Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΤΡΑ: κ. Δημαρά να κλείσει άμεσα το ΚΑΠΗ Ζαρουχλεικων… ΚΑΠΗ παρκινγκ υπαλλήλων του Δήμου.


απο την antromeda
Eγινε ΚΑΠΗ πριν 8 μήνες στα Ζαρουχλέικα Πατρών στην περιοχή Ψάχου και η καθημερινή κατά μέσο όρο παρουσία
ανθρώπων είναι 7 με 8 άτομα επί 8 μήνες τώρα!!!

Γιατί έγινε αυτό το ΚΑΠΗ;;; Μήπως για να νοικιαστεί το συγκεκριμένο κτήριο που δεν μπορούσε να νοικιαστεί 4-5 χρόνια;;; Μήπως για παρκινγκ λούφας των συγκεκριμένων υπαλλήλων;;; λέμε μήπως;;; και γιατί να πληρώνει ο Πατρινός τα παρακάτω;;;

Ο Δήμος Πατρέων βρήκε χρήματα και ενοικίασε κτήριο προς 4000 το μήνα!!! Διαμόρφωσε το γιαπί σε ΚΑΠΗ !!! πάρκαρε εκεί 5-7 υπαλλήλους προς 2000 κατά μέσο όρο το μήνα έκαστος!!! Το Καλοκαίρι δούλευαν τα αιρκοντίσιον στο φουλ ενώ το ΚΑΠΗ ήταν κλειστό από τις 12-1 το μεσημέρι μέχρι τις 6 το απόγευμα που πιθανόν να εμφανιζόταν κάποιος άνθρωπος!!! Να μη έχει λοιπόν και 300 ευρώ ρεύμα το μήνα;! Να μην έχει και 100 ευρώ το μήνα νερό;! Να μην έχει και 100 ευρώ τηλέφωνα το μήνα;!

Δηλαδή στοιχίζει πάνω από 16.000 ευρώ το μήνα τουλάχιστον, χωρίς να υπολογίσουμε τα ποσά της αρχικής διαμόρφωσης και εξοπλισμού του κτηρίου!!! Και όλα αυτά όταν για δεκάδες άμεσες επείγουσες και επιτακτικές ανάγκες των Σχολείων δεν μπαίνουν στον κόπο ούτε να απαντήσουν!!! Π.χ. Έχουν γίνει αιτήσεις για αντικατάσταση ηλεκτρολογικών πινάκων σε Σχολείο-Λύκειο πολλές φορές, με άμεσο κίνδυνο κατάρρευσης του ηλεκτρικού δικτύου και απάντηση δεν δίνουν!!! Οταν στα Σχολεία κάνουμε οικονομία το ρεύμα , το νερό , το πετρέλειο θέρμανσης 400 μαθητων δεν μπορούμε να βλέπουμε τέτοιες σπατάλες!

Και μέχρι εδώ όλα καλά…αλλά πόσα άτομα ηλικιωμένων νομίζετε ότι συχνάζουν καθημερινά;… Πότε τρείς!!! Πότε δεκα …πότε κανένας!!! Και αυτά που γράφουμε δεν είναι αυθαίρετα, είναι η πραγματικότητα ακριβώς με επιτόπια καθημερινή παρατήρηση-καταγραφή της κατάστασης και δε σηκώνει καμία αμφισβήτηση.

ΕΛΕΟΣ!!! κ. Δημαρά δεν γνωρίζουμε τον απολογισμό που προσκομίζουν οι υπεύθυνοι του ΚΑΠΗ και πόσα άτομα αναφέρουν οτι εξυπηρετούν καθημερινά… αλλά πολύ αμφιβάλουμε αν καταγράφεται η τραγική πραγματικότητα! Λεφτά για το τίποτε. Αν θέλετε κάντε μια βόλτα σε πέντε λεπτά από το Δημαρχείο θα ζήσετε την κατάσταση!!!

ΕΛΕΟΣ!!! Και έτσι έγινε η Ελλάδα μπάχαλο.

Αν θέλετε κ. Δήμαρχε με τα χρήματα αυτά μπορείτε να συνδράμετε κάποια Σχολεία για άμεσες ανάγκες ή και σε τόσες άλλες ανάγκες ώστε να πιάνουν τόπο…οι δε υπάλληλοι μπορεί να ειναι παραγωγικοί και χρήσιμοι σε άλλο τομέα του Δήμου.

Τέλος τα λέμε σε σας διότι ειστε ο νέος Δήμαρχος παρότι δεν το στήσατε εσεις αυτό το ΚΑΠΗ… Σε ένα μήνα θα επανέλθουμε και τότε θα πούμε άλλα τραγούδια!!! Ας φροντίσει κάποιος από την πλειοψηφία να ενημερώσει το Δήμαρχο

Περισσότερα κ. Δημαρά…στο e-mail: diaskronos@gmail.com

απο antromeda 17/01/2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...