Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ προς συζήτηση:


Ανανέωση-τροποποίηση προηγούμενης πρότασης του... GALAXIAKO.BLOGSPOT.COM

ΠΡΟΤΑΣΗ

1) Nα μπουν εισαγγελείς και ορκωτοί λογιστές ( εν ανάγκη ξένοι )στη Βουλή ,στην ΕΡΤ, στους Δήμους ,τις ΔΕΚΟ, ΔΕΗ, τις πολεοδομίες, τους Συνεταιρισμούς, τα Δασαρχεία τους Οργανισμούς…. γιατί είναι άντρα διαφθοράς και ρεμούλας και να έχουμε αποτελέσματα στις αναθέσεις έργων, στις πλασματικές υπερωρίες , αποζημιώσεις κ.λ.π. Επιτέλους οι καταχραστές να αποκαλυφθούν και να μπουν φυλακή..μικροί και μεγάλοι.

2) Να επιστραφούν άμεσα τα (πόσα;) δις ευρώ ζεστό χρήμα που ο Καραμανλής και ο Παπανδρέου χάρισαν στους Τραπεζίτες χωρίς δεύτερη κουβέντα .

3) Φορολογία μέχρι και 5% των κεφαλαίων όλων των Τραπεζών ως αντιστάθμισμα των υπέρογκων και παράνομων ποσών που εισέπρατταν δεκάδες χρόνια από τον ιδρώτα του Ελληνικού λαού και τα υπερκέρδη πανωτόκια και την ανεξέλεγκτη διαχείριση των αποθεματικών των Ταμείων των ασφαλισμένων από ιδρύσεώς τους μέχρι την πλήρη και τελειωτική αφαίμαξή τους.

4) Φορολογία ακίνητης περιουσίας μεγαλύτερης απο 1 εκατομ ευρω μέχρι και 5% ειτε ειναι ιδιωτική ειτε εταιρική ειτε offshore …..

5) Η εκκλησιαστική περιουσία κινητή και ακίνητη να περάσει στο Δημόσιο ολόκληρη εκτός από τους ναούς, τα μοναστήρια, και τα ιδρύματα ως κτιριακά συγκροτήματα και ένα αντίστοιχο περιβάλλοντα χώρο όπου υπάρχει. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να γίνει αυτό. Διαφορετικά να σταματήσει κάθε μισθοδοσία και συντάξεις των Μητροπολιτών και ιερέων κ.λ.π. καθώς και κάθε επιχορήγηση από το Δημόσιο προς εκκλησίες ,μοναστήρια κ.λ.π.

6) Να εφαρμοσθεί το πόθεν έσχες για όλους και να φορολογηθούν αναλόγως οι περιουσίες καθώς και τα τεκμήρια διαβίωσης.

7) Να αξιοποιηθεί η Δημόσια ακίνητη περιουσία με διαφάνεια, με διαδικασίες συμφέρουσες για το Δημόσιο και οχι με πλιάτσικο... και με αυστηρές προϋποθέσεις για τις παραμεθόριες περιοχές.

8) Να καταρτιστεί εθνικό μισθολόγιο απο τον πρόεδρο Δημοκρατίας μέχρι τον τελευταίο υπάλληλο με στόχο να πάει ο καθένας στον πάγκο του. Δηλαδή ανώτερος μισθός 4000-4500 ευρώ και κατώτερος μισθός 1200 ,ή σύνταξη απο 1000 εως 2000 ευρώ και βέβαια με πολύ προσοχή, αξιοκρατία, απόδοση και δικαιοσύνη.. Χωρίς κανένα επίδομα και για κανέναν ,μπόνους, πριμ, ενοίκια, εκτός έδρας, συμβούλια, εκλογικά, πλασματικές υπερωρίες, στολών, καυσόξυλων…και χίλια δυο, φαιδρές δικαιολογίες για αγρίους…. εκτός απο το οικογενειακό- παιδιών, θέσης, μεταπτυχιακά και βαρέα ανθυγιεινά.

9) Να καταβληθούν ολες οι εισφορές στα Ταμεία, και το ΙΚΑ απο όλους τους οφειλέτες…ΜΜΕ, Εφημερίδες, Επιχειρήσεις, Δημόσιο κ.λ.π.

10) Ιδιαίτερα για τις Ασφαλιστικές εταιρείες αμεσα πρέπει να μπουν εισαγγελείς και να δεσμευτούν τα κεφάλαια και τα ακίνητα διότι πάνε όλες για δήθεν πτώχευση… αφού για χρόνια συσσώρευσαν τεράστια κεφάλαια απο τις ασφαλιστικές εισφορές λειτουργώντας σαν «πυραμίδες» με πρότυπα την “ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ” την “Comercial valiu” κ.λ.π.

11) Να σταματήσει άμεσα κάθε επιχορήγηση σε ποδοσφαιρικά και αθλητικά σωματεία πλην των Εθνικών ομάδων και μόνο καθώς και των πολιτιστικών συλλόγων κάθε ειδους πλήν των Δημοτικών-κρατικών –ενικών θεάτρων –μουσικής κ.λ.π..

12) Να παραχωρηθούν-πωληθούν αδειες για τις συχνότητες των ΜΜΕ-καναλιών-ραδιοσταθμών και όσοι ενδιαφέρονται να τις αγοράσουν, διαφορετικά να κλείσουν. Εννοείτε οτι στις συμβάσεις θα περιέχεται και δεσμευτικό επιμορφωτικό πρόγραμμα που θα καθορίζεται απο το Υπουργείο Παιδείας.

13) Τα κεφάλαια αυτά να χρησιμοποιηθούν για απόσβεση του μισού χρέους τουλάχιστον και για νέες θέσεις εργασίας Η διαχείριση των κεφαλαίων ως ΑΕΠ να γίνεται από συγκεκριμένα πρόσωπα με πλήρη διαφάνεια, με ελεγκτικό διακοματικο μηχανισμό μέχρι δεκάρας και ποινικές ευθύνες απο κακούργημα ως έσχατη προδοσία και ισόβια για οποιοδήποτε μεγάλη κατάχρηση και στραβοπάτημα.

14) Να ανοίξουν άμεσα όλα τα κλειστά επαγγέλματα.

15) Nα γίνει διακομματικό Εθνικό Συμβούλιο για χάραξη εξωτερικής-εθνικής πολιτικής με βάση το Σύνταγμα απαρέγκλιτα.

16) Να μειωθούν οι βουλευτές σε 150 και να σταματήσει άμεσα η συνταξιοδότηση των βουλευτών.

17). Να διατεθούν όλα τα παραπάνω κεφάλαια για Δημόσια έργα και μελετημένες παρεμβάσεις σε δυναμικούς –παραγωγικούς τομείς σε συνδυασμό με πραγματικά πράσινη ανάπτυξη με στόχο την καταπολέμηση της ανεργίας και του μαρασμού της χώρας। Φράγματα, Ταμιευτήρες, ανεμογεννήτριες, Ηλιακά-φωτοβολταικά πάρκα, Ουσιαστικούς ελεγχόμενους Συνεταιρισμούς (Γεωργικών, κτηνοτροφικών, Ιχθυοκαλλιέργειες) με τυποποίηση προϊόντων και ανταγωνιστική ποιότητα εν ανάγκη και με υποχρεωτικούς αναδασμούς σε επιλεγμένες περιοχές।

18) Να δοθεί πολιτικό άσυλο σε ενα 5-6% που πληρουν τις προυποθέσεις και υπόλοιποι λαθρομετανάστες ή να απελαθούν με συνοπτικές διαδικασίες ή και σε ενα μέρος να τους δοθούν χαρτιά να πάνε σε άλλες χώρες।Σε κάθε περίπτωση να μη ξεπερνούν το 5-6 % του Ελληνικού πληθυσμού και μάλιστα ισόροπα॥δηλαδή να μη πάνε όλοι ας πούμε ..σε ενα νομό.

19) Eαν δεν αρέσουν τα παραπάνω στην Τρόικα... να επανέλθουμε σε ελεγχόμενη οικονομία και δασμολόγηση των εισαγωγών με ταυτόχρονη προώθηση των εγχώριων προιόντων।

20) Αναδιαπραγμάτευση του μισού χρέους και παραγραφή του άλλου μισού

Ολα τα παραπάνω πρέπει να τα ψηφίσουν σε μια συνεδρία οι 300 της Βουλής και να αρθούν οι κάθε ειδους παραγραφές, εν ανάγκη με αλλαγή του Συντάγματος. Δεν μπορούν πλέον ουτε να κρύβονται πίσω απο το Σύνταγμα . Ολα γίνονται αν υπάρχει θέληση . Διαφορετικά να πάνε στα σπίτια τους και θα την βρούμε την άκρη.
Τέλος… όποιος ισχυρίζεται ότι έχει άλλη πρόταση…προφανώς θα εννοεί ότι οι μισοί Έλληνες πρέπει να μείνουν άστεγοι και άνεργοι

ΥΓ Αν κάποιος δεν γνωρίζει πως εφαρμόζονται... είμαστε πρόθυμοι να τους εξηγήσουμε με λεπτομέρειες τα πάντα

galaxiako.blogspot.com 25/12/2010

1 σχόλιο:

  1. Πολυ καλα ολα αυτα. Αλλα δεν προκειται να τα ψηφισουν οι 300 προδοτες μας και το συναφι τους.
    Πρεπει να τους διωξουμε και να βαλουμε πατριωτες ΕΛληνες στο τιμονι της χωρας. Χαρα Νικολοπούλου κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...