Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ…

..ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ

"απο μικρό και Πάγκαλο...μαθαίνεις την αλήθεια!"περιπου.

Η Αλήθεια είναι ακόμα πιο τραγική από αυτή που λέει ο Πάγκαλος!!!

Μέτρησε κανείς ποιοι εργάζονται παραγωγικά σε αυτή τη χώρα και με οποιαδήποτε σχέση Δημόσια-υπηρεσιακή ή Αγροτική, Γεωργική ,ιδιωτικός τομέας ;;; Μέτρησε κανείς τους αργόσχολους ακριβοπληρωμένους;;; τα παρασιτικά στρώματα;;; τους κηφήνες;;;

Και για να εξηγηθούμε … καλούνται οι πραγματικά εργαζόμενοι να καλοταΐσουν τους ….

1) Το 99% όλων αυτών των καλοπληρωμένων Βουλευτών που ανήκει και ο Πάγκαλος, συμβούλων, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, νομαρχών, προέδρων κ.λ.π…που αντί να παράγουν έργο αποδομησαν –χρέωσαν ξεμπουντούλωσαν το Ελληνικό κράτος.

2) Το 100% των Ρασοφόρων, παπάδες- Μητροπολιτάδες- καλογερους, Μουτζαχεντιν… ακαμάτηδες, που ζουν κυριολεκτικά ως βδέλλες στον κορμό της Ελληνικής οικονομίας μισθοδοτούμενοι απο το Δημόσιο και πλουτίζοντας με τα μαύρα...

3) Το 80-90% των Δικηγόρων που ως τσιμπούρια ταλανίζουν τον πολίτη στη γραφειοκρατία, στα τάχα συμβόλαια ,στα δήθεν Δικαστήρια, στις αναβολές και τα τεχνάσματα χωρίς να προσφέρουν ουσιαστικά τίποτε.

4) Το 60% περίπου των Στρατιωτικών που ούτε προσφέρουν ούτε φυσικά παράγουν τίποτε.

5) Το 50% των Αστυνομικών που απλώς καταλαμβάνουν καρέκλες χωρίς να προσφέρουν τίποτε στον πολίτη .

6) Το 50% των εμπόρων-αεριτζήδων- που πολλοί πλούτισαν μάλιστα με τις επιδοτήσεις με πλαστά τιμολόγια, με την μη απόδοση του ΦΠΑ, με τεχνικές πτωχεύσεων…

7) Το 10-15% των Δασκάλων-καθηγητών-γιατρων- που είναι ακατάλληλοι γιαυτή την εργασία και που ζημιά προκαλούν και όχι θετική προσφορά.

8) Το 50% των Δικαστικών-τραπεζων-τραπεζικων δεν χρειάζεται αν το άλλο 50% εφάρμοζε πραγματικά και υπεύθυνα τους νόμους…και φυσικά αν οι Δικηγόροι δεν έσπρωχναν τον πολίτη στα Δικαστήρια.

9) Το 5-10% των Αγροτών που ενώ δεν είναι Αγρότες αλλά αεριτζήδες...απομυζούσαν τις επιδοτήσεις με τεχνάσματα και πλαστές δηλώσεις

10) Το 50% των υπαλλήλων ΟΛΩΝ των ΔΕΚΟ που ήταν άλλοι πλεονάζοντες-παρκαρισμένοι και άλλοι στο υψηλόμισθα ρετιρέ παρατηρητές.

11) Τέλος όλους αυτούς που χασκογελούσαν επειδή κατάφεραν και έβγαλαν σύνταξη στα 45 στα 50 στα 55 στα 60, με 15 χρόνια υπηρεσίας, με συντάξεις μαιμού...και κρύβοντας τα ΤΕΡΆΣΤΙΑ ΕΦΑΠΑΞ που πήραν χωρίς να τους αναλογεί ούτε το 30%... και περιφέρονται αυτάρεσκα …αδιαφορούντες πλήρως για το ότι αυτά θα τα πληρώσουν τα παιδιά τους…

***Προφανώς κάποια πράγματα θα έχω ξεχάσει…Προφανώς και ο Πάγκαλος δεν εννοούσε τους πραγματικά εργαζόμενους …ότι « μαζί τα φάγαμε»…γιατί δεν έχει καμιά επαφή με αυτούς. Οι επαφές είναι με όλους αυτούς που μαζί τα φάγανε γιατί αυτοί είναι οι αργόσχολοι και ευκαιρούν να κάνουν μικρο-μεγαλο-διαπλοκή.

Οι πραγματικά εργαζόμενοι δεν έχουν εκπροσώπους καθώς φαίνεται..ούτε στα κόμματα ούτε στα ΜΜΕ…ποιος να μιλήσει γαυτούς;;; Αν στα ποσοστά δεν συμφωνείς φίλε αναγνώστη …βάλε τα δικά σου …το αποτέλεσμα δεν αλλάζει!!!!!!!! Δεν είναι δυνατόν το 30% του Ελληνικού λαού που πραγματικά εργάζεται να ταΐζει το 100%....να πλουτίζει το 20%.....να του ζητάνε και τα ρέστα!!!!

ΣΤΑΧΤΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΜΠΕΡΗ …ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΛΟΥ ΜΕ ΜΥΑΛΑ. Αναρχοσυμμορίτης 31/10/2010

1 σχόλιο:

  1. Επιτέλους! Μια ρεαλιστική ανάλυση της πραγματικότητας που ζούμε! Αν αυτή η κοινωνία δεν καταλάβει ότι ζει στη βαθιά παρακμή, θα οδηγηθεί στην απόλυτη παρακμή, με ανεξέγκτες συνέπειες... που ώρες-ώρες σκέφτομαι μήπως κι αυτό είναι χρήσιμο να συμβεί...Όσο για τον Πάγκαλο, καλά θα κάνει, όταν λέει "μαζί τα φάγαμε", να κοιτάζει προς την άμετρη κοιλιά του ή τους "προσκείμενους" φίλους του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...