Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΟΗΕ, ΕΟΚ... ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ!


Γραφει ο diaskronos

ΗΠΑ,ΝΑΤΟ,ΟΗΕ, ΕΟΚ, Θρασύτατα και ανοιχτά ομολογούν ότι σχεδίασαν και οργανώνουν τον Εμφύλιο πόλεμο στη Λιβύη και ότι θα δώσουν όπλα σε ανθρώπους που δεν έχουν κάνει ούτε ομάδες!!! Παρά τις προσπάθειες της CIA,MΟSANT δεν μπόρεσαν να οργανώσουν τους δήθεν αγανακτισμένους-επαναστατημένους Λίβυους… παρά το σπρώξιμο και τον εκμαυλισμό των ΜΜΕ για επανάσταση… οι Λίβυοι κάπου βλέπουν την φάκα και δεν ακολουθούν εκτός από μια μικρή τυχοδιωκτική μειοψηφία που είναι εντελώς ανοργάνωτη χωρίς να έχουν σχεδόν σαφή αιτήματα!!!

Πρώτη φορά παγκοσμίως ομολογούν ανοιχτά ότι μεθοδεύουν, σχεδιάζουν, εξοπλίζουν Εμφύλιο πόλεμο!!! Και τα ΜΜΕ το λανσάρουν σχεδιασμένα ως φυσικό επόμενο!!! Ως αναγκαίο!!! Σαν να μην τρέχει τίποτε!!! Νομιμοποιούν την όποια δύναμη μπορεί να μπουκάρει σε άλλη χώρα ,χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν!!! Αυτή είναι η κατάντια του ΟΗΕ!!! Διχοτομήσεις, εμφυλίους, κατοχές και ότι άλλο χρειάζονται κατά περίπτωση οι Αμερικανοί!!!

Οι φασίστες του ΝΑΤΟ όμως πήραν απόφαση να αρπάξουν τα πετρέλαια και τον ορυκτό πλούτο και το λένε ξεκάθαρα! Πήραν απόφαση ότι τον πόλεμο πρέπει να τον πληρώσουν οι χώρες του ΝΑΤΟ…δηλαδή εμείς!!! Παπανδρέου και Σαμαράς πήραν απόφαση και έβαλαν τη χώρα μας στον κουβά. Τελικά αν και καταχρεωμένοι κάνουμε και πόλεμο !...πληρώνουμε εκατομμύρια για τα έξοδα του πολέμου και τις βόμβες!!! Θα πληρώσουμε με μείωση του Τουρισμού!!!. Θα ακριβοπληρώσουμε με τα εκατομμύρια λαθρομεταναστων!!!...και ποιος ξέρει και με ποιους άλλους τρόπους… Τα έχουμε ξαναγράψει… Βουλιάζουν τη χώρα μας συνειδητά! Εγκληματούν συνειδητά.

Αυτά συμβαίνουν την ώρα που οι «Αριστεροί» …ομφαλοσκοπούν όταν δεν κοιμούνται. Οι μόνες δυνάμεις που μπορούσαν να αντιταχθούν στα καταστροφικά προγράμματα των φασιστών …είναι παροπλισμένες ,διχασμένες, χωρίς φορέα, χωρίς τρόπο αντίδρασης…και άρα σε πλήρη αδυναμία να αντιδράσουν! Η βαριά ευθύνη αυτού του κατακερματισμού ανήκει εξ ίσου στην Παπαρήγα-ΚΚΕ, στον Τσίπρα-ΣΥΡΙΖΑ, στους Αριστερούς του ΠΑΣΟΚ, στους Αλαβάνο, Κουβέλη και σε όλους τους μικρομεγάλους προέδρους –Γραμματείς των αποκομμάτων της Αριστεράς…. Απολαύστε κατρακύλα ξεφτιλισμένα «αριστερά» εκτρώματα!!! Βολευτείτε αναπαυτικά στις θεσούλες σας!!!. από κανένα δεν κινδυνεύετε… γιατί το σύστημα και η Δεξιά έτσι σας θέλει , ενώ ο λαός και οι Αριστεροί σας έχουν σιχαθεί!!

Να σας πουμε να παραιτηθείτε απο βουλευτές;;; Να σας πούμε να κλειστείτε μεσα στη Βουλή;;; Να σας πουμε να βγείτε εξω στον λαό με προτάσεις;;; Κότσια και περδικούλα δεν έχετε! Προτάσεις δεν έχετε!... Ατομικισμό και θρασυδειλία διαθέτετε... Βολευτείτε...

galaxiako.blogspot.com 30/02/2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...