Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Αν οι 300 παρασιτόβιοι «είναι βουλευτές»… τότε η 17Ν ήταν «οι Άγιοι του λαού».

απο τον diaskronos

Οι 300 βουλευτές και όχι μόνο διαχρονικά έχοντας την εξουσία κατάφεραν να χρεοκοπήσουν τον Ελληνικό λαό και να βυθίσουν τη χώρα στο χάος. Κατάφεραν να χάσουμε μέχρι και δεδομένα της Εθνικής μας ανεξαρτησίας . Παρέδωσαν τη χώρα βορά των Τραπεζιτών , Αγορών, τοκογλύφων ,κεφαλαιοκρατών. Κατάφεραν να βυθίσουν τη χώρα στην ανεργία, την εξαθλίωση… ένα κοινό ξέφραγο αμπέλι για καλοθελητές ,λαμόγια, άρπαγες, κοράκια μέχρι και αποθήκη λαθρομεταναστών… Και όλα αυτά χωρίς ίχνος αυτοκριτικής, ντροπής, χωρίς κανένας να αναλαμβάνει καμία ΕΥΘΥΝΗ.

ΑΠΕΝΑΝΤΊΑΣ… 5 άνθρωποι της 17Ν εκτέλεσαν έναν αρχιπράκτορα Αμερικάνο έναν από τους υπεύθυνους της Κυπριακής τραγωδίας, 3 αρχιβασανιστές της Χούντας ,ένα πράκτορα Άγγλο και μερικά διαπλεκόμενα λαμόγια… (κακώς)…. Έκαναν και λάθη με τον Αξαρλιάν και τον αστυνομικό… Για όλα αυτά ανέλαβαν αντρίκια την ευθύνη (και πληρώνουν γιαυτό). Ανέλαβαν όμως την ευθύνη διατυπώνοντας τις απόψεις τους και δεν κρύφτηκαν, δεν απεμπόλησαν την ευθύνη σαν κάτι άλλους. Πέρα από τα λάθη που έκαναν … έκαναν αυτό που δεν έκανε η υποχρεωμένη από το Σύνταγμα Δικαιοσύνη που από το 1974 δεν κάνει το χρέος της έναντι του λαού και του Συντάγματος αγκυλωμένη από την διαπλοκή. Έκαναν αυτό που το 80% του Ελληνικού λαού λέει καθημερινά… «που είναι ένας τρελός να εκτελέσει 10 καθάρματα για να βάλουν μυαλό και οι άλλοι»… Αυτά λέγονται από το λαό!!! Και ότι … «η 17Ν είναι Άγιοι μπροστά σε κάτι άλλους»… Αυτά λέει ο λαός και δεν χρειάζομαι καμιά μαρτυρία …όλοι τα ακούτε καθημερινά!!!

Εγώ το μόνο που απαιτώ ως Έλληνας πολίτης είναι… Ή να μπουν φυλακή 200-300 αρχικλέφτες, εγκληματίες, καταχραστές με δήμευση κάθε περιουσιακού στοιχείου…. Ή να απελευθερωθούν όλοι οι φυλακισμένοι της 17Ν και να τους δοθεί και παράσημο Εθνικού ευεργέτη!!!

Στη Νιγηρία, την Ουγκάντα, τη Ζιμπάμπουε, παντού!… οι κλέφτες τιμωρούνται !!! και στην Ελλάδα επιβραβεύονται, αναβαθμίζονται κι ετοιμάζονται να μας ξανακυβερνήσουν!!!

galaxiako.blogspot.com 08/04/2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...