Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΣΕ ΔΙΑΡΚΕΣ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ!


... δικάζει ο anarxos
Χρόνια και χρόνια η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα εγκληματεί συνειδητά σε βάρος της Χώρας και του Ελληνικού λαού σε ένα διαρκές και ειδεχθές έγκλημα.

Γνωρίζουν όλοι οι Δικαστές τις καταχρήσεις, τις κλοπές, τις υπεξαιρέσεις, την φοροκλοπή ,την φοροδιαφυγή ,την ποικιλότροπη ληστεία του κράτους και του Ελληνικού λαού από τα πολυπληθή λαμόγια, καρχαρίες μικρούς και μεγάλους. Γνωρίζουν τις αδικαιολόγητες μίζες, τους μιζοαποδέκτες, το Χρηματιστήριο, τα ομόλογα, το Βατοπέδιο, τις άγονες ακτοπλοϊκές γραμμές, το άδειασμα των Ασφαλιστικών Ταμείων, τη Ζήμενς… αλλά κυρίως το κουρέλιασμα του Ελληνικού Συντάγματος από τους μαφιόζους-διαπλεκόμενους εντός και εκτός Βουλής… και δεν κάνουν το παραμικρό!!! Ολόκληρη Μεραρχία από Δικαστές –εισαγγελείς στέκουν ως απλοί θεατές – παρατηρητές απαθείς μοιραίοι και άβουλοι στη ληστρική επιδρομή , το κατάντημα, στη Χρεοκοπία της Χώρας …σαν να μη συμβαίνει τίποτε!!!!

Ενώ γνωρίζουν τα πάντα… βραχυκυκλωμένοι κι ανύμποροι δεν επεμβαίνουν σε τίποτε!!! Κι αν αυτό γίνει είτε χάνεται η δικογραφία στο χρόνο είτε παραγράφονται τα αδικήματα είτε βγαίνουν απαλλακτικά βουλεύματα!!!...Αποτέλεσμα όλοι ΑΘΩΟΙ !!! και η σαπίλα εξαπλώθηκε σαν πανούκλα που διέλυσε τη Χώρα και το λαό. Και αν ισχύει η παραγραφή για κάποιους πολιτικούς για όλους τους άλλους τι ισχύει;;; Γιατί τα ονόματα των εμπόρων ναρκωτικών ,των βιαστών, των δολοφόνων, των καταχραστών δεν τα ανακοινώνουν ενώ τα ονόματα και οι φωτογραφίες των δήθεν τρομοκρατών δίνονται ελεύθερα στη δημοσιότητα χωρίς να έχει αποφανθεί κανείς για ενοχή;;;

Συμετείχαν με δική τους δικαστική απόφαση σε τεράστια αναδρομικά ποσά ( όταν έλεγε ο Αλογοσκούφης οτι θα τινάξουν τα Δημ.Ταμεία στον αέρα ...) που επανειλημένα έχουν πάρει,και τεράστιες αυξήσεις στους μισθούς τους... 50% αυξήσεις για όσους δεν θυμούνται!!!. Το 1992 επι Μητσοτάκη άδειασαν ενα ολόκληρο Ταμείο των Δημ. υπαλλήλων παίρνοντας ολα τα αποθεματικά ...απο 7-16 εκατομ. δρχ κάθε δικαστικός!!!

Δεν θα ισχυριστούμε ότι όλοι οι Δικαστές μετέχουν της διαπλοκής…αντίθετα εμείς πιστεύουμε ότι στο σώμα αυτό λίγοι είναι οι επίορκοι- διαπλεκόμενοι…οι υπόλοιποι όμως δεν έχουν τα κότσια να τα βάλουν με τα διαπλεκόμενα και παραιτούνται, πιάνουν την άκρη από ευθυνοφοβία, από ατομικό συμφέρον ανέλιξης, από αδυναμία, από φόβο απέναντι στα συμφέροντα και αυτό είναι πολύ κακό για όλους μας. Αποφεύγουν να συγκρουστούν με τα μεγάλα συμφέροντα αλλά ούτε και τα μικρότερα λόγω βολέματος και ατομικισμού, με τη λογική..»δεν θα βγάλω εγώ το φίδι…» Και φαίνεται αυτό πολύ καθαρά…όταν πάει κάποιος για τροχαίο αδίκημα ή μικροκλεφτρόνια ή μικροπρεζόνια...δεν τους χαρίζονται ισα-ισα εκεί εξαντλούν όλα τα περιθώρια επιείκειας ως εξουσία και δείχνουν την πυγμή τους…

Ευθυνόφοβοι, άφωνοι, άβουλοι και μοιραίοι τυλιγμένοι στη χλαμύδα του αδέκαστου… παρακολουθούν ένα διαρκές, ειδεχθές έγκλημα σε βάρος του λαού και της Χώρας ενώ πληρώνονται αδρά από το λαό να τον προστατεύουν… κατά συνέπεια είναι συνεργοί έστω και αν δεν συμμετέχουν άμεσα στο έγκλημα ( όσοι δεν μετέχουν), διότι από το Σύνταγμα έχουν ορισθεί να δικάζουν και μάλιστα αδέκαστα όλα τα αδικήματα .

Τρία μόνο ερωτήματα έχουμε για όλους:

1) Δεν ντρέπονται ( και ο Αρειος Πάγος) γιαυτή την κατάντια... ;;;

2) Από ποιόν περιμένουν να υπερασπιστεί το Σύνταγμα;;;

3) Από ποιόν περιμένουν να κάνει κάθαρση; Θα πάμε σε αυτοδικίες;;;

Θα θέλαμε μια απάντηση από κάποιο φιλότιμο Δικαστή… γιατί όπως πάμε σε λίγο δεν θα υπάρχει χώρος ούτε για Δικαστές … αν αναλάβει ο ίδιος ο λαός τότε θα έχουμε δυστυχώς Εμφύλιο σπαραγμό… και η παροιμία λέει … «ότι κάνεις πάθεις καρδιά μη σε πονέσει!»

Το καμπανάκι σταμάτησε…όσο χτύπησε…χτύπησε και όσοι άκουσαν-άκουσαν!!!

Anarxos-galaxiako 21/12/2010

ΥΓ Και μη μαs κάνει μύνηση κανείς γιατί θα πούμε πιο πολλά.

1 σχόλιο:

  1. πολυ δυνατο !!!εκει ειναι το μεγαλο προβλημα και η αιτια της καταντιας μας......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...