Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

TΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛ KAI ΠΑΛΙ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ


γράφουν οι...Anarxos-kiklonas

Ο πιο αγαπητός εγκληματίας-σύμμαχος-συνεργός των Αμερικανών είναι ως γνωστό το Ισραήλ. Δεκάδες χρόνια διαπράττει γενοκτονία εις βάρος των Παλαιστινίων αλλά ποτέ ο ΟΗΕ δεν το είδε! Με το μόνιμο βέτο των ΗΠΑ και τα στραβά μάτια των υπολοίπων! Οι μασόνοι –σιωνιστές-τραπεζίτες ως διαπλεκόμενοι των πολυεθνικών ανα τον Πλανήτη στην πραγματικότητα συναποφασίζουν και συγκυβερνούν με τους Δυτικούς-Αμερικάνους καρχαρίες.

Και ενώ το ΝΑΤΟ εφαρμόζει το επιλεκτικό φασισμό του στη Λιβύη και βομβαρδίζει ανελέητα κατά το πρότυπο του πολέμου στο Ιράκ, το Ισραήλ τάχα δεν συμμετέχει …αλλά βομβαρδίζει τους αμάχους στη Γάζα που έχει επιβάλει προ πολλού και απάνθρωπο εμπάργκο. Στους τελευταίους βομβαρδισμούς σκοτώθηκαν οκτώ άμαχοι αλλά κανείς από την λεγόμενη Διεθνή κοινότητα δεν μιλάει!. Στο Μπαχρέιν και τη Σαουδική Αραβία απλά τους υπενθυμίζουν ότι πρέπει να γίνουν ακόμα πιο πειθήνιοι και προς το παρών τους στηρίζουν… όλους τους υπόλοιπους τους έχουν για κατεδάφιση. Ηδη πίεζαν το Κατάρ και τη Σαουδική Αραβία για συμμετοχή στους βομβαρδισμούς της Λιβύης… διότι είναι ο καλύτερος τρόπος να διχάσουν τις Αραβικές χώρες και να τις διασπάσουν οριστικά.

Αφού για καιρό η MOSANT από κοινού με τη CIA εργάστηκαν για την αποσταθεροποίηση των Αραβικών χωρών, τώρα το Ισραήλ κάνει οικονομία δυνάμεων γιατί θέλει να είναι έτοιμο για την Συρία και το Ιράν που φοβάται ότι δεν θα αποφύγει την φανερή εμπλοκή όταν ξεσπάσει η καταιγίδα. Έστειλε και στέλνει όπλα στους Λίβυους αντικαθεστωτικούς- πρακτορίσκους μέσω Αιγύπτου με φορτηγά, και τους καθοδηγεί ώστε να το παίζουν «εξεγερμένοι από ιδεολογία» κάτι που είναι ολοφάνερο ότι δεν υπάρχει.

Ήδη έχει αρχίσει την ύπουλη αποσταθεροποίηση της Συρίας και απ` ότι φαίνεται είναι ο επόμενος στόχος του ΝΑΤΟ ή η Υεμένη ανάλογα τις εξελίξεις και με κριτήριο πως τους βγαίνει καλύτερα!. Οι λεπτομέρειες του σχεδίου τους τροποποιείτε ανάλογα με τα μικροεμπόδια που θα παρουσιάζονται.

galaxiako.blogspot.com 24/3/11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...