Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Δε γαμ..ς που δε γαμ..ς... δεν πάς για ψάρεμα....

* Εχω... και του πουλιού το γάλα ... εχωωω!

* Το «ΕΘΝΙΚΗΣ» Άμυνας ή «ΕΘΝΙΚΗΣ» Παιδείας γιατί το κόψατε; Υπάρχει επίσημη απάντηση; Το Μακεδονίας- Θράκης…ομοίως; Το Αιγαίου; Ψήνεται κάτι;
• Τι πείραζαν τα ονόματα; Τη FYROM; Τον Ομπάμα; Την Τουρκία; Κοίτα Γιωργάκι… αν αρχισες τις υποχωρήσεις στο Αιγαίο, τη Θράκη,τα Σκόπια... Ίμια δε γουστάρω και δεν αντέχω άλλα!! Σου το λέω γιατί θα σε πάρει και θα σε σηκώσει! Ξύπνα και θέλω πολύ να πάω για ψάρεμα στα Ιμια!!

* Κουφάλες νταβατζήδες της "ενημέρωσης" γιατί δεν μιλάτε;;;;Ρούθ δε μιλάς...Γιατί τρικλίζουν οι 300; πούλεγε και ο Καβαδίας;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
* Η Δραγώνα τι ρόλο βαράει;. πάτε καλά η σας χρειάζεται ψυχαναλητής; Τσιμπάει η κότα τσίχλα μωρη Διαμαντοπούλου;
Η Ντόρα δουλεύει ακατάπαυστα το νέο κόμμα!!! Ο κόσμος νάρθει ανάποδα μέχρι τον Οκτώβρη θα το στήσει το μαγαζί... Έλα;!! Να που η κατσίκα μασάει ταραμά!
* Ο Κυριάκος θα μείνει με τον Σαμαρά...ετσι για σπάσιμο;...ή μήπως περιμένει να τελειώσει η Ζίμενς; Σπινάρει η γάτα στο γιαούρτι; Τι λές; να φαγωθούν τα λάστιχα;
• Ο εργατολόγος ο Αλέξης ο Μητρόπουλος σήκωσε τη σάλπιγγα όλων των αδικημένων γλυψιματιών βολεψάκηδων ! Μη πυροβολείτε τα παλικάρια! ωρέ!!!Θα κονομήσει πάλι ο μαιδανός του Αυτιά!!!Οι καλές δουλειές γίνονται με χαμηλό προφίλ! πόσα ξέρεις !Καμιά προτασούλα βρε ξερόλα Αλέξη δεν ακούω!!!
* Ο Δασκαλόπουλος υπέρ των εργαζομένων!!! τελικά αυτά με τον τοτό ειναι σάχλες μπροστά στις ανακοινώσεις του ΣΕΒ.
* Σσσσσσσσσστ..... Ο τζοχαντζό θα μας κάνει ...και μήνηση!!!Ε ρε κάτι κουφά...Θυμάστε το...μά(λι)στα πρόεδρε!....μά(λι)στα πρόεδρε;;; Μά στα ,μά στα... να τα εκατομύρια μωρή κουφάλα εφτακάπακη...Και γαμώ τη "Δικαιοσύνη" ετσι;
* Α...Τώρα θημήθηκα τον Κόκινο ... δεν κοιτάνε το πόθεν έσχες... ειμαι λίγο διαστραμένος αλλά ετσι για να μου κλείσετε το στόμα....και του Αρούλη ναι ναι ναι...
*Ο Παναγιωτόπουλος ειναι το νέο αιμα με το Στιλιανίδη και το Χαρακόπουλο...βρε φρυδοθεατρίνοι της υπεροψίας, υπερασπιστές του γαλάζιου ρουσφετιού...σεμνά ειπαμε!
*Ωρέ πήγα να ξεχάσω εκείνο το μορφωμένο παιδί το χαμογελαστό απο κούνια... τον Τζαβάρα! Αυτός στον καθρέφτη βλέπει τον Μέγα Ναπολέοντα!!
*Επειδή καλύπτω πάγιες και διαρκείς ανάγκες ως Δωδεκαθειστής !!!απαιτώ το κράτος να αναλάβει τις ευθύνες του και να με αποκαταστήσει όπως και όλους του παπάδες Χριστιανούς με μισθό, με ασφάλεια και όλα τα κομφόρ διότι και εμείς πληρώνουμε φόρους!
• Η δημοσιογραφάρα ο Κώνστας αν και το έχει ισοροπίσει το γλύψιμο! Ακόμα έχει πονόδοντο! και φαίνεται! Υπομονή 7-8 χρόνια λεβέντη μου πάλι με χρόνια με καιρούς θα ξιφουλκείς για τη γαλάζια λαίλαπα...τον θυμάσαι τον Τράγκα...ε ρε γλέντια!!!
Ο Καραμανλής με το Σαμαρά και το Γιώργαρο (όχι Γιωργάκι πια) μαζί «σπούδαζαν» στο Αμέρικα;! Και ο Παπαχελάς που ήταν βρε;;;
• Δε ρώτησε κανείς τον Καραμανλή και που να τον βρει;! Τελικά εκείνη την επιχορήγηση από το Υπουργείο πολιτισμού επί Ζαχόπουλου στο Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο Tafts γιατί τη δώσαμε;Ηταν και για τους τρείς;;; ή και για τη Νατάσα τη χειρουργό!!!!
Φάγανε ομολόγως , φάγανε Βατοπεδινώς, φάγανε ζημενικώς, φάγανε ακτοπλοϊκώς, φάγανε εξοπλιστικώς,… επικύρηξαν τους πιτσιρικάδες με τις κουκούλες!!! Ε ρε τσογλανοειδή αχόρταγα πιράνχας! Τρινιτροτολουόλη που σας χρειάζεται!!
*Ο Σαμαράς είδε λέει τη νίκη στα μάτια των Νεοδημοκρατών...η βάβο μου ειδε την Παναγία Σουμελά ξεβράκωτη...τι τραβάω ο αθρωπος!!!
• Έφτιαχναν ζώνες παρθενίας στο Μεσαίωνα αλλά το κέρατο δεν το απέφευγαν… Ετούτοι με τις μπλέ-πράσινες-κόκινες γραβάτες …δεν αποφύγαν τη γελοιότητα!
Θυμήσου φίλε αναγνώστη ότι όσο η Παπαρήγα το Κανελί και ο Μαίλης!!! είναι στο κλαρί η συμμαχία με τη Ν.Δ. θα βρίσκεται σε ημερήσια διάταξη.!!! Όχι για άλλο λόγο μα επειδή έχουν νύχτα από πολιτική και μάλιστα αριστερή!!!
* Ρε Κατσελί...γιατί αφήνεις άπλητα τα πιάτα; Κουζίνα και μπούργκα γρήγορα...ακου υπουργείο; Ρε Αρσένη πουλάκι μου...τζάπα το φροντηστήριο...στο πλησταριό θέλει μάθημα.
* Αχ Τσίπρα λεβεντάκο μου...μόνο τρία κομμάτια τον έκανες το ΣΥΡΙΖΑ...Κρίμα...αν τους χωρήσης σε τριάδες ξέρεις πόσα κομμάτια φτιάχνεις;;για δοκίμασε!!!
• Πόσα χρωστάνε τα Μέσα Μαζικού Εμπαιγμού στο Δημόσιο; Έτσι να ξέρω τι θα με βάλουν να πληρώσω πάλι! Ήδη τα κανάλια πήραν στροφή…άρχισαν την πίεση!!!
Offshore-τες κουφάλες υπάρχουν και κρεμάλες! έλεγε μια φιλική ανάρχα! Γελάτε ε; για πόσο ακόμα νομίζετε;;; θα εκπλαγείτε!!!
Ε ρε Γκιουλέκα με το Ελληνικότατο όνομα! Έγινες άντρακλας και ενδιαφέρεσαι για τα γαλαζόπαιδα των stage! Πονάς ή δεν έχεις κάτι καλύτερο;
Μόνο ο Βελιγκέκας όπως μάθαινα στο δημοτικό είχε τόσο αρχέγονα βάρβαρες διαθέσεις παρά το επίπλαστο σαρδόνιο χαμόγελο!!! Φτυστός μου βγήκες!..Σύνελθεεεε..
Γαλάζιοι ποντικαρέοι …στις τρύπες σας και γρήγορα .
*Ερώτημα… Ο Μάκης ο ζογκλέρ ο πολλά εξτριμ ντε! που τάχωσε στο Σκανδαλίδη; Ηταν στημένο το φάγωμα απο τη λίστα; ...ο υπέρμαχος πατριώτης που δεν υπηρέτησε βέβαια αλλά απο λογοπαίγνια αστέρι...μεταξύ τυφλών ο μονόφθαλμος ...αλωνίζει στα σαλόνια!
* Η Πυθία είπε: “Οσο ο Ραγκούσης και ο Παπακωσταντίνου είναι δίπλα σου ,θα απολαμβάνεις τη βασιλεία σου” κι εμείς θα τραβάμε κουπί.
* Τέλος φίλοι μου ετσι μούρχεται να βάλω τα κλάματα...αλλά δεν τους κάνω τη χάρι.Θα απολαύσω κατρακίλα μέχρι αηδίας ετσι για σπάσιμο...και πάω για ψάρεμα!
*************** ΖΗΤΩ Η 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
******************** ΖΗΤΩ ΤΑ 28 ΔΙΣ ΕΥΡΩ (δις)
************************ ΖΗΤΩ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ
***************************** ΖΗΤΩ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ
*******************************ΖΗΤΩ ΤΟ ΔΝΤ-ΕΟΚ
*********************************ΖΗΤΩ ΤΩ ΜΟΝΙΜΩ!!! (τρις)
Anarxosimoritis 20/06/2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...