Κυριακή, 27 Μαρτίου 2011

Ραδιενεργά... "Ανθεστήρια"απο την antromeda

Κάποτε … κάποιοι στον πλανήτη γιόρταζαν τα Ανθεστήρια! Και ήταν οι Έλληνες !...Όταν οι άνθρωποι σέβονταν, αγαπούσαν την γη και τον πλανήτη και ήταν σ` αυτή τη χώρα… τη χώρα μας!

Σήμερα η απληστία ,η ανευθυνότητα, οδηγούν τον πλανήτη σε κατάρρευση με κάθε τρόπο. Οι Ιάπωνες μας δουλεύουν … έχοντας έξι πυρηνικούς αντιδραστήρες να εκπέμπουν στην ατμόσφαιρα και τη θάλασσα ραδιενέργεια!!! 1850 φορές πάνω από το μέγιστο « επιτρεπόμενο»!!! ( και τι σημαίνει επιτρεπόμενο;; λιγότερο επικίνδυνο!!!) αλλά οι πολυεθνικές που κυβερνούν δεν συγκινούντε … ούτε οι εγκληματίες των κυβερνήσεων και των κοινοβουλίων!

Οι Αμερικανοί-Άγγλοι- Ισραηλινοί ρίχνουν βόμβες στη Λιβύη με απεμπλουτισμένο ουράνιο όπως στο Ιράκ!!! Και όμως το καθιέρωσαν λες και είναι το πιο φυσικό πράγμα! Κανείς δεν μιλά για τις ραδιενεργές βόμβες που ρίχνουν! Τις έριξαν στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν ,στη Γιουγκοσλαβία… τώρα έγινε και αυτό μια συνήθεια!!! Κανείς δεν διαμαρτύρεται! Κανείς δεν αντιδρά!

Τα Μέσα Μαζικού Εμπαιγμού όλου του κόσμου αλωμένα από πράκτορες και αλήτες-τσανακογλείφτες σιωπούν εκκωφαντικά! Που σημαίνει νανουρίζουν τους λαούς με ψευτιές!!!

Ραδιενεργά «Ανθεστήρια « λοιπόν για όλους μας! Όπου νάναι με τους Νοτιάδες θα έρθουν και στη χώρα μας αν δεν ηρθαν κιόλας!!! Βαθιές αναπνοές λοιπόν… και δοξάστε τον Παπανδρέου και τον Σαμαρά που είναι υπέρ των δολοφόνων!!!

Και τα λουλούδια της Άνοιξης εφέτος θα στάζουν και αυτά δηλητήριο!

Antromeda-galaxiako.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...