Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ… ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΒΓΑΛΜΕΝΑ.


Γράφει ο diaskronos

Και όρμισαν όλοι μαζί …ένας αχταρμάς κομμάτων, προσώπων, εντύπων, ιστοσελίδων, απόψεων…για να μάθουμε οι άμοιροι πόσο κακιά είναι η τρόικα!!!

Ποιος δεν ήξερε; Ποιος δεν είχε καταλάβει; Ότι πρόκειται για Ευρωπαϊκά λαμόγια διαπλεκόμενα;… προφανώς πάντα το ξέραμε όλοι. Τότε τι έγινε; Δεν έχουμε δουλειά να κάνουμε; Ο καθένας το βλέπει με τα δικά του μάτια. Τα τσόλια της Τρόικα, η Μέρκελ και οι λοιποί βρίσκουν και τα κάνουν.

Για μας λοιπόν δεν φταίνε τόσο τα λαμόγια της Τρόικα…όσο εμείς οι ίδιοι!

Αφού είμαστε ανίκανοι να συγκροτήσουμε ένα μέτωπο Αριστερό, Δημοκρατικό με αρχές συμπαρασέρνοντας εθελοντικά ή αναγκαστικά και τον Παπανδρέου και να σηκώσουμε ανάστημα στην κάθε Τρόικα, Τραπεζίτες, Νατοικούς… τι περιμένετε να μας συμβεί; Τα έχουμε πει τόσες φορές . Χωρίς φορέα-κίνημα Ενιαίο-Αριστερό-Δημοκρατικό θα βουτάμε από το κακό στο χειρότερο…. Υπάρχουν δεκάδες μικρές- απλές αλλά και πιο σύνθετες πρωτοβουλίες που μπορούμε να πάρουμε ως λαός να γονατίσει και η Μέρκελ και οι Τραπεζίτες, και τα απανταχού λαμόγια…. Ο μόνος λόγος που μας λιανίζουν… ο μόνος λόγος που μας πολτοποιούν είναι ότι μας βρήκαν μπάχαλο…. Ότι δεν έχουμε ως λαός αξιόπιστο φορέα αντίστασης και αντεπίθεσης με θέσεις και τσαγανό…

Την μεγάλη ευθύνη εμείς την βλέπουμε στα αναγνωρίσιμα στελέχη της Αριστεράς… που δεν μπορούν να συνεννοηθούν ούτε ανά δύο! …και σέρνουν εγκλωβισμένους και απελπισμένους οπαδούς από τυχοδιωκτισμό σε τυχοδιωκτισμό.

Βέβαια κάποιος άλλος πιθανά να λέει τα ίδια για τη Δεξιά… εμείς δεν προσδοκούμε τίποτε καλό από τη Δεξιά.

Diaskronos 13/02/2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...