Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΡΑΤΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ... STOP ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΗΝΙΩΝ


Eπίθεση εναντίον ενός πλοιαρίου στα ανοιχτά της Γάζας έγινε απο άντρες του Ισραηλινού στρατού, με αποτέλεσμα να βρουν τον θάνατο 5 Παλαιστίνιοι. Το Ισραήλ ισχυρίστηκε ότι οι άνδρες ήταν «ένοπλοι» και επιχειρούσαν να πραγματοποιήσουν «τρομοκρατική επίθεση».

Το πλοιο Παλαιστινίων, μάλλον ψαράδικο, δέχθηκε επίθεση από ισραηλινά φουσκωτά σκάφη και ελικόπτερα. Τα πτώματά των 4 περισυνελέγησαν λίγο αργότερα και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο στη Γάζα.

Στο μεταξύ, η Γαλλία πρότεινε επίσημα στο Ισραήλ, να αναλάβει η ΕΕ να κάνει τους ελέγχους σε πλοία που προσεγγίζουν τα παράλια της Λωρίδας της Γάζας, αλλά και στο πέρασμα της Ράφα, στη μεθόριο Γάζας κι Αιγύπτου, ενώ τόνισε να διεξαχθεί οπωσδήποτε μία διεθνής, αξιόπιστη όσο και διαφανής έρευνα, για την πολύνεκρη καταδρομική επιχείρηση του Ισραήλ στο τουρκικό πλοίο «Mavi Marmara», μέλος του «Στόλου της Ελευθερίας».
Μετά την επιβραύβευση απο τους αρχιεγκληματίες του Πλανήτη τους Αμερικάνους για τις δολοφονίες των 9 ακτιβιστών του mavi marmara...συνεχίζουν απτώητοι τις δολοφονίες.Εξ ίσου απαράδεκτη και χλιαρή ήταν η αντίδραση απο την Ευρωπαική Ενωση και βέβαια κάτω απο τέτοιες προυποθέσεις οι νεοναζι Εβραίοι εξακολουθούν να γράφουν κανονικά τη Διεθνή κοινότητα.
Δύο πλοία με ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα αναμένεται να στείλει η ιρανική Ερυθρά Ημισέληνος, μέχρι το τέλος της εβδομάδας.
Όπως δήλωσε ο διευθυντής του διεθνούς τμήματος της ιρανικής Ερυθράς Ημισελήνου Αμπντολραούφ Αντιμπζαντέχ, «το ένα πλοίο θα μεταφέρει δώρα του ιρανικού λαού, κυρίως φάρμακα και τρόφιμα και το άλλο πλοίο εθελοντές της Ερυθράς Ημισελήνου».
Στο μεταξύ, κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε χθες ότι οι Φρουροί της Επανάστασης, ενδέχεται να συνοδεύσουν τη νηοπομπή με την ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα, αν ο αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ δώσει σχετική εντολή.
Η είδηση απο http://tvxs.gr/
ANARXOS 07/06/2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...