Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 2500 π.χ..."Μαραθώνιος διαπλοκής" σήμερα!!!




«ουκ εα με καθεύδειν το του Μιλτιάδου τρόπαιον»…

Έτσι σκέπτονταν ο Θεμιστοκλής ο μεγάλος νικητής στη ναυμαχία της Σαλαμίνας και τόσοι πρόγονοί μας… Και έτσι πολιτεύονταν κάποτε οι Έλληνες…έκαναν απογραφή της περιουσίας τους πριν και μετά τις εκλογές…ήταν ανακλητοί άμεσα στο όποιο παράπτωμα-λάθος…έδιναν άμεσα απολογισμό των πεπραγμένων… πλήρωναν ακόμα και με εξορία αν έβλαπταν το κοινό καλό… όπως ο ίδιος ο Θεμιστοκλής!!!

Σήμερα ένας αδυσώπητος πόλεμος διαπλοκής ροκανίζει τα πάντα ατιμώρητα μέχρι και αυτή την ίδια και σπουδαία κληρονομιά μας. Μικροί και μεγάλοι σε ένα διαγκωνισμό ανελέητο παίρνουν θέσεις στις λίστες υποψηφίων Δημάρχων, Περιφερειαρχών και προσπαθούν ντε και καλά να μας πείσουν κιόλας ότι θα μας σώσουν από τους υπόλοιπους που είναι κακοί!!!

Σήμερα... ουκ εα με καθεύδειν το της...Ζήμενς πακέτο... σκέπτεται το κάθε λαμόγιο... κάθε γαιοσκώληξ...κάθε σαλήγκαρος ανεξαρτήτως της προβειάς που έχει ντηθεί!!!

Σήμερα πίσω από το «Μαραθώνιο» της διαπλοκής της ίντριγκας, της διαβολή, του συνωστισμού, της τρικλοποδιάς…κρύβονται μικρά και μεγάλα λαμόγια που στοχεύουν κρυφά ή φανερά στο προσωπικό όφελος!!! Γιαυτό και η τεράστια προσφορά ονομάτων…γιαυτό και οι διακομματικές τράμπες…γιαυτό και οι εξοργιστικές μεταγραφές επίδοξων Δημάρχων και συμβούλων!!! Απέβαλαν πλέον και την τελευταία πτυχή τσίπας ειχε απομείνει…ξεδιάντροπα προσπαθούν να σε πείσουν κατά το δοκούν κάθε φορά ότι ανώτεροι και ευγενικοί λόγοι του υπαγόρευσαν να κάνει αυτή την κίνηση…δηλαδή έφυγε από ένα κόμμα…κατεβαίνει με άλλο που το βαφτίζει τάχα ανεξάρτητο και ακολουθούν πίσω μικρότερα επίδοξα λαμόγια που με τη σειρά τους το παίζουν ανάλογα πως τους βολεύει….προσδοκώντας να είναι παρόντα στο φαγοπότι ώστε συνειδητά να γλύψουν τα απομεινάρια…Οποία κατάντια!!! Θα μου πείτε δεν λέω κάτι καινούργιο …Όχι…αυτό γίνεται πάντα .Απλά τώρα παρα έγινε το κακό… Όλοι συνεργάζονται με όλους …καταγγέλλοντας όλους τους άλλους ως επικίνδυνους, ανίκανους, διαπλεκόμενους…και μένεις κόκαλο.

Σήμερα όλοι αυτοί που λήστεψαν τον Ελληνικό λαό περιφέρονται ως πετυχημένοι αφού πρώτα έχουν παραγράψει τα αδικήματα τους και σε καλούν να ξαναψηφίσεις τους ίδιους ή και τους ομοίους τους που αυτοί σου υποδεικνύουν!!!

Θα πει κάποιος καλόπιστα...μήπως ειστε ισοπεδοτικοί;;; Οχι φίλοι μου .Εκεί κρύβεται μεγάλο κακό. Ας πούμε οτι σε κάθε συνδιασμό υπάρχουν και δυο και τρεις και πέντε έντιμοι,ικανοί κ.λ.π.....πόσοι απο αυτούς θα εκλεγούν κόντρα στη διαπλοκή;;;; Ισως κανείς ειναι η άποψή μας!!! Κι αν εκλεγεί ένας -δυο απο αυτούς ...ειναι δυνατό να παρέμβουν κόντρα στην πλειοψηφία των συνεργαζόμενων διακομματικά λαμογιών;;; Προφανώς ΟΧΙ ειναι η αποψή μας...

Η δική μας άποψη είναι ΟΧΙ!!!

ΟΧΙ στο «μαραθώνιο της διαπλοκής»!!!

ΟΧΙ στους διεφθαρμένους και τους επιγόνους τους!!!

ΟΧΙ στα λαμόγια που γελούν εις βάρος μας!!!

Όχι στις επικύψεις σε τσανακογλύφτες!!!

ΑΠΟΧΗ ΜΑΧΗΤΙΚΗ για την αξιοπρέπεια μας!!!

Αναρχος 31/10/2010


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...