Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2011

1821 ...Η ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΕΛΙΑΜΕΠ - ΣΚΑΙ

Ειχα γράψει παλιά... γιατί φάγανε το "Εθνικής" απο το Υπουργείο Παιδείας, το Αιγαίου, το Αμύνης ο υπουργείο Μακεδωνίας-Θράκης... Μωρή k. Δραγώνα...μωρή k. Διαμαντοπούλου... τι γίνεται; τι ξέρετε; που το πάτε; Βλέπω να γίνεται της...
Απο κούνια Αθρησκος και πολλά ακόμα... Ουτε στιγμή δε θα διστάσω να συμμαχίσω και με Ορθόδοξους και με Δωδεκαθειστές και με μουσουλμάνους αν ειναι να δω τον G.Soros κιμά...αν ειναι για την ανεξαρτησία της Χώρας μου.... δεν εχω κανένα ταμπού, κανένα κόμπλεχ,κανένα ενδιασμό... ειπαμε Αριστερός δεν σημαίνει μαλάκας!
Anarxosimoritis....και απ` οτι μου λένε όλη η ομάδα Galaxiako!

παρακάτω αδημοσίευση απο ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ Τ(Σ)ΑΤΣΟΠΟΥΛΟ ,ΒΕΡΕΜΗ ΚΟΥΤΣΙΚΟΥ,ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ....ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΟΥ ΣΚΑΙ (ΕΛΙΑΜΕΠ 1)

ΠΡΟΟΙΜΙΟ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΛΙΑΜΕΠ

Η προσβλητική για το σύνολο του Ελληνικού Γένους απόπειρα σπίλωσης της Επανάστασης του 1821, στην οποία ανοιχτά πια επιδίδεται ο Θάνος Βερέμης, βασικό στέλεχος του «Ελληνικού» Ιδρύματος Αμυντικής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ), δεν είναι γεγονός τυχαίο। Ακριβώς το αντίθετο μάλιστα: Αποτελεί κορύφωση προσπάθειας που έχει αρχίσει από το πρώτο κιόλας μισό της δεκαετίας του 1980, σκοπός της οποίας είναι η ηθική και ψυχολογική, καταρχήν, καθώς και υλική και εδαφική στη συνέχεια συρρίκνωση του Ελληνικού Έθνους.
διαβάστε περισότερα στην αντιπληροφόρηση
anarxosimoritis
Οι καιροί υπαγορεύουν ... Ενιαια Δημοκρατική Αριστερά... για την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...