Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2011

Η ΚΙΝΑ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ Η.Π.Α........ Μπαίνουμε σε Παγκόσμια εμπλοκή... Πιθανόν σε τρίτο Παγκόσμιο πόλεμο...

Γράφαμε σε παλαιότερο άρθρο του blog...
(αναδημοσίευση)


Πέρα από τις αερολογίες των golden boys με τα βαριά κωλόχαρτα του Χάρβαρντ, η αλήθεια είναι ότι η ΚΡΙΣΗ διαρκώς θα βαθαίνει, θα επιδεινώνεται και θα καλύψει όλους τους τομείς ανά τον Πλανήτη….
Μπήκαμε σε δρόμο χωρίς επιστροφή και είναι ζήτημα χρόνου και συσχετισμού δυνάμεων να ζήσουμε πολέμους όχι μόνο οικονομικούς αλλά κυρίως στρατιωτικούς.
Για χρόνια οι Δυτικές καπιταλιστικές οικονομίες έκαναν ΕΞΑΓΩΓΗ της δικής τους σαπίλας στον τρίτο κόσμο (Κίνα, Κορέα Μαλαισία, Ινδία, Πακιστάν, Ταϊλάνδη, Αφρική, Λατινική Αμερική…) και ζούσαν το δικό τους Αμερικανικό όνειρο με τον ιδρώτα των άλλων….Τώρα είναι αναγκασμένοι να ΕΙΣΑΓΟΥΝ την κρίση και να κολυμπήσουν στα δικά τους απόβλητα…Το ζήτημα αυτό έχει αναλυθεί στο άρθρο..
«ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΊΗΣΗ ΣΤΟ ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΚΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΙΣΜΟ»***…βλέπε παρακάτω...και έχει αναρτηθεί στο blog: http://kiklonas.wordpress.com δυο χρονια.
Επί δέκα χρόνια παραμένουν οι Αμερικάνοι στο Αφγανιστάν δήθεν ότι ψάχνουν τον Μπίν Λάντεν…άλλοι λένε για τάχα αγωγούς πετρελαίου...Τρίχες! Ο Μπίν Λάντεν είναι δικός τους…οι αγωγοί περνούν όλοι από Τουρκία…και οι Αφγανοί ξυπόλυτοι φτωχοί άνθρωποι δεν μπορούν αλλά και δεν θέλουν να πλήξουν κανένα!!
Ο πραγματικός λόγος που μένουν εκεί είναι γιατί θέλουν να αποσταθεροποιήσουν και να ελέγξουν την Κίνα. Προχωρούν σταθερά σε κλοιό γύρω από την Κίνα….
Έτσι από το Αφγανιστάν θα μπορούν να ενισχύουν την πιθανή εξέγερση στο Θιβέτ την οποία ήδη πατρονάρουν από την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αμερική και τις επαφές με τον Δαλάι Λάμα ,χωρίς να εμπλέκονται άμεσα ,αλλά να είναι σε απόσταση αναπνοής ως εγγυητές της «ελευθερίας» τάχα. Ταυτόχρονα θέλουν να είναι σφήνα στο υπο ανάπτυξη Σύμφωνο της Σαγκάης..( Συμφωνία Ρωσίας, Κίνας, Ινδίας …)
Στην Νότια Κορέα που είναι προτεκτοράτο τους με τις τεράστιες βάσεις που διαθέτουν, συνέχεια προκαλούν την Β, Κορέα δήθεν για τα πυρηνικά…αλλά στοχεύουν στην αποσταθεροποίηση της πάντα βέβαια βάζοντας άλλους να χρεωθούν την ιστορία.. στην προκειμένη περίπτωση σπρώχνουν διαρκώς την Ν. Κορέα να ανοίξει μέτωπο σφίγγοντας τον κλοιό γύρω από την Κίνα..
Από τις Φιλιππίνες και την Φορμόζα προσπαθούν να εδραιώσουν την κυριαρχία τους με στόχο πάντα την αποσταθεροποίηση της Κίνας…Το ίδιο και από το Πακιστάν και Ταϊλάνδη..ακόμα έφτασαν με στρατιωτική βάση στο Ουζμπεκιστάν- Ταντζικιστάν.. το τελευταίο μάλλον για διαπραγματευτικό ατού με την Ρωσία .Και η αλήθεια είναι ότι δεν θα πατούσαν στο Ουζμπεκιστάν-Ταντζικισταν αν δεν είχε τα δικά της προβλήματα η Ρωσία ..τότε με την διάλυση την Σοβιετικής Ένωσης και την οικονομική κρίση που βρέθηκε.
Τα Παγκόσμια Μονοπωλιακά κλαμπ ..με τα τσιράκια τους που είναι χωμένοι παντού..( Σε Κυβερνήσεις, σε Βιομηχανικά Συμπλέγματα, σε Μασονικές Στοές, σε Οργανισμούς, σε τράπεζες, σε Μυστικές Υπηρεσίες, σε Στρατούς .κ.λ.π…) οικοδομούν ένα δίκτυο κινήσεων με τελικό στρατηγικό στόχο την αποσταθεροποίηση της Κίνας γιατί σε αυτή βλέπουν τον μεγαλύτερο οικονομικό ανταγωνιστή που σε συνδυασμό με Ινδία ,Μαλαισία, Πακισταν, Κορέα ,Βιετναμ, Ταιλάνδη, κ.λ.π. θα γονατίσει όλες τις δυτικές οικονομίες…και θα τις οδηγήσει σε πολύ βαθειά ύφεση με την Ανεργία στο 30% και 40%.με εξεγέρσεις,συγκρούσεις….βλέπε (***)
Διότι είναι εντελώς αδύνατο να ανταγωνιστούν τα Κινεζοποιημένα Δυτικά Μονοπώλια που όμως είναι αδύνατο να ελεγχθούν ως προς την άπληστη υπερσυσώρευση των κεφαλαίων. βλέπε … «Κεφάλαιο»..Κ.Μαρξ
Επιδιώκουν ακόμα μια φορά να κάνουν ΕΞΑΓΩΓΗ της κρίσης και ταυτόχρονα την μείωση του Πληθυσμού της Γης με ελεγχόμενο αλλά γενικευμένο πόλεμο. Τώρα γιατί νομίζουν ότι θα τον ελέγχουν δεν το γνωρίζω. Νομίζω όμως ότι δεν θα μπορέσουν να τον ελέγξουν και οι θα υπάρξουν τρομακτικές καταστροφές σε πολλές χώρες που αναγκαστικά θα εμπλακούν μερικά ή ολικά.
Θεωρώ ότι μπήκαμε στην πρώτη φάση αυτού του μακελιού αρχίζοντας με το οικονομικό κραχ των Δυτικών διαπλεκόμενων οικονομιών και προφανώς η Ελλάδα είναι μια από τις πρώτες χώρες που θα πληρώσουν την κρίση…Βλέπε παρακάτω... «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ » και είναι αναρτημένο στο blog http://kiklonas.wordpress.com. Όσο για την Ευρώπη δεν είχε και δεν έχει καμιά πολιτική δύναμη παρέμβασης και το έχει αποδείξει τόσες φορές…πόσο μάλλον τώρα που ανίκανα ανδρείκελα την κυβερνούν.
Η Παγκόσμια σύγκρουση είναι όπως είπαμε θέμα χρόνου και συσχετισμών, αλλά θα είναι τελικά σφοδρή και ανεξέλεγκτη. Το μόνο που ενδιαφέρει τους Αμερικάνους είναι να γίνει ότι γίνει μακριά από τις Η.Π.Α. τίποτε άλλο δεν τους ενδιαφέρει. Η Ανθρωπότητα ξανακυλάει σε Μεσαίωνα και σε πολύ μεγάλες περιπέτειες…και αυτό γιατί η απληστία του κεφαλαίου δεν έχει όρια αλλά και οι ανθρώπινες Μωροφιλοδοξίες είναι καθώς φαίνεται αγιάτρευτες…
Αναρχος 28 /05/2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...