Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ και του ΟΛΕΘΡΟΥ.



«Έτσι μου είπαν να σας τα γράψω…»… anarxosimoritis

· ..... Σαράντα χρόνια δικτάτορας δεν λέω… αλλά πήρε μια έρημο με νομάδες και έφτιαξε έναν ανθόκηπο, ένα εργοτάξιο, ένα κράτος με έξι εκατομμύρια πληθυσμό, που δεν χρωστάει 360 δις… φτωχός ο λαός δεν λέω, αλλά με ησυχία και δουλειά για ενάμισι εκατομμύριο ξένους εργάτες… όταν εμείς έχουμε 20% ανεργία!...

· Πολλή Δημοκρατία δεν είχε αλλά ούτε πείνα, ούτε ανεργία, ούτε τη ¨Δημοκρατία των αστέγων του Ομπάμα»..μάλλον εγώ κάτι μου λέει ότι είμαι με τον Κανταφι και το λαό της Λιβύης 100% αν και θα ήθελα καλήτερη Δημοκρατία και γιαυτούς και για μας.... κι ας με πουν τα φραπόγαλα χουντικό.

· Ετούτοι οι «Δυτικοπολιτισμένοι» σπέρνουν "Δημοκρατία"!...Ξεχείλισε η Δημοκρατία! Ιράκ, Αφγανιστάν, Γιουγκοσλαβία, Παλαιστίνη… πάρε και συ Αίγυπτος έναν πρακτορίσκο της Μοσαντ!... πάρε και συ Λιβύη…πάρε Υεμένη, Μπαχρέιν, Τυνησία…

· Και που να κρυφτείς γιατί δεν μπορεί έχουν και για την πάρτη μας το κάτι τις τους… γαμω την γκαντεμιά μας …έχουμε μπλέξει.

· Και ξαφνικά ο Μπούς έγινε μαύρος …αράπης!...πήρε το όνομα Ομπάμα ο σκατόψυχος… εφτάψυχο μαύρο σατανά έχεις δει; Πάρτον λοιπόν … φτου- φτου και Δημοκράτη!!!

· Ναι- ναι πές με τώρα και ρατσιστή!... Αυτός θα έκλεινε το Γκουαντανάμο! Αυτός θα απέσυρε το στρατό από το Ιράκ-Αφγανιστάν… Αυτή η μαύρη Χιτλερική μούμια…η φασιστική μουτσούνα… δολοφονεί με Δημοκρατικό σύστημα λαούς.

· Ο Νετανιάχου ζήλεψε τη «δόξα» του μακελάρη Σαρόν Στέλνει όπλα στους μισθοφόρους της Μοσάντ στη Λιβύη μέσω Αιγύπτου με φορτηγά και σε συνεργασία με τον νέο εθελόδουλο πράκτορα από την θέση του εκλεγμένου Μουμπάρακ… Σου λέει όσοι περισσότεροι σκοτωθούν τόσο το καλύτερο για τους Μασόνους-σιωνιστές.

· Αμ η λουλού ο Σαρκοζί του τάξανε πετρέλαιο…είδες που ο φασισμός έχει και γονίδια; Το παίζει αντράκι με το ψηλοτάκουνο καθ`ότι κοντοστούπης και σέρνει το ανεγκέφαλο κρυόκολο δίποδο… Έχετε δει σκέτο …μ..νί σε κορνίζα;… Βάλτο στο κούτελο ρε μακάκα…θα φαίνεται καλύτερα! Αυτός έχει απωθημένα με τους Βορειοαφρικανούς… γιατί στο Δημοτικό τον έδερναν τα μαυράκια…ήταν από κούνια χέστης!

· Χώρια το μουγκό ζιγκολό της Θάτσερ… η αδερφάρα ο Κάμερον, ο λορδολελές…που βρωμάει απ` τα πίκουλι σαν το βόθρο του Μπάκιγχαμ, το πορδοχανούμι… Πληρώσαμε τα Φόκλαντ με τη Θάτσερ… τώρα θέλει να πληρώσουμε και τα σπασμένα με τη Λιβύη.

· Και να ήταν μόνο αυτοί… Μιλάει και η σκύλα η Κλίντον… φτύσε το πούρο μωρή κότα τσούλα που θα μας κάνεις μαθήματα … μιλάει κι ο Ντικ Τζένι ο αντεροβγάλτης του Ιράκ… εγώ θα σου ρίχνα πετρέλαιο να σε κάψω ευχαρίστως… κάτι τέτοια σκυλιά μου κάνουν πολύ κακό.

· Έχουμε και μεις κάτι κουλά… μα κάτι κουλά… Θα συμμετέχουμε λέει με τους συμμάχους! Πάτε καλά; Μια κουβέντα δεν βρήκε κανένας να πει; Βρε χαμόκοτες… και οι πουτάνες πληρώνονται για να κάτσουν, τζάμπα δεν κάθεται καμία… εσείς πως τον στήνεται δημόσια … περάστε όσοι γουστάρετε; Γιαυτό πλάκωσαν και οι γύφτοι που λέει …το μάθαν στα πέρατα της οικουμένης ότι πηδιόσαστε αβέρτα κλωσαρούδες του κερατά.

· Γιωργάκη, Σαμαρά… περιμένετε την ευλογία της CIA ε!; …Γαργάρααααααα! Θα μου πείτε και τι τύχη θα έχεις μετά να κυβερνήσεις αυτό τον τόπο αν δεν σε εγκρίνουν! Και γιατί εγώ να πληρώνω ρε καθήκια;.. επειδή εσείς γουστάρετε την γκλίτσα του Ομπάμα; Πήρατε και οι δυό μαζί ένα 28% στις εκλογές και είμαι το 72% !!! δεν σας αναγνωρίζω…δεν σας αποδέχομαι… να ξεκουμπιστείτε!

Galaxiako.blogspot.com 19/03/11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...