Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Η ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ . . . . . ΚΑΙ ΤΑ ΟΛΕΘΡΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


- Σήμερα με την κατανοητή απ` όλους σαπίλα του καπιταλιστικού συστήματος...ενώ έχει αποκαθηλωθεί και αποκαλυφθεί το πολιτικό κατεστημένο...μέχρι και οι δοσίλογοι δημοσιογραφίσκοι αναγκαστικά δείχνουν ότι ο λαός σιχάθηκε την οικογενειοκρατία και ζητάει προτάσεις, κάτι καινούργιο, μια διέξοδο.. Οι λεγόμενοι "Αριστεροί", "κομουνιστές", "οικολόγοι"...φλυαρώντας ομφαλοσκοπούν χωρίς να μπορούν να δουν ούτε τη μύτη τους.- Όλοι οι γνωστοί σχηματισμοί διαπλεκόμενοι με τις παρυφές, την ίδια την εξουσία, τα μικρο -golden boys του υποτιθέμενου κρατικοδίαιτου συνδικαλισμού, και τις ίντριγκες είναι ανίκανοι να παράγουν πολιτική...να διαχειριστούν τις παρακαταθήκες της Αριστεράς...να κάνουν προτάσεις... να δώσουν διέξοδο στο λαό και τον τόπο.


- Οι λαϊκές δυνάμεις της Αριστεράς εγκλωβισμένες στα διάφορα σχήματα ασφυκτιούν και μη υπάρχουσας προοπτικής διεξόδου αναλώνονται σε γελοίες ενδοπαραταξιακές-κομματικές φαγωμάρες. Ο λαός δεν ζητάει κοσμοθεωρία, ζητάει έστω μικροπροτάσεις αλλά ρεαλιστικές που να δίνουν διέξοδο...και την Αριστερά και τα στελέχη της νάναι μπροστά, αποφασισμένοι έμπρακτα...ζητάει παράδειγμα...ζητάει χρόνια τώρα ενωμένη δυνατή Αριστερά που να εννοεί αυτά που λέει... Προτάσεις για ανάπτυξη, Ανεργία, Λαθρομετανάστες, Εγκληματικότητα, Αστυφιλία, Γεωργία, Κτηνοτροφία, Τουρισμό, Αλιεία, ενέργειας, αλλά και Βιοτεχνίας-Βιομηχανίας παρότι οι δυο τελευταίοι κλάδοι είναι πλέον μη ανταγωνιστικοί..εν ανάγκη με βέτο για τροποποίηση των κοινοτικών τάχα πλαισίων. Προτάσεις για Εθνικά ζητήματα άκρως αναγκαίες...

- Ποιοι από τους αστεροσυλλέκτες των εκλογών αλλά και του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ είναι το παράδειγμα; Κατάφεραν 37 χρόνια από την πτώση της Χούντας να εξοβελίσουν, στραγγαλίσουν, εκδιώξουν, συκοφαντήσουν, διαγράψουν, περιθωριοποιήσουν κάθε γνήσια αριστερή φωνή... με αποτέλεσμα να μείνουν άφωνοι, άχρωμοι, άβουλοι, βαλτωμένοι αριβίστες, μικροβολεμένα ημιμαθή ανθρωπάκια, ξεπεσμένοι στη μιζέρια της κομματικής τους άνοιας...εξαντλώντας το όραμά τους στο 1 ευρώ αύξηση, στο επίδομα θέρμανσης... επιδιώκοντας να πείσουν το λαό για αγώνες και νίκες. Κατάφεραν να παραδώσουν μια σειρά από επιστημονικές, ανθρωπιστικές, κοινωνικές οργανώσεις σε ανθρώπους του κεφαλαίου και των μυστικών υπηρεσιών. Κατάφεραν να παραδώσουν τομείς όπως η Οικολογία σε τσαρλατανοειδή απροσάρμοστα, με ανθελληνικές διαθέσεις και σκοπούς. Κατάφεραν να αφήσουν ακάλυπτα, χωρίς προτάσεις με εθνική προοπτική, ολόκληρα τμήματα της Ελληνικής επικράτειας και έρμαια των ορέξεων του g.Soros, της Τουρκίας, των Σκοπίων, της Αλβανίας και τoυ κάθε ανεγκέφαλου Τρεμόπουλου, Δραγώνα,....Νταβούτογλου.

- Οι συνέπειες αυτής της διαδρομής είναι η σημερινή τραγική κατάσταση σε όλα τα μέτωπα. Και μην ακούτε ότι δήθεν ευθύνεται το κακό ΠΑΣΟΚ,η επάρατη ΔΕΞΙΑ, η Διεθνής κατάσταση...μπούρδες!!! Ο Λαός και τους ξέρει και τίποτε από αυτούς δεν περίμενε ποτέ...Έλπιζε όμως πάντα στην ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!! Δεν θα μπορούσαν όλοι αυτοί να καταστρέψουν τη χώρα αν η Αριστερά ΥΠΗΡΧΕ! Κανένα σκάνδαλο δεν θα γινόταν και αν γινόταν δεν θα έμενε ατιμώρητο. Η σαπίλα δεν θα ειχε αυτές τις διαστάσεις αν τα κοματόσκυλα συνδικα-λ(η)σταράδες δεν ήταν βρώμικοι. Δεν θα τολμούσαν τα τρωκτικά να διαμελίσουν κάθε παραγωγικό ιστό αυτής της χώρας. Δεν θα μπορούσαν να αλυσοδέσουν τον Ελληνικό λαό αν η "Αριστερά".. Ήταν ΥΠΑΡΚΤΗ και ΕΝΩΜΕΝΗ .

- Δυστυχώς η σαπίλα και η κατάπτωση ακολουθεί τη δική της προδιαγεγραμμένη πορεία. Το να ανακοπεί αυτή η κατρακύλα είναι πλέον πολύ δύσκολο εγχείρημα..μάλλον αδύνατο λόγω της μη ύπαρξης δυνατού φορέα ανάσχεσης της. Μοιραία θα φτάσουμε στον πάτο. Που σημαίνει και επίσημη πτώχευση, ανεργία 40%,εσωτερικές διαμάχες, ρατσιστικές- θρησκευτικές αντιπαραθέσεις, εθνικιστικές παλινδρομήσεις και εξωτερικές πιέσεις για να μη πω τα χειρότερα γιά Εθνικούς ακρωτηριασμούς.

- Θα τους θυμίσω λοιπόν ότι πριν το 1967...είχαν τις ίδιες εκφυλιστικές διαμάχες και με το πραξικόπημα βρεθήκαν αγκαλιά στα ξερονήσια...Σήμερα με την ίδια φαγωμάρα φτάσαμε στο μη χειρότερα...Τίποτε δεν διδάχτηκαν;
Αν όλοι αυτοί λοιπόν είναι ,κομμουνιστές, αριστεροί, οικολόγοι, πράσινοι, Μαρξιστές, Λενινιστές, Τροτσκιστές, εκσυγχρονιστές, ανανεωτές, Μαοιστές, αντιεξουσιαστές... επειδή δεν είμαι σαν αυτούς ...δηλώνω....

Αναρχος.

2 σχόλια:

  1. πες τα άνθρωπέ μου!
    αυτά λέω τόσα χρόνια...
    σιχάθηκα τον "-ισμό" που κάθεται στο κεφάλι του κάθενός και της ψ^#ής του το χαβά.
    και επίσης σε μερικά θέματα (μτανάστες, ιστορία, κεμάλ, παγκοσμιοποίηση) η αριστερά αποδεικνύεται τόσο ηλίθια που καταφέρνει να τη χαρακτρίζουν αντεθνική παράταξη.
    τα κίνητρα δεν είναι αντεθνικά, αλλά δυστυχώς οι εμμονές της αριστεράς διευκολύνουν ως ιδεολογικό άλλοθι τις νεοταξικές πρακτικές ομογενοποίησης και χειραγώγησης των λαών από τα γνωστά κέντρα-απόκεντρα των αποφάσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξέρουμε οτι πολοί τα γνωρίζουν...αλλά δεν αντέχουν τον πόλεμο και τις επιθέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...