Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

"ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ" ... ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ... ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ!!!

Αναδημοσίευση προηγούμενου
Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ - ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ – ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ Δ.Ν.Τ - ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ – ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.

Galaxiako.blogspot.com

Οι πραγματικοί εχθροί της Ελλάδος είναι το ΔΝΤ, το ΝΑΤΟ, οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, τα ΚΛΑΜΠ των ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ, τα ΚΛΑΜΠ των ΑΓΟΡΩΝ τους. Το ντόπιο υπηρετικό προσωπικό τους είναι τα ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ.

Η Ελλάδα είναι το αίμα των προγόνων μας και το μέλλον των παιδιών μας. Συνεπώς δεν πωλείται, δεν χαρίζεται ,δεν παραδίνεται, δεν παζαρεύεται, δεν κομματιάζεται! Είναι δική μας και την υπερασπιζόμαστε με τη ζωή μας.

Δεν χρωστάμε μας χρωστάνε…και δεν αναγνωρίζουμε Χρέος σε Τραπεζίτες, Αγορές, Μονοπώλια, Οργανισμούς, ΔΝΤ, ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ, κ.λ.π. διότι δεκάδες χρόνια κερδοσκοπούν και ληστεύουν τον Ελληνικό λαό και την πατρίδα μας. Αυτοί όλοι πρέπει να λογοδοτήσουν.

Δεν αναγνωρίζουμε το ΔΝΤ ως δυνάστη και ληστρική εταιρεία των «ανώνυμων αγορών» που καραδοκεί να υποδουλώσει ολόκληρους λαούς για λογαριασμό των αχόρταγων μονοπωλιακών κλαμπ. Είναι εχθρικό και ληστρικό απέναντι σε όλους τους λαούς της Γης και ως τέτοιο είναι εχθρός των λαών. Δεν θα πάρουμε την εξαθλίωση που μας δίνουν την επιστρέφουμε στις «Αγορές τους»

Οι κλέφτες, τα λαμόγια, οι καταχραστές, οι απατεώνες που ροκάνισαν τα αποθεματικά των Ασφαλιστικών Ταμείων και τα κρατικά ταμεία να πληρώσουν και μάλιστα εξολοκλήρου με κατασχέσεις, δημεύσεις των τραπεζικών λογαριασμών ,των περιουσιών τους και των οικογενειών τους διότι αυτοί τα φάγανε και έχουν ονόματα αρκεί να ψάξει η Δικαιοσύνη.

Οι ένοχοι να μπουν στη φυλακή όποιοι κι αν είναι γιατί διαφορετικά όχι μόνο θα ξανακάνουν τα ίδια αυτοί και άλλοι αλλά θα πρέπει να λειτουργήσει και ως παράδειγμα. Η τελευταία φορά που λειτούργησε η Δικαιοσύνη σε κάποιο βαθμό ήταν η φυλάκιση των Χουντικών και μάλιστα όχι όλων.

Καλούμε όλους τους Έλληνες-δες πατριώτες-σες να αντισταθούμε με κάθε μέσο στην κατοχή, στην απώλεια της ανεξαρτησίας μας, στον πειθαναγκασμό, στη δουλεία, που θέλουν να μας επιβάλουν. Το χρωστάμε στους προγόνους μας, το περιμένουν τα παιδιά μας, το απαιτεί αν θέλετε και το Σύνταγμά μας. Πάντα με μέτρο, γνώση, περίσκεψη, υπευθυνότητα και χωρίς υστεροβουλίες.

Η δική μας πρόταση ως απάντηση ρεαλιστική και διέξοδο της χώρας μας είναι η δημιουργία ενός ΕΝΙΑΙΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ με αρχές ,θέσεις και δικλίδες ασφαλείας για αυτοέλεγχο ,αξιοκρατία και ανανέωση στελεχών. Δεν πιστεύουμε στη βοήθεια κανενός ξένου,ούτε περιμένουμε σωτήρες.

Δίνουμε και την παρακάτω πρόταση διεξόδου από την κρίση που φυσικά είναι μια άποψη για συζήτηση, τροποποίηση.

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ προς συζήτηση:
GALAXIAKO.BLOGSPOT.COM

ΠΡΟΤΑΣΗ

1) Nα μπουν εισαγγελείς και ορκωτοί λογιστές ( εν ανάγκη ξένοι )στη Βουλή ,στην ΕΡΤ, στους Δήμους ,τις ΔΕΚΟ, ΔΕΗ, τις πολεοδομίες, τους Συνεταιρισμούς, τα Δασαρχεία τους Οργανισμούς…. γιατί είναι άντρα διαφθοράς και ρεμούλας και να έχουμε αποτελέσματα στις αναθέσεις έργων, στις πλασματικές υπερωρίες , αποζημιώσεις κ.λ.π. Επιτέλους οι καταχραστές να αποκαλυφθούν και να μπουν φυλακή..μικροί και μεγάλοι.

2) Να επιστραφούν άμεσα τα (πόσα;) δις ευρώ ζεστό χρήμα που ο Καραμανλής και ο Παπανδρέου χάρισαν στους Τραπεζίτες χωρίς δεύτερη κουβέντα .

3) Φορολογία μέχρι και 5% των κεφαλαίων όλων των Τραπεζών ως αντιστάθμισμα των υπέρογκων και παράνομων ποσών που εισέπρατταν δεκάδες χρόνια από τον ιδρώτα του Ελληνικού λαού και τα υπερκέρδη πανωτόκια και την ανεξέλεγκτη διαχείριση των αποθεματικών των Ταμείων των ασφαλισμένων από ιδρύσεώς τους μέχρι την πλήρη και τελειωτική αφαίμαξή τους.

4) Φορολογία ακίνητης περιουσίας μεγαλύτερης από 1 εκατομ ευρώ μέχρι και 5% είτε είναι ιδιωτική είτε εταιρική είτε offshore …..

5) Η εκκλησιαστική περιουσία κινητή και ακίνητη να περάσει στο Δημόσιο ολόκληρη εκτός από τους ναούς, τα μοναστήρια, και τα ιδρύματα ως κτιριακά συγκροτήματα και ένα αντίστοιχο περιβάλλοντα χώρο όπου υπάρχει. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να γίνει αυτό. Διαφορετικά να σταματήσει κάθε μισθοδοσία και συντάξεις των Μητροπολιτών και ιερέων κ.λ.π. καθώς και κάθε επιχορήγηση από το Δημόσιο προς εκκλησίες ,μοναστήρια κ.λ.π.

6) Να εφαρμοσθεί το πόθεν έσχες για όλους και να φορολογηθούν αναλόγως οι περιουσίες καθώς και τα τεκμήρια διαβίωσης.

7) Να αξιοποιηθεί η Δημόσια ακίνητη περιουσία με διαφάνεια, με διαδικασίες συμφέρουσες για το Δημόσιο και οχι με πλιάτσικο... και με αυστηρές προϋποθέσεις για τις παραμεθόριες περιοχές.

8) Να καταρτιστεί εθνικό μισθολόγιο από τον πρόεδρο Δημοκρατίας μέχρι τον τελευταίο υπάλληλο με στόχο να πάει ο καθένας στον πάγκο του. Δηλαδή ανώτερος μισθός 4000-4500 ευρώ και κατώτερος μισθός 1200 ,ή σύνταξη από 1000 έως 2000 ευρώ και βέβαια με πολύ προσοχή, αξιοκρατία, απόδοση και δικαιοσύνη.. Χωρίς κανένα επίδομα και για κανέναν , μπόνους, πριμ, ενοίκια, εκτός έδρας, συμβούλια, εκλογικά, πλασματικές υπερωρίες, στολών, καυσόξυλων…και χίλια δυο, φαιδρές δικαιολογίες για αγρίους…. εκτός από το οικογενειακό- παιδιών, θέσης, μεταπτυχιακά και βαρέα ανθυγιεινά.

9) Να καταβληθούν όλες οι εισφορές στα Ταμεία, και το ΙΚΑ από όλους τους οφειλέτες…ΜΜΕ, Εφημερίδες, Επιχειρήσεις, Δημόσιο κ.λ.π.

10) Ιδιαίτερα για τις Ασφαλιστικές εταιρείες άμεσα πρέπει να μπουν εισαγγελείς και να δεσμευτούν τα κεφάλαια και τα ακίνητα διότι πάνε όλες για δήθεν πτώχευση… αφού για χρόνια συσσώρευαν τεράστια κεφάλαια από τις ασφαλιστικές εισφορές λειτουργώντας σαν «πυραμίδες» με πρότυπα την “ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ” την “Comercial valiu” κ.λ.π.

11) Να σταματήσει άμεσα κάθε επιχορήγηση σε ποδοσφαιρικά και αθλητικά σωματεία πλην των Εθνικών ομάδων και μόνο καθώς και των πολιτιστικών συλλόγων κάθε είδους πλήν των Δημοτικών-κρατικών –ενικών θεάτρων –μουσικής κ.λ.π..

12) Να παραχωρηθούν-πωληθούν άδειες για τις συχνότητες των ΜΜΕ-καναλιών-ραδιοσταθμών και όσοι ενδιαφέρονται να τις αγοράσουν, διαφορετικά να κλείσουν. Εννοείτε οτι στις συμβάσεις θα περιέχεται και δεσμευτικό επιμορφωτικό πρόγραμμα που θα καθορίζεται από το Υπουργείο Παιδείας.

13) Τα κεφάλαια αυτά να χρησιμοποιηθούν για απόσβεση του μισού χρέους τουλάχιστον αν δεν είναι δυνατή η εξολοκλήρου διαγραφή του και για νέες θέσεις εργασίας Η διαχείριση των κεφαλαίων ως ΑΕΠ να γίνεται από συγκεκριμένα πρόσωπα με πλήρη διαφάνεια, με ελεγκτικό διακομματικό μηχανισμό μέχρι δεκάρας και ποινικές ευθύνες από κακούργημα ως έσχατη προδοσία και ισόβια για οποιοδήποτε μεγάλη κατάχρηση και στραβοπάτημα.

14) Να ανοίξουν άμεσα όλα τα κλειστά επαγγέλματα.

15) Nα γίνει διακομματικό Εθνικό Συμβούλιο για χάραξη εξωτερικής-εθνικής πολιτικής με βάση το Σύνταγμα απαρέγκλιτα.

16) Να μειωθούν οι βουλευτές σε 150 και να σταματήσει άμεσα η συνταξιοδότηση των βουλευτών.

17) Να διατεθούν όλα τα παραπάνω κεφάλαια για Δημόσια έργα και μελετημένες παρεμβάσεις σε δυναμικούς –παραγωγικούς τομείς σε συνδυασμό με πραγματικά πράσινη ανάπτυξη με στόχο την καταπολέμηση της ανεργίας και του μαρασμού της χώρας Φράγματα, Ταμιευτήρες, ανεμογεννήτριες, Ηλιακά-φωτοβολταικά πάρκα, Ουσιαστικούς ελεγχόμενους Συνεταιρισμούς (Γεωργικών, κτηνοτροφικών, Ιχθυοκαλλιέργειες) με τυποποίηση προϊόντων και ανταγωνιστική ποιότητα εν ανάγκη και με υποχρεωτικούς αναδασμούς σε επιλεγμένες περιοχές.

18) Να δοθεί πολιτικό άσυλο σε ένα 5-6% που πληρουν τις προϋποθέσεις και υπόλοιποι λαθρομετανάστες ή να απελαθούν με συνοπτικές διαδικασίες ή και σε ένα μέρος να τους δοθούν χαρτιά να πάνε σε άλλες χώρες. Σε κάθε περίπτωση να μη ξεπερνούν το 5-6 % του Ελληνικού πληθυσμού και μάλιστα ισόρροπα. δηλαδή να μη πάνε όλοι ας πούμε ..σε ένα νομό.

19) Εάν δεν αρέσουν τα παραπάνω στην Τρόικα... να επανέλθουμε σε ελεγχόμενη οικονομία και δασμολόγηση των εισαγωγών με ταυτόχρονη προώθηση των εγχώριων προϊόντων.

20) Προσπάθεια με κάθε τρόπο και μέσο να διαγραφεί το χρέος.

Όλα τα παραπάνω πρέπει να τα ψηφίσουν σε μια συνεδρία οι 300 της Βουλής και να αρθούν οι κάθε είδους παραγραφές, εν ανάγκη με αλλαγή του Συντάγματος. Δεν μπορούν πλέον ούτε να κρύβονται πίσω από το Σύνταγμα . Όλα γίνονται αν υπάρχει θέληση . Διαφορετικά να πάνε στα σπίτια τους και θα την βρούμε την άκρη.
Τέλος… όποιος ισχυρίζεται ότι έχει άλλη πρόταση…προφανώς θα εννοεί ότι οι μισοί Έλληνες πρέπει να μείνουν άστεγοι και άνεργοι.

ΥΓ1 Αν κάποιος δεν γνωρίζει πως εφαρμόζονται... είμαστε πρόθυμοι να τους εξηγήσουμε με λεπτομέρειες τα πάντα.

ΥΓ 2 Αναρτήσαμε νωρίτερα το κείμενο σαν δείγμα του πως εμεις βλέπουμε την κατάσταση. Ο κάθε blogger προφανώς θα βάλει και τις δικές του απόψεις. Αν ωστόσο κάποιοι θέλουν να αναρτήσουν αυτό το κείμενο ή κομμάτι του κειμένου ειναι ελεύθεροι απο μας.
galaxiako

Galaxiako.blogspot.com 2 Μάρτη 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...