Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

ΤΗΣ ΨΕΙΡΑΣ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΜΕ ΠΕΡΜΑΝΑΝΤ!

o anarxosimoritis...λέει

· *Ο Αντωνάκης!!! «Το μείγμα»!!! Κάτι από μουρουνόλαδο και λεμονόξυδο!!

* · «Το μείγμα» ! μια φορά τη μέρα βλέπει απαραιτήτως τη Νίκη της παράταξης μέσα στα μάτια του Τζαβάρα!!!Βλέπει το σχεδιασμό της στα μάτια του Χαρακόπουλου!! Βλέπει το μέλλον του τόπου στα μάτια της Λίτσας Πατέρα!.. Α στο καλό συγκινήθηκα πριν αρχίσω…

· Βγήκαν τα παλικάρια ορε στην παραλία!... σουλατσάρουν δειλά μεν αλλά το παίζουν κολλαριστά ασπρόρουχα! Βιγλίζουν τα κανάλια ένα γύρω!

· Σου λέει εγώ δεν είμαι κλέφτης δεν είμαι λαμόγιο!... είμαι κοινός θνητός πλέον ούτε πρωθυπουργός ούτε υπουργός! Μονάχα Σταύρο με λένε …μονάχα Σταύρο.

· Και ποιος δέρνει τώρα έναν απλό ανθρωπάκο; Έναν μικρό offshore-τη που κινδυνεύει από το Παγκόσμιο κραχ να μείνει φτωχούλης; Αυτά είναι βάσανα. Τον λυπάται η ψυχή σου.!

· Και καλά ο Χαντζηδάκης την έβγαλε φτηνά!!! Έμαθα έγραψε 100 φορές … «δεν το ξανακάνω» για να το εμπεδώσει!

· Προσοχή στην Εθνική από Ηλεία μέχρι τη Βουλή.. γλιστράει…δεν είναι μόνο λαδιές του Άρη του λαδέμπορα …αλλά και τα σάλια του Τζαβάρα ! Αυτό το παιδί θα πάθει αφυδάτωση!

· Βγήκε πόρισμα… πέντε σε ένα για τη Ζήμενς!!! Και ένα περμανάντ μούρλια …στο πουλί της ψείρας!

· Πέντε χιλιάδες διαδήλωση στην Πάτρα!!! για την Παναχαική!!!και τον Κούγια!!! Γαμώ την Παναχαική μου!!!Κι εγώ ο μαλάκας έχω μείνει στο Χριστοφοράκο!

· Το χάσαμε το κορμί πατριώτη!!! Μπήκαν τα γίδια στα λάχανα !!! αλλά ο αγροφύλαξ δεν νογάει ποιανού είναι!

· Οι λαθρομετανάστες βγήκαν περατζάδα!… σου λένε εδώ νομοθετεί ο Τζαβάρας! Εδώ κυβερνάει η Κούρτοβικ! ..κι εμείς μαζεύουμε ελιές στην Κρήτη;! Βουρ για την Ευρωβουλή τουλάχιστον!

· Ο Δημαράς έκανε κόμμα-τατού! Λοιπόν ένας εσύ Πρόεδρε και ένας εγώ ως οπαδός μας κάνει δύο…πόσοι μας λείπουν ακόμα;

· Τι ρεκόρ έσπασε ο άνθρωπος ! Μέσα σε δύο λεπτά ..μέχρι να βαφτίσει το κόμμα το ξεβάφτισε!! Γιατί ρε Μίκη μας τόκανες αυτό;.. και που να βγάλει την πρόταση εξουσίας!!!

· Ο Χριστοφοράκος μου λένε έστειλε…(όχι λεφτά ρε διεστραμένοι) συγχαρητήρια στη Ντόρα για το νέο κόμμα.

· Οι «παραπληγικοί» γιατροί απεργούν με σύνθημα… « το φακελάκι να είναι αρτιμελές»!

· Ο Τράγκας λέει δε θα βγει σε σύνταξη…σχεδιάζει να ανοίξει Νέο Μαντείο..και θα φουμάρει χόρτο! Τέρμα τα δαφνόφυλλα.

· Να δείτε που ο εξτρεμιστής Χατζηνικολάου θα φάει τη θέση του Αλ Ζαουάχρι της Αλ-Κάιντα! Δε μπορεί ο Νίκος να μη έχει στόχο!.

· Ποιοι πολιτικοί φτασμένοι έκαναν περιουσίες με «αγορές» ακινήτων από τις εκκλησιές;;; Μια μόνιμη διαστροφή την έχω δεν το αρνούμαι!

· Είπαν οι φαρμακοτρίφτες… «Νόμος είναι τα κεκτημένα του λαμόγιου»!!!

· Η Παπαρήγα θέλει να αποσυρθεί…αλλά και που ν`αφήσει το κόμμα;;; Αμ… έτσι που το κατάντησες Αλέκα με τις νοικοκυράδες που μάζεψες … τι να σου πω ..έχω διαθέσιμη μια θείτσα για χάρη σου θα την κάνει την αβανιά!

· Είναι τελικά ζήτημα διαστάσεων… ρε παιδιά ζητάτε από τον Πάγκαλο να περνάει από τις πόρτες και να μη βρίσκει στα κασόματα! Είναι δυνατόν;

· Σου είχα πει ρε Τσίπρα να φτιάξεις τριάδες… εσύ αγόρι μου είσαι οπαδός του Χάους!!!Και που να βρεις πλέον ολόκληρο συνασπίτη… εσύ διαμέλισες και το άτομα!

· Τζαβάρας! Κάτι σαν μπουμπούκι!...κάτι σαν πανσέληνος! Βλέπεις ξαφνικά το φιλαράκι σου στη πρώτη Δημοτικού! Αχ ,αυτή η παιδική αφέλεια με συγκινεί!

· Ο Γκιουλέκας λέει θα κάνει το γενίτσαρο στο σκετς τις 25 Μαρτίου… ο Μπουτάρης τον έμπορο και ο Παπαγεωργόπουλος τον Βενετσιάνο!Πόσες φορές θα δούμε το ίδιο έργο;

· «Το μείγμα» …ο Αντωνάκης ντε! Έχει πείρα! Μικρός μάζευε καβούρια στη Γλυφάδα το καταμεσήμερο… Έφηβος στραμπούλησε τον αστράγαλο στα πευκάκια της Λούτσας μες το λιοπύρι!… μιλάμε για ένσημα τώρα!..μιλάμε για πείρα!

· Ο δε Γιώργος έχει κρεμάσει τη σκούπα από τη Σουηδία στου Μαχίμου… εχει νόημα…έχει συμβολική αξία…ασε που είναι το ντοκουμέντο του δουλευταρά.

· Αυτοί οι «δουλευταράδες» δεν κουράζονται ποτέ… γιατί μας δουλεύουν με βάρδιες και ξαποστένουν.

· Ο Άδωνης, μου λέει ένα πειραχτήρι παίρνει γραμμή από τον Πρέκα! Αλλά δεν δίνω τόση βάσης σ`αυτό… πιο πολύ εμπιστεύομαι τη Φροϋδική άποψη του στερητικού σεξουαλικού συνδρόμου… μάλλον δεν του δίνει η Μανωλίδου.

· Ο Κυριάκος παιδιά σπινάρει προς την έξοδο…αλλά τον αγχώνει η κλειστή στροφή. Έχει δίκιο το παιδί… γιατί κοίτα γκαντεμιά τώρα να θές να βγεις από τον απόπατο σπινάροντας , ν`αχεις τρικάβαλο για να χωθείς στο διπλανό βεσεδάκι… με στροφή 180 μοίρες . ε! γίνεται να μη τσακιστείς;;;

· Το περμανάντ στο πουλί της ψείρας …Θα είναι το μεγάλο θέμα που θα απασχολήσει την επικαιρότητα το επόμενο άμεσο διάστημα …στα Megaλα κανάλια... καλή τηλεθέαση!

Anarxosimoritis 0 3/02/2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...