ΤΣΕ.ΚΑ. έστησαν την κυριαρχία τους σε βάρος των ντόπιων λαών… και ασφαλώς με τις δολοφονίες-εκτελέσεις στα κρατητήρια του Στρασβούργου των Μιλόσεβιτς-Κάραντζιτς

Δέκα χρόνια τώρα… καμαρώστε …δοξάστε «Δημοκρατία» της CIA-MOSANT

Σήμερα παίζεται ακόμα μια φορά το ίδιο έργο σε βάρος του λαού της Λιβύη. Δήθεν με στόχο ένα δικτάτορα τον Καντάφι βρήκαν και πάλι την πρόφαση να αιματοκυλίσουν ένα άλλο λαό… υποσχόμενοι υπογείως τα γνωστά φούμαρα για Δημοκρατία και ελευθερία. Είναι πολύ πιθανό τα περί εκατοντάδων νεκρών να είναι και πάλι ψέματα.!!! Δεν είμαστε εμείς υποστηρικτές του Καντάφι… ξέρουμε όμως ότι έκανε πολλά έργα για την Λιβύη και το λαό της, χωρίς όμως Δημοκρατία και πολλά αλλά…. Αλλά ξέρουμε ότι τώρα ο λαός της Λυβίης θα δεινοπαθήσει πολύ χειρότερα από όλες τις απόψεις ..όπως και στην Τυνησία, την Αιγυπτο κ.λ.π. Oταν δεν υπάρχει κίνημα λαικό και φορέας με πρόγραμμα εξουσίας μόνο εξαθλίωση και χειρότερο καθεστώς για τους λαούς μπορεί να προκείψει.

Καμαρώστε…δοξάστε «Δημοκρατίες» της CIA-MOSANT!

Η CIA,MOSANT,και το Αμερικανικό πεντάγωνο με επίφαση την Δημοκρατία εγκαθιδρύει νέας μορφής Χούντες που θα εξαθλιώσουν ακόμα πιο βαθειά τους πληθυσμούς της Β. Αφρικής. Το αποτέλεσμα θα είναι ο πλήρης έλεγχος και εκμετα΄λευση αυτών των χωρών από τους Αμερικανους ,Ασφυξία οικονομική των Ευρωπαικών χωρών και εκατομύρια μετανάστες αναγκαστικά προς την Ευρώπη που θα επιδεινώσουν την κοινωνική και οικονομική κρίση.

Καμαρώστε τα κοράκια των Ελληνικών ΜΜΕ…ευθιγραμιζόμενα με την πολιτική της Cia... άρχισαν τα ουρλιαχτά ,τις απειλές, τα σκηνικά… τα πιο πολλά στημένα με ένα στόχο …να γίνει και η Ελλάδα μπάχαλο.

Αυτοί εγκληματούν σε βάρος της χώρας και του λαού…τώρα όποιος δεν το βλέπει είναι αναγκασμένος να υποστεί τα αποτελέσματα ενός τέτοιου μπάχαλου και δυστυχώς θα το υποστούμε και όλοι οι υπόλοιποι.

Diaskronos 22/02/2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...