Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

1821…189 χρόνια μετά! Γιατί τώρα;;;

189 Χρόνια μετά και τσακ…έσκασαν μύτη οι μισθοφόροι!

Και καλά να κουβεντιάσουμε όσο θέλετε ρε κουκλαρο-λεβέντησες και για το 21 και για το 23 και για της πανάγιας τα μάτια!... Και αντιρήσεις και απόψεις και νερό χωράει όπως παντού και πάντα… Αλλά γιατί τώρα;;;; Τι τρέχει;;;

Ποια ανάγκη το υπαγόρευσε;;; Τι πουστιά είναι τούτη;;; Ποιους έπιασε ο πόνος για την επανάσταση;;; Τόσοι τόμοι Ιστορίας από καθηγητές, Πανεπιστημιακούς,αυτοβιογραφίες και αφηγήσεις αυτοπτών και συμετεχόντων στην Επανάσταση δεν φτάνουν !!! Από πού και ως που αυτό το ρεντίκολο θα μας κάνει καινούργια μαθήματα;;;

Και ποιοι λεχρίτες , με ποιο ανάστημα και περγαμηνές απευθύνονται στο λαό ως αυθεντίες;

Από πού και πόσα παίρνουν για να κάνουν τι;;;; και για λογαριασμό ποιών;; Ποια υπόγεια ρεύματα μας περιπαίζουν;;;

Πολλά τα ερωτήματα για την Εθνική (τάχα) Τράπεζα, τον Διοικητή της, τα υπόλοιπα λαμόγια και τους σκαι-μαλακοπίτπουρες... Δεν κάνετε μια σειρά για τα λεφτά του Ελληνικού λαού που έχετε καταβροχθίσει όλοι οι κολοτραπεζίτες;

Μαθαίνω για πολύ χρήμα να ρέει !... Βρε παλιοκουφάλες της Εθνικής λεηλασίας!!! Βρε κουμάσια της ρεμούλας και της αρπαχτής!!! Τι δούλεμα είναι ετούτο;;; Εσείς δεν θέλετε φωτιά εσείς θέλετε ξεθεμελίωση… κι ελπίζω κάποτε να το φχαριστηθώ.

Anarxosimoritis 13/2/11

3 σχόλια:

  1. Ο "συνωστισμός" πρέπει να διαπεράσει την ελληνική ιστορία, εξισώνοντας τη θύρα 7, με τη λεηλασία της Σμύρνης και το euro-2004 με την επανάσταση του '21. Αν ζούσε ο Ρήγας ή ο συγγραφέας της Ελληνικής Νομαρχίας θα ΄μεναν άφωνοι μπροστά στην ιστορία που, υποτίθεται, καταγράφουν οι βερεμορεπούσηδες.
    Σε κοινωνίες που καλοπερνούν αυτά περνάνε. Εφ' όσον όμως η ελληνική κοινωνία περνά στα δύσκολα, δεν έχουμε παρά να προσφύγουμε στο αίμα τω πατεράδων και των παππούδων μας για να ανατροφοδοτηθούμε. Έχουμε ανάγκη από όραμα, γι αυτό βάλθηκαν, αυτή τη στιγμή, να μας το ευνουχίσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ .....ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΑ ΕΙΔΟΥΝ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΩΡΕΙΤΟ ΣΥΜΠΑΓΕΣ,ΜΟΝΟ ΜΕ ΥΠΟΥΛΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΤΕΥΘΥΜΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΣΘΑΡΝΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ.ΤΕΧΝΗΤΕΣ ΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΜΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τη γενοκτονία των Ποντίων, των Αρμενίων...ή εστω για τους 1628 Κύπριους αγνωούμενους καμία εκπομπή. Τα κάποια τσογλάνια πληρώνονται απο τη CIA και τον Σόρος... και κάποια βλαχότσολα για ενα μισθουλάκο ξεπουλούν την ψυχή τους.
    diaskronos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...