Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

ΚΡΑΥΓΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ !...ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ…

Τη χώρα μας δυστυχώς την χρεοκόπησαν…

Οι πολιτικοί με την αδυσώπητη απληστία, την ασυλία, την παραγραφή, το ανεξέλεγκτο, το έτσι θέλω ,το τόσα θέλουμε τόσα παίρνουμε…με ένα «κοινοβούλιο» κόλαση διακομματικής διαπλοκής ,με παρατρεχάμενους συγγενείς, συνεργάτες, αρεστούς, κολλητούς, όλους ακριβοπληρωμένους από τον ιδρώτα του λαού μας.…

Τα λαμόγια, αεριτζήδες, κρατικοδίαιτοι που αρέσκονται να φιγουράρουν ως κεφαλαιοκράτες, επενδυτές, κατασκευαστές, εφοπλιστές, Βιομήχανοι, ΣΕΒ… και τέτοια. Που με τις μίζες, υπερτιμολογήσεις, τα μαύρα …πληρώναμε τις κατασκευές, τα πάντα 6 και 8 φορές ακριβότερα από κάθε άλλη Ευρωπαϊκή χώρα…( π.χ. δημόσια έργα)

Τα ΜΜΕ που μόνιμα χώνουν το Δημόσιο με χρέη που χαρίζονται…η ΕΡΤ που τα κορόιδα πληρώνουμε για να μας εμπαίζουν τα παπαγαλάκια της διαπλοκής.

Τα κόμματα που τα παίρνουν από το Δημόσιο για να μας κάθονται στο σβέρκο. ..(36 εκατ.ευρω χρωστάνε στο Δημόσιο και 200 εκατ. Στις Τράπεζες). Οι συνδικαλησταράδες τους που εισπράττουν από επιτροπές και επιτροπάτα… απλά να τα παίρνουν και να κάνουν την πυρόσβεση της λαϊκής οργής.(180.000 ευρώ ο Παναγόπουλος;)

Οι Μητροπολιτάδες - παπάδες που ως έμποροι αέρα κοπανιστού έχουν στρογγυλοκαθίσει στο σβέρκο του εργαζόμενου και τον απειλούν με την κόλαση!!! Και πληρώνονται όντες τεμπελχανάδες ασχολούμενοι με την παχυσαρκία …εκτός των κατάμαυρων…χωρίς να προσφέρουν ΤΙΠΟΤΕ!!! Παγκοσμίως απαράδεκτο!!! Στην Ελλάδα υποχρεωτικός πειθαναγκασμός!!! Και μετά κάνουν κριτική στους Ταλιμπάν!!!

Οι Δικαστές που όποτε θέλουν δίνουν οι ίδιοι εντολή !!! ότι πρέπει να πάρουν τόσα ο καθένας!!! Απλώνουν τα βρωμόχερά τους και παίρνουν με το έτσι μας αρέσει αυτά που θέλουν!!! ( Το 1992 επί Μητσοτάκη διέλυσαν ένα ολόκληρο Ταμείο των Δημοσίων Υπαλλήλων που δεν ήταν καν συνδρομητές οι ίδιοι!!!παίρνοντας από 8 μέχρι 16 εκατ. δραχμές έκαστος!!! Το 2004 ξαναπήραν πολύ περισσότερα εκατ. Με το έτσι θέλω. Εν μέσω κρίσης; Διπλασίασαν τους μισθούς τους πάλι με το έτσι θέλω…μέχρι 9000 το μήνα)

Τα ρετιρέ κάθε είδους…με τα απανωτά επιδόματα, τις «υπερωρίες»αργόσχολων, τα εκτός έδρας, τις ξύλοσομπες…με μισθούς από 3000 έως και 15000 μηνιαίως!!!( ΟΤΕ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ, ΔΕΚΟ ,ΕΡΤ,ΟΠΑΠ,ΕΦΟΡΙΕΣ,ΤΕΛΩΝΙΑΚΟΙ,ΔΕΗ,ΟΣΕ, Κ.Λ.Π.)

Τα τρωκτικά μικρά και μεγάλα στους Δήμους, Νομαρχίες, Υπουργεία Νοσοκομεία, Πολεοδομίες, με αναθέσεις έργων, με υπερτιμολογήσεις, με πλαστά τιμολόγια και συνταγογραφήσεις…

Σε καλούν να πας να ψηφίσεις!!! Σε καλούν να τους ξαναψηφίσεις!!!

Ουσιαστικά θέλουν να σου φορτόσουν και πάλι την ευθύνη!!!Για να μπορούν να λένε…"μαζί τα φάγαμε"!!! Ο λαός μας ψήφισε!!! Ο λαός μας εμπιστεύεται!!! Ο λαός εχει κριτήριο!!! Ο λαός ποτέ δεν κάνει λάθος!!! Η Δημοκρατία μίλησε!!!Και πολλές τέτοιες ψευτιές για αυτιά ηληθίων…

Τι άλλαξε λοιπόν σήμερα;;;Χρόνια και χρόνια από τούνελ σε τούνελ…για να μας χρεοκοπήσουν!!!Να που μας έφερε η υπομονή...και το δε βαριέσαι.

Και συ λαέ βασανισμένε…τι σ…. ψηφίζεις; Σε προγύμνασαν στα καλλιστεία, στα σουξέ του πεντάλεπτου ,στα τηλεπαιχνίδια ,στο τζόγο των προπο-τζήδικων, στο κυνήγι αρπαχτής, στην επιτυχία της αναρρίχησης , στα εικοσιτετράωρα «πρωινάδικα» των καναλιών σε τέτοιο βαθμό που ξέχασες ότι ψηφίζοντας χαράζεις ανεξίτηλα το μέλλον. Ξέχασες ότι την Κύπρο, το Αιγαίο, τη Θράκη, την Ήπειρο, την εργασία σου ,την υγεία, την Παιδεία ,τον Πολιτισμό ,το μέλλον των παιδιών σου τα εναποθέτεις ουσιαστικά στα χέρια των ανθρώπων που ψηφίζεις…Τι σ… ψηφίζεις λοιπόν;…Και κατά τον Ναζίμ Χικμέτ «δε λέω πως φταις εσύ, αλλά φταις και εσύ» .Έγραφε και ο Μαρξ πολλά και διάφορα, μόνο που αυτά τα έγραφε για το λούμπεν προλεταριάτο…χωρίς να φαντάζεται ο άνθρωπος ότι η δική μας κοινωνία θα μετατραπεί σε απέραντη λούμπεν κοινωνία ή Φρενοκομείο κατά τον Κωνσταντίνο Καραμανλή.
Λαέ βασανισμένε σε κοροϊδεύουν ξεδιάντροπα! Σου λένε αυτές είναι πολιτικές θέσεις –δηλαδή του Υπουργού του Υφυπουργού ,των διοικητών, κ.λ.π. Αλλά δε σου λένε τι σημαίνει πολιτικός; Τι είναι πολιτική; Γιατί δε σου λένε ότι ο πολιτικός πρέπει να έχει όσο το δυνατόν περισσότερα προσόντα για να οδηγήσει και σένα και τη Χώρα στο αύριο; Γιατί σε βάζουν να διαλέξεις…και συ διαλέγεις ανάμεσα σε μπασκετμπολίστες ,ποδοσφαιριστές, τραγουδιστές, άεργους ,ακαμάτηδες, βουτυρομπεμπεδες, μοντέλα, παρουσιαστές, καραγκιοζοπαίχτες, γόνους «οικογενειών» χωρίς ικανότητες,….τι περιμένεις μετά να σου συμβεί; Θα σου το πω απλά και με μεγάλο άγχος….αυτό που θα μας συμβεί αφού μας κυβερνούν ανίκανοι είναι ..Κύπρος, Ίμια, Θράκη, Μακεδονία, Χρέη , Ανεργία ….και όλα τα κακά της μοίρας μας … αλίμονο δεν ξέρω τι άλλο....

Με ...ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ σου ζητώ..αγνόησέ τους....ΑΠΟΧΗ!!!

ΑΠΟΧΗ... απο το καλαμπαλίκι που παίζουν στην πλάτη σου!!.

ΑΠΟΧΗ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΈΧΟΥΝ ΤΗ ΣΥΓΚΑΤΆΘΕΣΉ ΣΟΥ!!!

ΑΠΟΧΗ...ΓΙΑ ΝΆΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΆ ΣΟΥ!!

kiklonas 28/10/2010

1 σχόλιο:

  1. Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ - ΑΛΛΑ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΑΠΙΟΚΑΡΑΒΟ "Η ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ"...
    ΠΩΣ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΒΥΖΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗ ΟΜΦΑΛΙΟ ΛΩΡΟ; ΘΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...