Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

«Τι Σαμαράς, τι Δημαράς»


Εν μέρη...Αναδημοσίευση απο το blog...http://anarxaszante.blogspot.com/ ...

Παραδέχεται ότι συναντήθηκε με τον Αντώνη Σαμαρά, και μάλιστα στο πατρικό σπίτι του προέδρου της ΝΔ στην οδό Μουρούζη, ο Γ.Δημαράς αλλά διαψεύδει ότι η συνάντηση είχε σχέση με τις εκλογές. Επιμένει επίσης και στις συναντήσεις του με τους υπόλοιπους αρχηγούς εκτός της Α.Παπαρήγα. Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό "Real", δηλώνει ότι "ο κ. Σαμαράς είναι φίλος μου...

Το ό, τι για να βάλει υποψηφιότητα για την περιφέρεια Αττικής συμβουλεύτηκε τον Σαμαρά, δεν έχει να κάνει ούτε με την ιστορία του, ούτε με την πορεία του, ήταν μια άθλια πράξη που υπαγορεύτηκε από τα, χρόνια, κουσούρια του, τα οποία μεγεθύνθηκαν, αυτή τη φορά, με την προσθήκη και της μωροφιλοδοξίας.
Τι κι αν η καλοσύνη του και η ειλικρίνειά του, τον έκαναν να το μαρτυρήσει, η ουσία είναι πως αυτό έγινε κι είναι μια κίνηση με βαρύνουσα πολιτική σημασία.
Ως galaxiako..........
Να προσθέσουμε οτι δυστυχώς ο ίδιος ο Δημαράς δεν αντιλαμβάνεται οτι πολλοί τον δουλεύουνε ...πολλοί γελάνε πίσω απο την πλάτη του...πολλοί ποντάρουν στην ανικανότητά του και για διαφορετικούς λόγους...οσο για το Σαμαρά...ειναι πεπειραμένος στις συνομωσίες, διαβολές...εδώ κρέμασε κουδούνια στο Μητσοτάκη!!! θα σεβαστεί τον Δημαρά;;Καμπάνες θα σου κρεμάσει Γιαννάκη...μα θα ειναι αργά.

Οχι λοιπόν και στη δική σου καθαρά τυχοδιωκτική παρουσία γενικώς στην πολιτική. Σε άκουσε το Πανελλήνιο στην TV να λες οτι δεν ψήφισες το Μνημόνιο γιατί θα το ψηφιζαν οι άλλοι!!! Κατάλαβες τι ειπες;;; Εμεις νομίζουμε πως οχι...δεν κατάλαβες!!!Το ίδιο λέει και ο Σαμαράς!!! Αντε και καλούς απογόνους... Εισαι τόσο ανίκανος που δεν βλέπεις καν τα ζητήματα ...οχι και να τα λύσεις!...και γιαυτό εισαι επικίνδυνος!
Anarxos 2/10/2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...