Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Η ΓΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ… ΣΤΟ ΛΑΚΟ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ…ΩΣ «ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ»!


Εμβατήριο της «ΟΔΥΣΕΙΑΣ» από τον ….Anarxosimoritis

Ο Σαρκοζί και η Γαλλία καθώς και τα ρετάλια του ΝΑΤΟ που τάχα το παίζουν «προστάτες» ήδη εγκλωβίστηκαν στο λάκκο που οι Αμερικάνοι άνοιξαν για αυτούς. Η απαγκίστρωσή τους από τη Λιβύη δεν θα είναι εύκολη και συνεπώς άρχισε η αιμορραγία της Ευρώπης οικονομική, στρατιωτική αλλά και κοινωνική. Ο άξονας του Δ΄Ράιχ.. ΗΠΑ-ΙΣΡΑΗΛ-ΑΓΓΛΙΑ με όργανα τον ΟΗΕ και το ΝΑΤΟ δεν θυμούνται καν την Κύπρο που είναι κατεχόμενη!!! Δεν θέλουν να ακούνε για την Παλαιστίνη και τη Γάζα!!! Είναι ευαίσθητοι όμως και έτρεξαν στη Λιβύη διότι οι πράκτορές τους κινδύνευαν να σκοτωθούν από τις δυνάμεις του Καντάφι που τους στρίμωξε στη Βεγγάζη!!!

Η δήλωση του Πούτιν επαληθεύει την ανάλυση που κάναμε σε προηγούμενο άρθρο για την όλη κατάσταση και για πού το πάνε οι Αμερικανοί. Αποδεικνύεται ότι οι CIA-MOSANT-ΗΠΑ ελέγχουν με μισθοδοτούμενα στελέχη και τις περισσότερες από τις Ευρωπαϊκές ένοπλες δυνάμεις. Οι Γερμανοί και οι Τούρκοι (που πουλήθηκαν με κάποιο τίμημα…το ποιο είναι αυτό …θα το μάθουμε αργότερα!!!) ως πιο έξυπνοι πολιτικά είδαν τον λάκκο που έστησαν οι Αμερικάνοι και τον απέφυγαν! Οι πιο ηλίθιοι πολιτικά –μαζί και ο Παπανδρέου- έπεσαν μέσα και το πώς θα βγούν δεν το σκέφτηκαν! Εδώ έχουμε χρεοκοπήσει και ο Παπανδρέου και ο Σαμαράς θέλουν να κάνουν και πόλεμο!!! Πόσο θα μας στοιχίσει αυτός ο πόλεμος;;;; Ποιος θα πληρώσει ;;;

Οι Αμερικάνοι και οι σιωνιστές του Ισραήλ δεν μπήκαν μπροστά αφού βρήκαν άλλα κοροϊδα να κάνουν τη δουλειά τους και ταυτόχρονα να είναι αποδεσμευμένοι ώστε να είναι έτοιμοι για την Υεμένη και την Συρία αν μπορέσουν να δημιουργήσουν εκεί αποσταθεροποίηση. Το Ισραήλ βρήκε την ευκαιρία και σκοτώνει ξανά στη Γάζα αμάχους Παλαιστινίους!!! Και ο ΟΗΕ βέβαια είναι απασχολημένος με τη Λιβύη!!!

Οι ΗΠΑ-ΙΣΡΑΗΛ-ΑΓΓΛΙΑ Θέλουν να στριμώξουν το Ιράν και θέλουν όλες τους τις δυνάμεις μαζί με τους Άγγλους να είναι διαθέσιμες για αυτό το μέτωπο.






Στη Λιβύη οι πράκτορες της CIA και της ΜΟΣΑΝΤ έχουν εξοπλίσει μικρές ομάδες ατάκτων μισθοφόρων και προσπαθούν να παρασύρουν και πολίτες σε διατεταγμένη εξέγερση που όμως δεν τους βγαίνει και προσπαθούν με τα μέσα ενημέρωσης που ελέγχουν απόλυτα να φτιάχνουν τάχα εικόνα εξέγερσης του λαού που είναι πέρα για πέρα ψέμα και σκηνοθεσία.

Αποδεικνύεται ότι ο Καντάφι αν και δικτάτορας ελέγχει και έχει με το μέρος του την μεγάλη πλειοψηφία του λαού της Λιβύης που απ` ότι φαίνεται καταλαβαίνει ότι είναι προτιμότερος ο Καντάφι από τους Αμερικανούς! Μάλλον αντιλαμβάνεται ο λαός και λόγω του Ιράκ τι πρόκειται να γίνει στη Λιβύη. Είτε διχοτόμηση επιβάλουν στη Λιβύη είτε ολοκληρωτική κατοχή, ότι και να γίνει ένα είναι βέβαιο η αιματοχυσία του λαού της Λιβύης και η αρπαγή του ορυκτού πλούτου αυτής της Χώρας. Όσο για την Ευρώπη το μόνο που θα πάρει είναι εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες που θα επιβαρύνουν ακόμα πιο πολύ την οικονομία και θα επισπεύσουν την κατάρρευση των Ευρωπαϊκών οικονομιών .

Το Δ΄Ράιχ (Η.Α.Ι.)… οδηγεί την ανθρωπότητα σταθερά σε Παγκόσμιο όλεθρο!

Anarxosimoritis 22/03/11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...