Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Η ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ


kiklonas

Έχουμε εξηγήσει σε πολλά κείμενα γιατί δεν μπορούμε και δεν πρέπει να νομιμοποιηθούν. Σε προηγούμενα κείμενα του blog...( ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ : ... ΑΠΕΛΑΣΗ ) Τα πολλά λόγια δεν μας λένε τίποτε. Πολύ καθαρά δεν μπορεί ο Ελληνικός λαός να σηκώσει τέτοιο βάρος από όλες τις πλευρές. …οικονομικά, κοινωνικά ,πολιτικά, εθνικά. Μια πρόσκαιρη παραμονή αυτών των συγκεκριμένων και πολύ είναι. Οι υπόλοιποι απελάσεις εδώ και τώρα.
Όσοι κραυγάζουν ως δήθεν αλτρουιστές, φιλάνθρωποι, Διεθνιστές, ευαίσθητοι… απαντάμε αυτά τα προσόντα τα διαθέτει ο Ελληνικός λαός και δεν χρειάζεται υποδείξεις… μόνο που έχει και λογική. Και η λογική λέει ότι δεν γίνεται να πάει παραπέρα η κατάσταση. Γιαυτό και το 90% θέλει αυτά που γράφουμε.
Αν η Κυβέρνηση δεν το καταλάβει και υποκύψει στον εκβιασμό… τότε όχι μόνο θα το πληρώσει αυτή πολιτικά αλλά και ο λαός με πολλούς τρόπους.
Όσο για μας δεν αναγνωρίζουμε στους τυχοδιώκτες αριστεριστές το δικαίωμα (και από πού;) να μιλάνε για λογαριασμό του Ελληνικού λαού. Το 90% τους θεωρεί τυχοδιώκτες και ανεγκέφαλους! Όσο για μας το μόνο που γράφουμε είναι αυτά που θέλει ο λαός και συζητά παντού… Για τους τυχοδιώκτες το μόνο καθαρό που λέμε είναι ότι είναι επικίνδυνοι για τον τόπο ...ας περιοριστούν στο φραπόγαλο γιατί δεν είναι ικανοί για τίποτε άλλο.
Kiklonas 7/3/11

2 σχόλια:

  1. ΟΠΟΥ ΠΑΝΕ ΒΡΩΜΑΕΙ

    ΒΡΩΜΙΣΑΝ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ
    ΒΡΩΜΙΣΑΝ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΥΠΑΤΙΑΣ
    ΤΩΡΑ ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε ανώνυμε θα προτειμούσαμε σχόλια με πολιτικόυς όρους. Σεβόμαστε την αποψή σου και τη βάζουμε... αλλά θεωρούμε συμαντικότερο το βλέπουμε πιο βαθιά τα ζητήματα. Τώρα μια ακαταστασία απο τον συνωστισμό θα υπάρχει.Πρέπει όλοι να καταλάβουν οτι δεν πρόκειται για τα 300 άτομα ...γιατί αν ηταν μόνο 300 δεν γινόταν λόγος..Εδώ μιλάμε για εκατομύρια που ηδη έρχονται και θα γίνει τσουνάμι τους επόμενους μήνες.
    Να εισαι καλά.
    kiklonas

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...