Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

ΟΙ ΒΑΡΟΝΟΙ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε. ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΡΚΟΦΑΓΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ.



Σχόλιο πικρόχολο από τον anarxo

Βαρύς ο τίτλος …αλλά πιο βαριά η πραγματικότητα που δυστυχώς για τόσο εξωφρενικές καταστάσεις ούτε οι πρόγονοί μας μπόρεσαν να βρουν λέξεις που να αποδίδουν .

Υπάρχει λοιπόν μια χώρα όπου τα ΜΜΕ είναι ανεξέλεγκτα, ασύδοτα, μονοπώλια ψευτιάς και απάτης και ελέγχονται από 5-6 οικογένειες «γαλαζοαίματων μαφιόζων» κεφαλαιοκρατών.

Πήραν τις συχνότητες με το έτσι θέλω χωρίς άδειες… παρουσιάζουν 24 ώρες το 24-ωρο ότι θέλουν όπως θέλουν… δεν πληρώνουν κανένα φόρο… παίρνουν δάνεια εκατομμυρίων από τον κρατικό κορβανά που δεν επιστρέφουν ποτέ…δεν πληρώνουν ασφαλιστικές εισφορές και κάθε τόσο εκβιάζουν το κράτος για να τους χαρίζονται… στήνουν δημοσκοπήσεις, στήνουν εκπομπές, ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις και υπουργούς κατά το δοκούν… χρηματοδοτούν πολιτικούς και κόμματα για να τους ελέγχουν… διαθέτουν εταιρείες και αναλαμβάνουν Δημόσια έργα σε πολλαπλάσιες τιμές των πραγματικών, 7 και 8 φορές ακριβότερα… είναι πολλά στάδια πέρα από Μαφία!

Αυτοί λοιπόν οι βαρόνοι –μαφιόζοι των ΜΜΕ έχουν και ένα διαπλεκόμενο λεφούσι από σαρκοβόρα σκουλήκια στην υπηρεσία τους ως τάχα δημοσιογράφους!... Είναι οι αυθεντίες της ψευτιάς και της απάτης … ξερόλες που δεν τολμά κανείς να αμφισβητήσει… που βγάζουν τη δουλειά για τα αφεντικά τους. Πληρώνονται και με μαύρα σε σακούλες (κατά τα λεγόμενα των ίδιων)… είναι αδίστακτοι εραστές της αρπαχτής και της αναρηχισης … αδιαφορούν αν στο διάβα τους αφήνουν σκελετούς… εξάλλου αλήθεια είναι μόνο ότι οι ίδιοι αποφασίσουν !!! όλα τα άλλα εξωστρακίζονται … δεν υπάρχουν καν διότι αυτοί έτσι θέλουν!!!

Υπάρχει μια μοναδική χώρα στον πλανήτη που συμβαίνουν αυτά και πολλά άλλα χειρότερα… ποια χώρα είναι;;;

Οποιαδήποτε ομοιότητα με την Ελλάδα !... είναι εντελώς συμπωματική!

Galaxiako.blogspot.com 08/04/11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...