Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

ΤΟ Δ΄ ΡΑΙΧ ΟΙΚΟΔΟΜΕΙΤΑΙ… το λανσάρουν ως… «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ»


Γράφει ο Diaskronos

Θα έγραφα δύο λέξεις ως εισαγωγή… αλλά θα ήταν έτοιμη τροφή για «αποθήκευση» για κάτι καλοθελητές που ξεσκονίζουν το διαδίκτυο. Θα μπω λοιπόν στο θέμα.

Είχαμε γράψει πριν τρία χρόνια για την Παγκόσμια μετάλλαξη του συστήματος στο άρθρο ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΝ ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΚΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΙΣΜΟ

στο blog : kiklonas …για όποιον το διάβασε μπορεί να κρίνει αν έγιναν και γίνονται τα όσα γράψαμε. Σήμερα λοιπόν φαίνεται μια ραγδαία επιδείνωση και κινητικότητα σε αυτή τη μετάλλαξη που οδεύει σταθερά σε ολοκληρωτισμό Παγκόσμιο. Για να μη ξαναγράφουμε τα ίδια εκείνο το άρθρο είναι η βάση των όσων λέμε σήμερα απλά έχουμε τώρα και νέα δεδομένα. Δηλαδή…

Η ομαδική αναταραχή των χωρών της Β. Αφρικής και Μέσης Ανατολής Τυνησία, Αίγυπτος,, Λιβύη, Υεμένη, Μπαχρέιν κ.λ.π…. ούτε τυχαία έγινε ,ούτε με συνεννόηση των ανύπαρκτων αντιπολιτευτικών δυνάμεων σε αυτές τις χώρες, ούτε από το facebook, ούτε με τα δελτία ειδήσεων του Αλ Τζαζίρα… δεν γίνονται οι εξεγέρσεις μαζικά με τέτοιους τρόπους και χωρίς οργανωμένη αντιπολιτευτική δύναμη. Υπήρξαν υπόγειες διαδρομές πρακτόρων της CIA,DIA, MOSANT, με τη συμμετοχή και το σχεδιασμό των περίφημων ΛΕΣΧΩΝ-ΚΛΑΜΠ και του Αμερικανικού Πενταγώνου, με πολλαπλούς φανερούς στόχους.

1) Τον πλήρη και άμεσο έλεγχο των ορυκτών και πετρελαίων από τις δικές τους εταιρείες κατ` αποκλειστικότητα όπως στο ΙΡΑΚ..

2) Τον ασφυκτικό έλεγχο με δικές τους Κυβερνήσεις –αχυράνθρωπους όλων των Αραβικών και Αφρικανικών χωρών και πριν προφτάσουν να οικοδομήσουν σοβαρά κινήματα ανατροπής που δεν θα μπορούσαν να ελέγξουν, ώστε να μη έχουν κανένα φόβο-εμπόδιο στον επόμενο στόχο τους το ΙΡΑΝ.

3) Να απομονώσουν το ΙΡΑΝ από τους καλύτερους συμμάχους τους Αραβικούς πληθυσμούς και αδελφούς Μουσουλμάνους ώστε να κάνουν πιο εύκολες τις πολεμικές επιχειρήσεις τους εναντίον του ΙΡΑΝ.

4) Ελέγχοντας αυτές τις περιοχές αποκλείουν την Κινεζική επέκταση σε αυτές ,τεχνολογικά, προμήθειες πετρελαίων, αλλά και ως αγορές κινεζικών προϊόντων. (Στη Λιβύη μόνο δούλευαν πάνω από 10.000 Κινέζοι εργάτες).

5) Η Κίνα που έχει μεγάλες ανάγκες γαιανθράκων –πετρελαίων λόγω ανάπτυξης αλλά και μη διαθέτοντας επαρκείς δικές της ποσότητες θα αναγκαστεί να αγοράζει από τις Αμερικάνικες εταιρείες πολύ ακριβότερα..οικονομικά δηλαδή πιέζουν την Κίνα η οποία τους κρατάει με το 30% του Αμερικάνικου εξωτερικού χρέους.

6) Στραγγαλίζουν κυριολεκτικά την Ευρώπη η οποία δεν έχει πετρέλαια- φυσικό αέριο, με απώτερο στόχο την μη Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση για να έχουν τον απόλυτο έλεγχο με τους αχυράνθρωπους που σήμερα κυβερνούν και που παριστάνουν ότι δεν τρέχει τίποτε… στην ουσία υπηρετούν το Δ ΡΑΙΧ του ΝΑΤΟ του ΟΗΕ, των ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ και του ΙΣΡΑΗΛ. Ας θυμηθούμε ότι όταν μπήκαν οι Αμερικανοί στο ΙΡΑΚ έδιωξαν τις Γαλλικές εταιρείες που είχαν συμβόλαια με τον Σανταμ και οι μόνοι που έμειναν είναι Άγγλοι και Αμερικάνοι οι οποίοι ληστεύουν τον πλούτο του ΙΡΑΚ χωρίς να δίνουν πουθενά λογαριασμό. Να λοιπόν γιατί οι λαοί αυτοί δεν πρόκειται να δουν Δημοκρατία αλλά πολύ σύντομα θα λένε που είσαι Μουμπάρακ και που είσαι Καντάφι διότι τους περιμένουν πιο άσχημες μέρες και δεινά.

Όσο για τη Ρωσία του Πούτιν εκεί παίζουν τα δικά τους παιγνίδια και για πάρτη τους. Πιστεύουμε ότι έχουν επιλέξει να μη φθείρονται και «αιμορραγούν» στα Διεθνή εξωτερικά ζητήματα όταν δεν έχουν το πάνω χέρι και αυτή η στροφή άρχισε από την εποχή της αποχώρησης τους από το Αφγανιστάν. To ενδιαφέρον τους έχει στραφεί προς την Κίνα, Ινδία με το σύμφωνο της Σαγκάης και φάνηκε αυτό και στο τελεσίγραφο του Πούτιν προς την Ευρώπη… αν δεν θέλετε τους αγωγούς και την δική μας ενέργεια πείτε το και θα πάμε και μεις αλλού!!! Έχουν δώσει βαρύτητα στην εσωτερική ανάπτυξη και εκμετάλλευση της πλουτοπαραγωγου Σιβηρίας ορυκτών-γαιανθράκων-πετρελαίου-ουρανίου κ.λ.π. που έχει τεράστιες δυνατότητες. Οι Ρώσοι ασφαλώς έχουν αναλυτές και δεδομένα και είναι σε θέση να γνωρίζουν τα αδιέξοδα των Αμερικανών που είναι πρώτα η οικονομία που χωρίς πολέμους θα καταρρεύσει με πάταγο και την πολιτική «αιμορραγία» που εισπράττουν από τους πολέμους ,τις λεηλασίες και τους πειθαναγκασμούς των λαών …απλά προτιμούν να κερδίζουν χρόνο ανασυγκρότησης μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης ενώ ταυτόχρονα οι αντίπαλοι τους Αμερικάνοι θα φθείρονται στο ΙΡΑΚ,ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ κ.λ.π.

Το ΙΡΑΝ λοιπόν είναι ο επόμενος στόχο του ΝΑΤΟ και των Αμερικανοεβραίων ένα βήμα πριν τον τελικό στόχο που είναι η Διάλυση της ΚΙΝΑΣ. Τώρα το πώς και αν τα καταφέρουν είναι ένα ζήτημα που έχει λόγο όλη η ανθρωπότητα. Υπάρχουν και οι εκπλήξεις ,τυχαία γεγονότα που παίζουν το δικό τους ρόλο είτε θετικά είτε αρνητικά. Η καταστροφή με το σεισμό και το Τσουνάμι στην Ιαπωνία προφανώς δημιουργεί έκτακτο μεγάλο πρόβλημα στα σχέδια τους. Θα προτιμούσαν να μη ν έχει γίνει δεν τους διευκολύνει. Θα προτιμούσαν μια Ιαπωνία στο δικό της νιρβάνα και σταθερά ουδέτερη χωρίς προβλήματα που σίγουρα κλονίζουν και την Αμερικανική οικονομική «φούσκα». Σε κάθε περίπτωση το ζήτημα της Ιαπωνικής κατάστασης έχει μεγάλη ουρά και θα εξαρτηθεί και από το πώς θα λήξη το ζήτημα των αντιδραστήρων…ακόμα είναι πολύ ρευστή η κατάσταση.

Η ΚΙΝΑ δείχνει να βρίσκεται στην ίδια λογική της ΡΩΣΙΑΣ… αποφεύγει την αντιπαράθεση αλλά σταθερά αποκτά προσβάσεις και κάνει ανοίγματα εντυπωσιακά που αυτά έχουν τρομάξει τους Αμερικάνους γιατί βλέπουν να φεύγει η γη κάτω από τα πόδια τους.

Παρ`όλα αυτά τα Δυτικά διευθυντήρια βήμα-βήμα οικοδομούν το δικό τους ημισφαίριο με ολοκληρωτικό- φασιστικό τρόπο. Και για να γίνουμε κατανοητοί… μη περιμένει κανείς να δει το Χίτλερ με τον αγκυλωτό σταυρό και τέτοια… άλλες εποχές ,άλλα σημάδια, άλλοι τρόποι, άλλα κριτήρια, διαφορετικό μαζικό έλεγχο.

Σήμερα έχουν το κεφαλαιοκρατικό Τραπεζικό σύστημα που ληστεύουν τους πάντες με υποτιθέμενη Δημοκρατία! Έχουν το πλασματικό χρήμα που την αρνητική οικονομική αξία του, τη φορτώνουν στους λαούς πανεύκολα ως δήθεν ΧΡΕΟΣ!

Έχουν τα ΜΜΕ όλου του Δυτικού ημισφαιρίου στον απόλυτο έλεγχο τους με τεράστια δύναμη –την μεγαλύτερη που διαθέτουν-και διαχειρίζονται την ενημέρωση, την προβολή, την συγκάλυψη, τη διαστρέβλωση όπως τους εξυπηρετεί κάθε φορά.

Έχουν αλώσει όλες τις Μυστικές υπηρεσίες και διαθέτουν ισχυρότατες προσβάσεις στις ηγεσίες των Ενόπλων δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας σε όλες τις Χώρες της Δύσης, μέχρι του σημείου να υπαγορεύουν ,κινήσεις, αγορές, συμμετοχή στις εκστρατείες τους.

Έχουν αλώσει όλους τους ¨Παγκόσμιους φορείς από τον ΟΗΕ, το ΔΝΤ, ανθρωπιστικές –τάχα οργανώσεις μέχρι την grenpes… Αλλά οι εξελίξεις δεν τους βγαίνουν και προχωρούν ακόμα πιο πολύ…στο Παγκόσμιο φακέλωμα-ατομικό έλεγχο με διάφορες κάρτες αλλά κυρίως την περιβόητη «κάρτα του πολίτη» που κανονικά είναι «η κάρτα του σκλάβου» με την οποία δορυφορικά ανά πάσα στιγμή θα είσαι στο έλεος τους. Και κυρίως με αυτό τον τρόπο θέλουν να ελέγχουν τους επαναστάτες προς το σύστημά τους γιατί πάντα αυτούς φοβούνται και μόνο αυτούς!

Ως άτομο πολιτικά ενημερωμένο και ως Αθρησκος… δεν φοβάμαι ούτε το 666, ούτε τα διάφορα φαιδρά που λέγονται και γράφονται … γνωρίζω όμως ότι θα επιδιώξουν να ελέγξουν τους πάντες και φοβάμαι τον καθαρά υπαρκτό κίνδυνο να γίνω σκλάβος των Αμερικανοεβραίων κεφαλαιοκρατών των λεσχών, των κλαμπ, των πολυεθνικών. Ο κίνδυνος είναι να επικρατήσει αυτό το Δ΄ΡΑΙΧ που οικοδομούν και να οδηγήσουν την ανθρωπότητα σε ένα Σύγχρονο Μεσαίωνα που αντι για φωτιές θα σε εκτελούν στο δρόμο –κάτι που ήδη το κάνουν- χωρίς αιτία και αφορμή αλλά επειδή άλλαξες πεζοδρόμιο χωρίς την άδεια τους.

Ήδη έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν το σλόγκαν … «χρειαζόμαστε μια Παγκόσμια Κυβέρνηση…»που βέβαια άλλοι το λένε συνειδητά και άλλοι παπαγαλίζουν!.. Για ποιο λόγο; Και ο ΟΗΕ γιατί κατάντησε μαγαζί-τσιφλίκι των ΗΠΑ- ΙΣΡΑΗΛ-ΑΓΓΛΙΑΣ;; Και το ΝΑΤΟ το ΔΝΤ τι είναι αν όχι εργαλεία καταστολής των ίδιων χωρών; Αυτές οι τρεις χώρες είναι ο σημερινός άξονας του Δ΄ΡΑΙΧ. Και είναι εξόφθαλμο τόσο που μόνο ένας μωρός δεν το βλέπει! Εάν ψάξει κανείς τις κατά καιρούς δηλώσεις Αμερικανών ,Εβραίων και Άγγλων παραγόντων της πολιτικής, των τραπεζικών-οικονομικών-πολυεθνικών λόμπυ θα δει και που το πάνε και πως ονειρεύονται ας πούμε την μείωση του πληθυσμού της Γης.

Τώρα του πως απαντούμε οι λαοί …θέλει σκέψη και πάλι σκέψη! Αντίσταση καταρχάς με κάθε τρόπο!... Οργάνωση και κινήματα καθαρά Αντιαμερικανικού Αντιφασιστικού προσανατολισμού με αντίσταση σε κάθε μέτρο που προωθούν είτε κατά του Καντάφι, είτε κατά του Ιράν, είτε το χρέος του ΔΝΤ ,είτε την «κάρτα του σκλάβου», είτε Μνημόνια…

Ένας φίλος έγραφε ….μα….. θέλει δουλειά πολλή! Θέλει και συ να δίνεις το αίμα σου…!

Αν …κάποιος θα ήθελε να δει εδώ γραπτές αποδείξεις με σφραγίδες και υπογραφές των όσων γράφουμε… τότε σίγουρα δεν κατάλαβε τίποτε. Τότε δεν μπορεί να καταλάβει ότι αυτά που γράφουμε δεν έγιναν ακόμα (τα πολλά ) αλλά θα γίνουν μέσα στα επόμενα δύο- τρία χρόνια.

galaxiako.blogspot.com 17/03/2011

2 σχόλια:

  1. Αν καποιοι καθισουν και διαβασουν το βιβλιο του Αδολφου Χτλερ ο αγων μου θα διαπιστωσουν οτι πολλα απο αυτα που γραφει τοτε εφαρμοζονται σημερα με τις αναγκαιες τροποποιησεις στα δεδομενα για την εποχη μας.Ας πουμε για τον περιφημο ζωτικο χωρο και τι εννοει ειναι σαν να γραφτηκε χτεσ το βιβλιο.
    http://zimotirio.blogspot.com/2011/02/vs.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...