Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

ΟΧΙ ΠΟΛΕΜΟ... ΟΧΙ ΕΜΠΛΟΚΗ…ΟΧΙ ΣΥΜΕΤΟΧΗ…ΟΧΙ ΑΠΟ ΣΟΥΔΑ…ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΡΑΞΟ…ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΚΤΙΟ…


Γράφει ο diaskronos

Είναι Εθνικά, πολιτικά, γαιοστρατηγικά ,ηθικά, ανθρωπιστικά απαράδεκτη η εμπλοκή της Ελλάδας με το άρμα του ΝΑΤΟ και των Αμερικάνων σε βομβαρδισμούς και πολεμικές επιχειρήσεις που είναι εις βάρος ενός γείτονα λαού. Γιατί περί αυτού πρόκειται.

Οι Αμερικανοί-Αγγλοι- Ισραήλ θέλουν να αιματοκυλίσουν ακόμα ένα λαό. Δεν είδαμε να ζητήσουν ελευθερίες, Δημοκρατία, ελεύθερες εκλογές με αντιπροσώπους …και να πιέζουν τον Καντάφι σε τέτοιες κατεύθυνση. 38 χρόνια τώρα με σκαμπανεβάσματα τους εξυπηρετούσε όπως και ο Σαντάμ… τώρα θέλουν απόλυτο έλεγχο και έχουμε εξηγήσει το γιατί.

Η Ελληνική Κυβέρνηση θα κάνει μεγάλο λάθος αν συμμετέχει και θα το πληρώσουμε πολλαπλό. Στον Τουρισμό σε όλη την Κρήτη και όχι μόνο…Σε προστριβές με πολλούς γειτονικούς λαούς…ακόμα και με πιθανά αντίποινα… Γιατί λοιπόν η Ελλάδα να πληρώνει τα σπασμένα για τους Αμερικανούς;;; Πέντε χώρες είπαν όχι γιατί να μη κρατήσουμε τουλάχιστον μια ουδετερότητα στις επιχειρήσεις και ένα δυνατό ΟΧΙ στα σχέδια του ΝΑΤΟ;

Δεν εχουμε κανένα όφελος και γινόμαστε λατζέρηδες των Αμερικανοεβραίων ,Πολυεθνικών και σιωνιστών … Κύριε Παπανδρέου, Δρούτσα….ΟΧΙ λένε οι άντρες… δεν σκύβουν στο παραμικρό κι αν δεν μπορείτε αδειάστε μας την γωνιά.

galaxiako.blogspot.com 18/03/2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...