Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2011

Η μικρο-ΧΟΥΝΤΑ της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.


γράφει ο kiklonas

Ήσουν μικρός κ. Φωτόπουλε να καμαρώσεις τον Δ. Ζαγοριανάκο το στρατηγό της Χούντας Με το αθάνατο.. « αποφασίζομεν και διατάσομεν!», διαφορετικά τώρα θα είχες και άλλο ύφος και άλλη πρακτική!

Θα μπορούσες να αντιληφθείς ίσως, έστω και λίγο τι σημαίνει Δημοκρατία. Πήρες λάθος πρότυπα όμως έτσι κι αλλιώς… εάν ζήλεψες τα καμώματα του Πιπεριά. Οι καιροί άλλαξαν , οι μάσκες ξεσκίστηκαν και τα πλούτη σαν το βήχα δεν κρύβονται!

Συνεδριάσατε κεκλεισμένων θυρών ως σωματείο για να κάνετε τι ως Σωματείο; Τι μυστικά κινδύνευαν; Υπήρχαν (προφανώς) και άλλα εκτός του κ. Ρίζου; Τόσα χρόνια γιατί δεν μπορούμε να μάθουμε …ΠΟΣΑ;… από πού; και ΠΩΣ; Τα εισπράττετε.

Τι σημαίνει επιχορήγηση ετήσια από τη ΔΕΗ 500।000। ΕΥΡΏ;;; Τι σημαίνει εκτός έδρας; Τι σημαίνει διακοπο-επιχορηγήσεις; Τι σημαίνει Συνέδρια; Τι σημαίνει συμμετοχή σε Συμβούλια; Τι Σημαίνει γιορτές πληρωμένες από τη ΔΕΗ; Τι σημαίνει ειδικό μισθολόγιο ΔΕΗ; Η ΔΕΗ και η περιουσία της ΔΕΗ δεν ανήκει στον Ελληνικό λαό; Πότε τον ρωτήσατε για την συνδιαχείρηση της Ρεμούλας;;; όλα τα υπόλοιπα κοροΐδα ;; Τι σήμαινε παίρνω αύξηση πάνω από τους πληθωρισμούς ,κάτω από το τραπέζι και το κόστος έπεφτε στις ανατιμήσεις του τιμολογίου και πλήρωνε το κοροΐδο –καταναλωτής ; Τι σημαίνει ΔΑΝΕΙΟ στο σωματείο από την επιχείρηση και γιατίκαι τι ३,1 εκατ, ευρώ ;;; Τι κόλπα είναι ετούτα;;;; Που το βρήκατε γραμμένο να χαϊδεύουμε ,να ταΐζουμε το μονοπώλιο της ΔΕΗ και τα κοράκια με τις αρπαχτές μια ζωή εμείς τα κοροΐδα;;;

«Καιρός φέρνει τα λάχανα ..καιρός τα παραγούλια…» Ηρθε η ώρα να βρει κι ο τέτζερης ένα καπάκι!

Μπορώ και από τούτο το blog και δεσμεύομαι να δημοσιοποιήσω πρώτα το εκκαθαριστικό το δικό μου και της οικογένειας μου και μαζί τα δικά σας ..και των 31 «δικτατορίσκων « της ΔΕΗ…. Έχετε κότσια λοιπόν να μου αποδείξετε ότι δεν λέω αλήθεια;

Χαμηλώστε λοιπόν το ύφος και δεν τρομάζουμε… Όσο για το όψιμο ενδιαφέρον σας για το λαό και την περιουσία του …εδώ και δεκαετίες κάνετε ουσιαστικά διοίκηση στη ΔΕΗ και την αφήσατε να γίνει ζημιογόνα, χωρίς καμία επένδυση σε νέα τεχνολογία και σε νέες μορφές ανάπτυξης και ηλεκτροπαραγωγης! Τώρα είναι αργά ।ΠΟΛΎ ΑΡΓΑ!

kiklonas 16/2/11

3 σχόλια:

 1. Φιλε μου τα ειπες ολα,τοσο απλα και τοσο αγνα.

  Ενας Ελληνας της διασπορας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Φίλε γειά σου.
  Δεν ειμαι σοφός ... δεν ειμαι ξερόλας... απλά εχω πάθει... εχω δει και παπά κόλο!!! Αυτά που γράφω δεν ειναι δικά μου,αλλά τα λέει ο κόσμος όλος που εχει υποφέρει τα πάνδεινα απο τα λαμόγια.
  Νάσαι καλά...και θα τα λέμε μεχρι να μας κλείσουν.
  kiklonas

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Πανω στην ώρα τα λέτε αυτά ! Ωραία μου πουλάκια κελαϊδείστε... ))

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...