Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ... ΚΑΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ

...γράφει ο diaskronos
Είναι πραγματικά φαινόμενο φασιστικού κράτος του Ισραήλ… Είναι το πιο αδυσώπητο σύγχρονο απάνθρωπο καθεστώς της Γης. Δεν μπορεί να γίνει σύγκριση με κανένα άλλο σε τούτο τον Πλανήτη!!! Κι όμως παριστάνουμε ότι έχουμε ΟΗΕ!!! Πολιτισμό!!!Δημοκρατίες!!!
Έχει καταπατήσει το σύνολο των Παλαιστινιακών εδαφών τα τελευταία 50 χρόνια…

Έχει διαπράξει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας πολλές φορές ..Τις σφαγές του Αριελ Σαρών στα στρατόπεδα Σάμπρα και Σατίλα, στους βομβαρδισμούς και την Πολιορκία της Βυρηττού και την εξορία 10000 Παλαιστινίων, τους βομβαρδισμούς στη Ραμάλα, τ ις κατεδαφίσεις με μπουλντόζες σπιτιών και Σχολείων επειδή δήθεν εκεί κατοικούσαν τρομοκράτες, τις ανατινάξεις σπιτιών μαζί με τους ενοίκους, τους μαζικούς βομβαρδισμούς των άμαχων παλαιστινίων της Γάζας επειδή δεν τους άρεσε η Χαμάς και μάλιστα με βόμβες διασποράς…

Έχει εφαρμόσει συστηματική και μεθοδευμένη γενοκτονία σε βάρος του Παλαιστινιακού λαού… με φρικιαστικές δολοφονίες, βασανιστήρια, φυλακίσεις εκτελέσεις.

Εφαρμόζει δεκαετίες συγκεκριμένη τακτική εκδίωξης των Παλαιστινίων από την πατρίδα τους…με κλειστά σύνορα, το τείχος του πραγματικού αίσχους, με απαγορεύσεις κάθε είδους για τους Παλαιστίνιους…

Πριμοδοτεί, μεταφέρει, καθοδηγεί εποίκους εβραίους και τους ωθεί να εποικίσουν Παλαιστινιακά εδάφη κομμάτι –κομμάτι…ώστε να δημιουργούν διαρκώς ένα μεταβαλλόμενο προς όφελός τους τετελεσμένο κατοχής…

Έκτισε τα τελευταία χρόνια το τσιμεντένιο 6 μέτρων τείχος του αίσχους με την ανοχή όλων αυτών (Ευρωπαίων-Αμερικάνων και Ελλήνων δυστυχώς) που κάποτε έχυναν ποτάμια δάκρυα για το τείχος-φράχτη του Βερολίνου!

Εκτέλεσε σε Διεθνή ύδατα τους ακτιβιστές για τη Γάζα…

Εξασφάλισε για λογαριασμό του τις Πυρηνικές βόμβες (όπως ομολόγησε ο δικός τους πυρηνικός επιστήμονας που συμμετείχε στην κατασκευή τους και στη συνέχεια φυλακίστηκε από τους ίδιους) και έκτοτε απειλεί τους πάντες στην περιοχή μη υπολογίζοντας τίποτε, πάντα με την φανερή ανοχή αλλά και την κρυφή συγκατάβαση των Αμερικανών… Δεν δέχεται κανένα έλεγχο για τα πυρηνικά του!!!

Αυτά είναι λίγα από τα χιλιάδες εγκλήματα που έχει διαπράξει ως κράτος…

Έπρεπε να έχει αφοπλιστεί από την Παγκόσμια κοινότητα…

Έπρεπε να έχουν δικαστεί οι Σαρόν, Μετανιάχου και όλη τους η ηγεσία για εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας

Το Ισραήλ ήταν και είναι το αυγό του φιδιού για όλο τον πλανήτη και όχι μόνο για την Μέση Ανατολή. Έχουν ξεπεράσει κάθε όριο… και άλλοι λαοί υπέφεραν από το Χίτλερ αλλά δεν κάνουν τα ίδια και χειρότερα όπως το Ισραήλ!! Και επιτέλους αυτή η καραμέλα ότι τάχα αυτοί πάθανε….και νερό χωράει και έγινε πριν 70 χρόνια… Έλεος δεν είναι δυνατόν να ανεχόμαστε ένα χειρότερο φασιστικό κράτος δεκαετίες να εγκληματεί.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ...ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ... ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ

diaskronos-galaxiako 23/12/2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...