Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ…Ο ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΣΜΟΣ ΟΔΗΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ


Τα ψέλνει ο anarxos απ`αριστερά!

Πέρα απο ανθρώπινα συναισθήματα που ειναι και καλά και ελπίζω να διαθέτουμε όλοι.. υπάρχει και η κοινή λογική.

Εγκλωβισμένοι πλέον οι λαθρομετανάστες στο χάος που σπρώχτηκαν από περιφερόμενα νούμερα που λασπώνουν την πολύπαθη Αριστερά, μα πιο πολύ τους ίδιους τους Αριστερούς. Εκτεθειμένοι πλέον είναι δύσκολο να κάνουν και πίσω ενώ είναι η μόνη λογική θέση. Δεν τους αφήνουν ούτε να σκεφτούν λογικά. Είναι τυχοδιωκτισμός πέρα από κάθε όριο. Είναι εγκληματικός τυχοδιωκτισμός.

Τι πίκρα είναι κι αυτή που τραβάμε; Που να το πεις και ποιος να σε πιστέψει. Όλοι αυτοί που από το 74 φτιάχνουν αλληλοσυγκρουόμενες μικροομάδες που διαγκωνίζονται για το 0,001 σε εκλογές και καταγράφουν αστεράκια στους εκλογικούς πίνακες του Πρετεντέρη… όλοι αυτοί που δεν μπορούν να συνεννοηθούν ανά δύο μεταξύ τους βρήκαν τους δυστυχείς λαθρομετανάστες να παίξουν ξεδιάντροπο καλαμπαλίκι στην πλάτη τους.

Οι τελευταίοι που φταίνε τελικά είναι οι λαθρομετανάστες. Τεράστια και εγκληματική είναι η παρέμβαση – σπρώξιμο των μικροομάδων των αυτοαποκαλούμενων ως Αριστερών. Οδήγησαν τους ανθρώπους σε μαύρο αδιέξοδο, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις στους ίδιους, στην Ελληνική κοινωνία, στην ίδια τη χώρα. Και καλά πολιτική νοημοσύνη δεν περίμενα γιατί δεκάδες χρόνια βολοδέρνουν και δεν είδαν ποτέ τη μύτη τους. Αλλά κοινή λογική δεν διαθέτουν; Πως μια χρεοκοπημένη χώρα ,με ανεργία 20%, και καλπάζουσα φτώχεια θα μπορεί να καλεί τους απανταχού δυστυχείς ελάτε; Τόσο απλά. Σε λίγο γίνεται στάση πληρωμών…τι θα γίνει; Μακάρι να μπορούσαμε ως χώρα να βοηθήσουμε όχι μόνο αυτούς αλλά και όλους τους άλλους… εμάς δεν ξέρω ποιος θα μας βοηθήσει.

Τώρα αν θέλουν την Ελλάδα Τυνησία… ας μας πουν πρώτα ποιος θα κυβερνήσει τη χώρα και με ποιο πρόγραμμα. Που να είναι καλύτερος από τον Παπανδρέου.( Δεν καταλαβαίνω γιατί…αλλά κάθε φορά που ζητάω αυτή τη διευκρίνηση από ΚΚΕδες, ΣΥΝασπίτες, ΝΔδες, ΠΑΣΟΚους , ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΈς,.. κλωτσάνε όλοι σαν παλιάλογα…και απάντηση δεν παίρνω!)

Για ρίχτε ρε λεβέντες μια ματιά στο ΙΡΑΚ, στο ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, στην ΑΙΓΥΠΤΟ, στην ΛΙΒΥΗ, στην ΤΥΝΗΣΙΑ… αυτό θέλετε; Όλοι αυτοί θα βλαστημήσουν την ώρα που ξεσηκωθήκαν χωρίς φορέα ! χωρίς κίνημα και πρόταση εξουσίας. Έχετε κάποιο να μας προτείνετε;

Έστω και τώρα καλά είναι να σταματήσουν το καλαμπαλίκι που γίνεται ανοιχτή προβακάτσια σε βάρος της Ελλάδας. Εστω και τώρα πριν αποκτήσουν και ανεπανώρθωτες οργανικές βλάβες. Γιατί τότε θα τους ξεχάσουν όλοι οι φερέλπιδες ανέξοδοι Σαμαρίτες.

Anarxos 3/3/11

YΓ ειπαμε εδω δεν εχει χάδια για αυτιά. εδω εχει αλήθειες -μπουνιές και οστις δεν αντέχει ας αριβάρει γι`αλλού. υπάρχουν και τσόντες και μπάλα και μόδα και της Παναγιάς τα μάτια... αλλά να ξέρει οτι στο τέλος όλοι θα την πληρώσουμε.

4 σχόλια:

  1. Συμφωνώ απόλυτα με τις θέσεις σου για τον τυχοδιωκτισμό κάποιων αριστερών μικροομάδων που εγκληματούν ενάντια πρώτα απ όλα στους ίδιους τους μετανάστες που τάχα προστατεύουν.

    Όσο για το ερώτημα "ποιος θα κυβερνήσει στη θέση του Παπανδρέου" η απάντηση δεν είναι μονολεκτική με ένα όνομα.
    Συντηρώντας το ίδιο σύστημα, μια απλή αλλαγή προσώπου δε θα ωφελούσε σε τίποτα. Θεωρώ π.χ. ότι μια ενδεχόμενη εκλογή Σαμαρά θα φέρει ακόμη μεγαλύτερα δεινά από τα σημερινά.
    Η απάντηση , για μένα, είναι ότι δε χρειάζεται αλλαγή προσώπων απλώς, αλλά αλλαγή πολιτικής, συστήματος διακυβέρνησης, συνταγματική μεταρρύθμιση προς το αμεσοδημοκρατικότερο, ενεργή συμμετοχή των πολιτών στις αποφάσεις και μέσα από αυτές τις διαδικασίες τα πρόσωπα θα βρεθούν.
    Δε μπορώ να δεχτώ ότι ο Γιωργάκης είναι ο αξιώτερος των Ελλήνων για να κυβερνάει τον τόπο. Είναι ίσως καλύτερος του Κωστάκη και του Αντωνάκη... αλλά εκεί απλά "κλέβει εκκλησίες", που λένε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΜ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΚΥΒςΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΛΗ,ΚΑΚΗ,ΑΧΡΗΣΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΙΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΜΙΜΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΔΩΣΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΤΥΓΝΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΣΚΕΨΟΥ ΤΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΟΥΣ.ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΣΙΠΡΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΥΤΩ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΘΑ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ Μαζεστιξ συμφωνώ γενικα με όσα γράφεις.
    Να εισαι καλά.
    anarxos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. φίλε Γιώργο, τα γράφω αυτά.
    Ισα -ισα που θεωρώ απαράδεκτο τον εκβιασμο ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ απο τους τυχοδιώκτες αριστεριστές. Εκβιάζουν την κοινωνία και μετά την Κυβέρνηση.
    Ευθέως η δική μας αποψη ειναι καμία νομιμοποίηση, καμία συζήτηση και απελάσεις με συνοπτικές διαδικασίες.Τα έχουμε γράψει επανηλημένα.
    Πολιτικό άσυλο μόνο σε όσους αποδεδειγμένα καταζητούνται για πολιτικούς λόγους.
    galaxiako

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...