Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ … ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!! “… πάταξον μεν άκουσον δε…” Θεμιστοκλής!

επίκαιρη αναδημοσίευση του Kiklonas.....γράφαμε ....
Χάσαμε τον μπούσουλα…….. “…ουκ εά με καθεύδειν το του Μιλτιάδου τρόπαιον…” Κάποτε οι Ελληνες ηγέτες…ετσι ενοιωθαν…ετσι πολιτεύονταν…ετσι ζούσαν και εν ανάγκη “..τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι…”σεβόμενοι την γνώμη των πολιτών και τους νόμους της Δημοκρατίας…έπιναν το κόνιο (Σωκράτης)…αποδέχονταν την εξορία (Θεμιστοκλής,Αριστείδης….),

έδιναν απολογία στην εκλησία του Δήμου…αποδεχόμενοι τις ευθήνες και πλήρωναν γι`αυτές. Δήλωναν την περιουσία τους πριν και μετά τη θητεία τους ως ανώτατοι άρχοντες…..κ.λ.π. Σήμερα πως πολιτεύονται τα λαμόγια;

Σήμερα που ειναι οι Ελληνες;

Χάσαμε τον μπούσουλα…χάσαμε τον προσανατολισμό μας…Χάσαμε τα γονίδιά μας…Ξεχάσαμε την καταγωγή μας…Αφεθήκαμε ευκολη λεία σε προδώτες,αριβίστες,τσαρλατάνους…τιποτένιους μισάνθρωπους κάθε ειδους που με το διαίρει και βασίλευε, με την υπουλη εξαγορά αλλά και με τρομοκρατία μας έριξαν… σε Τουρκονοοτροπίες, σε Λατινορουφιανιές, σε γυφτοσυνήθειες, σε τσανακογλυφιές,……….μέχρι που χάσαμε τον εαυτό μας.

Αγωνιστήκαμε πλαι και μαζί με τα κόμματα και τους συνδικα-λησταράδες που εμεις ψηφίζαμε…Απεργίες, διαδηλώσεις,υπογραφές, διαμαρτυρίες,καταλήψεις,συγκρούσεις…και νίκες και πάλι νίκες…..και πως γίνεται σύντροφοι μετά απο τόσους αγώνες και νίκες να βρίσκεται η Ελλάδα στην μέση του πουθενά; πως γίνεται να κολυμπάμε στα σκατά; πως γίνεται να χρεοκοπίσουμε την Ελλάδα…..Τις πταίει;…Δε φτάνει ενα ανάθεμα στις κυβερνο-οικογένειες γιατι…

Εβαλαν στόχο τηνΕλλάδα...

Απο το 1821 με το πρώτο δάνειο και τον Οθωνα…Με τον Γλυξμπουργκ…. το 1940-49 με τηνΑντίσταση και τον Εμφύλιο τη Βάρκιζα….Το δόγμα Τρούμαν…Τη Χούντα 1967-74και τηνοποία έριξαν γιατί εκτιμούσαν οτι δεν ελέγχεται πλήρως… Το 74 ο Κίσιγκερ έλεγε χτυπήστε τους Ελληνες στη γλώσσα-πολιτισμικά να διαβρωθούν….Με τα διάφορα δόγματα, με ΝΑΤΟ,ΟΗΕ, ΕΟΚ, ΔΝΤ μας κρατούν πάντα χρεωμένους και αρα αδύναμους, ελεγχόμενους,ακίνδυνους…κολαούζους.

Εκαναν την Ελλάδα απέραντο φρενοκομείο με τα τσιράκια που με τις εντολές-διαπλοκες τους δήθεν “εκλέγονται”.Οι οικογενειοκρατία των Καραμανλη-Παπανδρεου – Μητσοτάκη … αποδείχτηκε ο εφιάλτης της Ελλάδος και του Ελληνισμού.Αυτές οι οικογένειες κυβερνούν την Ελλάδα πάνω απο 50 χρόνια…. με αδιευκρίνιστες ισως κατα περίπτωση ευθήνες για ξερονήσια , Βασανιστήρια, πολιτικες δολοφονίες, Χούντα, Κυπριακό, Ιμια,σημερινή χρεοκοπία …Αλλά αναμφισβήτητα τεράστιες ευθήνες για τη διάλυση της χώρας.

Εκγύμνασαν ενα ολόκληρο λαό στην αρπαχτή,την ρεμούλα ,τη μίζα, το φακελάκι,την κατάχρηση, τον τζόγο, την αναξιοπιστία ,την ανεντιμότητα,την κλεψιά, το βόλεμα, την ιντριγκα, την φοροαποφυγή,την φοροκλοπή,την ατιμωρησία………..Την επιβράβευσητης ανικανότητας, της απάθειας,της λαμογιάς,…και όλα αυτά με νομοθετημένα κόλπα υπογεγραμμένα και απο τους “τάχα προέδρους” “της τάχα Δημοκρατίας”….Πολλά μπορούμε να πούμε..ε! Και;

Σήμερα που ειναι οι Ελληνες;

Πολίτες υποταγμένοι και μοιραίοι…κάτω απο την μπότα ανίκανων και άσχετων πολιτικών που δίχως τους προστάτες τους δεν θα στεκόντουσαν ουτε μια ώρα….Πολίτες αφημένοι στα μεσαιωνικά Χριστιανοεβραικά σκιάχτρα…πολίτες Θρησκόληπτοι και φοβισμένοι κουβαλούν λάδια ,κεριά και χρήμα στους παπάδες και κάνουν δωρεές για τον κοπανιστό αέρα της άλλης τάχα ζωής…που έντεχνα οι Μητροπολιτάδες λανσάρουν ασκούμενοι με την παχυσαρκία τους και οχι μόνο!…Πολίτες φοβισμένοι απο τα ρόπαλα της εξουσίας και τους αόματους διαπλεκόμενους Δικαστές ….Πολίτες χαμένοι στα γήπεδα με την μπάλα και πυροτεχνήματα και τα μιαλά στα κάγκελα… Πολίτες εγκλωβισμένοι στα κόμματα οδοφράγματα ,ελέγχου και πυρόσβεσης της όποιας λαικής οργής….πολίτες σβησμένοι και άβουλοι στη δύνη των ναρκωτικών…και χούλιγκανς…Πολίτες με παρωπίδες να κουβαλούν στους ωμους ζητωκραυγάζοντας περιφερόμενα λαμόγια-εθνοπατέρες….Πολίτες των πρωινάδικων και των μεσημεριανών και βραδιάτικων των Μέσων Μαζικής Εξαθλίωσης…και fan της όποιας Τζούλιας. ..Πολίτες Λωτοφάγοι που καίνε,καταστρέφουν αφανίζουν, κατά βούληση,στήνουν γύφτικα τσαντήρια, όπου, όπως, όπου..αδιαφορώντας για την χώρα τους και το χειρότερο με άμιλλα αυτοκαταστροφής…πολίτες που καλούνται να θρέψουν μια σειρά παρασιτικά στρώματα ολόκληρα αποτελούμενα απο βολεμένους τσανακογλύφτες, ακαμάτηδες, τεμπελχανάδες, λαμόγια, κλέφτες ,καταχραστές,,δήθες ιερεις, δήθεν ποδοσφαιριστές, δήθεν καλόγεροι, δήθεν πολιτικοί, δήθεν δήμαρχοι,δήθεν δημοσιογράφοι,κ.λ.π.

Σήμερα που ειναι οι Ελληνες;

Φίλε αναγνώστη ….αν πόνεσες διαβάζοντας τα παραπάνω…Εσύ εισαι ο….Ελληνας!

Οι Ελληνες διωχθήκαν απο πολλούς και διώκονται. Απο τον Ρωμαίο Κωνσταντίνο, τον Θεοδόσιο με τις μεγάλες σφαγές και καταστροφές, μέχρι σήμερα. Επι Τουρκοκρατίας πολλοί προσπάθησαν να επαναστατήσουν …δεν τα κατάφεραν παρά μόλις το 1821 με Φιλικούς κλπ… Σήμερα δεν ειναι ευκολο στον Ελληνισμό να αναπνεύσει… θα δυσκολέψουν και άλλο τα πράγματα...αξία έχει να μη το βάλουμε κάτω.Σημασία μεγάλη εχει η Οργάνωση…πρέπει να βρούν τρόπο οι Ελληνες να οργανωθούν ξανά.Πέρα απο Θρησκείες,ιδεολογίες,κόματα, ταμπού…με ένα μόνο κριτήριο να νοιώθει και να σκέπτεται Ελληνικά.

Σήμερα λοιπόν μόνο προτάσεις επικοδομητικές,ρεαλιστικές πρέπει να γίνονται για το παρών και το μέλλον αυτού του τόπου.

Μιά προσωπική πρόταση εξόδου απο την κρίση ειναι αναρτημένη στα blog , galaxiako, kiklonas και ksipnistere με τίτλο : “ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ”.

Σήμερα οι Ελληνες περιφρουρούμε την Δημοκρατια….

Απαιτούμε άμεσα τιμωρία των ληστων του Δημοσίου και τους υπεύθηνους πολιτικούς που μας έφεραν στη χρεοκοπία…

Απαιτούμε άμεσα κατασχέσεις περιουσιών των ενόχων…

Απαιτούμε να εξαφανιστουν οι εμπλεκόμενοι πολιτικοί απο προσώπου γης…στον ανακριτή

Απαιτούμε απο τα πολιτικά κόματα να διαγράψουν όλα τα φερόμενα λαμόγια….να πετάξουν τις παρωπίδες…να κάνουν προτάσεις και οχι συνθήματα και λαικισμούς …και αν δεν μπορούν να διαλυθούν.

Απαιτούμε απο τον πρόεδρο της Δημοκρατίας να πάρει θέση καθαρή με προτάσεις και να μη παριστάνει τον Πιλάτο.

Σήμερα οι Ελληνες περιφρουρούμε την Ελλάδα με κάθε μέσο.

Kiklonas/05/2010

galaxiako

2 σχόλια:

  1. Μωρε σωστά τα λες...Αλλά ο πρόεδρος σε ακούει;Τσιπουράκια πίνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τσίπουρο πίνει απ` οτι έμαθα...αλλά πολιτικά δεν τον βλέπω να κάνει τιποτε. Τώρα αν κάνει και δε το ξέρουν οι πολίτες... τα αποτελέσματα μετρούν....και αν ειδες εσύ κάτι ...εμεις δεν ειδαμε πάντως.
    galaxiako

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...