Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

ΟΙ «ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΟΙ» ΓΙΑΤΡΟΙ


Όλοι οι γιατροί στη Λέσβο ήταν «παραπληγικοί»!

Το τέχνασμα για να μη χάσουν τα κεκτημένα… κάτω από το τραπέζι, ύπουλα, κρυφά.. μακριά από την ορατότητα των άλλων «ηλιθίων εργαζομένων!!! Αυτά τα κόλπα κάνουν όλα τα μικρομεσαία λαμόγια με την αγιαστούρα της ΑΔΕΔΥ!!!...

Όταν γίνονται καθαρές περικοπές στις συντάξεις των 600…και τους μισθούς των 700… αυτοί βαφτιστήκαν παραπληγικοί για να μη χάσουν το επιδοματάκι!!! Ποιος έχασε την τσίπα…για να τη βρουν αυτοί;;; Κατά τα άλλα ο κοσμάκης υποφέρει στις τεχνητές ουρές της ξεφτιλισμένης λίστας αναμονής!!! Και τα ίδια μιζερολαμόγια βγαίνουν σήμερα και ζητούν αλληλεγγύη από το λαό ! Κάνουν καταλήψεις υπουργείων για να μη αλλάξει τίποτε.. με καθοδηγητές φασιστοειδή!!!

Το ζήτημα είναι ότι η Ξεφτιλο-ΑΔΕΔΥ δουλεύει τους εργαζόμενους κατά κλάδο …αλλά και όλους μαζί! Πόσα τέτοια κόλπα έχει κάνει η ΑΔΕΔΥ με τις ηγεσίες των ρετιρέ;;; Και μη μου πείτε ότι η ΑΔΕΔΥ δεν γνωρίζει… Όλα από αυτούς ελέγχονται από κοινού με τα υπουργεία.Τα πρώην και νυν λαμόγια της ΑΔΕΔΥ να δώσουν τα εκκαθαριστικά των οικογενειών τους στη δημοσιότητα.

Να γιατί λέμε στους εργαζόμενους μακριά από τους συνδικαλ-εμπόρους!!!

Επαναπροσδιορισμό στόχων .. με κατεύθυνση να απαλλαγει η χώρα από τα διαπλεκόμενα λαμόγια όλων των χρωμάτων.

Kiklonas 3 /2/11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...