Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

"Εν οίδα ότι…ουδέν-τάχα- αντελήφθησαν "... ΑΠΟΧΗ...ΜΑΧΗΤΙΚΗ!

Έχουμε και λέμε λοιπόν…30-70% ΑΠΟΧΗ… και 8-10% άκυρα –λευκά.

Από αυτούς οι μισοί είναι μη πολιτικοί…μάλλον απλής αδυναμίας ή αδιαφορίας …

Οι άλλοι μισοί όμως είναι πολιτικοί με θέσεις,γνωση και επίγνωση!!! Οι άλλοι μισοί σιχαθήκαμε τους κλόουν, τις μεταγραφές από όλα τα κόμματα προς όλα…αναλόγως των προσωπικών συμφερόντων του κάθε επίδοξου ή και ενεργού λαμόγιου, μεταγραφόμενα –μεταλλασσόμενα λαμόγια από κόμμα σε κόμμα …που προσπαθούν να μας πείσουν ότι έτσι θα μας σώσουν καλύτερα, να προσπαθούν να να ντύσουν τις κολοτούμπες με πολιτικές τάχα επιπέδου, ότι τάχα είναι ανεξάρτητοι, ότι τάχα το υπαγορεύει το κοινό καλό, τα μουλωχτά λαμόγια , τα κουφο-σαλίγκαρα που βγήκαν παγανιά για ψήφο σους συγγενείς και του φίλους που τους εχουν χεσμένους (και τους έχουν Λέμε εμείς),τις κολοτουμπες των μωρών, την γκλίτσα του κομματάρχη, τα θα και τις υποκρισίες, το σκύψιμο των υποτακτικών, την μάταια απαντοχή του κορόιδου, το σκύψιμο του ραγιά, το κενό προς το υπερπέραν χαμόγελο του Σαμαρά, το μειλίχιο χαζοβιόλικο γελάκι του Γιώργου, τις επικλήσεις-συναινέσεις του καλού μας Μίχαλου…το ύφος του πανίβλακα Παναγιωτόπουλου, τους σαρκασμούς του οξυδερκή καιροσκόπου Μαρκόπουλου, το εμείς οι άλλοι δεν ξέρουμε τίποτε ..είμαστε καθαροί του Χαντζηγάκη …τις διασπάσεις της όποιας ηλίθιας Αριστεράς σε τριάδοτετράδες, την Σουηδική γυμναστική του Παφίλη και των κουλών της Αλέκας , σιχαθήκαμε το βλέμα του Βοδιού στον απαίδευτο όχλο, σιχαθήκαμε τα δρομολόγια του Τανταλου και του Σισύφου μαζί στο πουθενά…Αηδιάσαμε… σιχαθήκαμε … αδειάσαμε …ξεράσαμε…φτύσαμε τους Τσαρλατάνους, κλέφτες, ψεύτες… και τσανακογλείφτες ραγιάδες της συμφοράς!! Τόσο απλά!!!

ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΣΙΧΑΘΉΚΑΜΕ!!! το 50% λοιπόν ...ΞΕΡΑΣΕ-ΕΦΤΥΣΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Μας είπαν σε όσους απέχουμε από τις εκλογές ότι : βρισκόμαστε σε σύγχυση!..ότι είμαστε βλάκες…ότι τάχα είμαστε με τη ΝΔ!!!...ότι τάχα είμαστε με το ΠΑΣΟΚ!!!...βγήκε η Παπαρήγα-πέρα τράω! Να μας βάλει στο σωστό δρόμο του ΚΚΕ!!! (και πώς να γελάσεις …καιρός που είναι!!!)… Η κυβέρνηση λέει οτι τάχα ειμαστε με το Μνημόνιο!!! Η ΝΔ μας λέει οτι ειμαστε με το Σαμάρι!!! Αει σιχτίρ!!! Αν ήταν 60% η αποχή …τι θα λέγανε;;;

Μας λένε λοιπόν… είναι καλύτερα να κλείνεις τα μάτια… είναι καλύτερα να ελπίζεις ματαίως συνειδητά ότι οι κλέφτες δεν θα ξανακλέψουν … είναι καλύτερα τα νέα λαμόγια… ότι αλλάξανε τα κόμματα της διαπλοκής… ότι ο Σαμαράς έχει πρόταση...ενα μείγμα βλακείας-ηληθιότητας -πουστιάς… ότι το ΚΚΕ θα κάνει επανάσταση… ότι το ΠΑΣΟΚ θα βάλει τους κλέφτες στη φυλακή…ότι ο συνασπισμός θα φτιάξει κι άλλες τριάδες –κόμματα…Περίμενε καημένε ραγιά!!!

Εμπρός για ένα μεγαλύτερο χρέος!!!

Εμπρός για νέα λαμόγια!!!

Οσο για σένα φίλε αναγνώστη… κάνε όπως νομίζεις αλλά αν ρωτάς...ποτέ Δεξιά..ειναι η άποψή μας!!!

Εμεις απείχαμε...γιατί δεν ελπίζουμε ... μα ποιό πολύ δεν αντέχουμε ύπουλα λαμόγια,εριστικά και προκλητικά σαν τον Παναγιωτόπουλο,Μιχαλολιάκο, Μαρκόπουλο... της ΝΔ που δεν χονεύονται ουτε μα ακουαφόρτε!!! δεν αντέχουμε την περηφάνια της Γαλοπούλας τύπου Δρούτσα,Διαμαντοπούλου... δεν αντέχουμε!!!

GALAXIAKO.BLOGSPOR.COM 08/11/2010

Y.Γ.... Ηρθε ο φίλος της κουμπάρας της ξαδέλφης του μπαντζανάκη του κολητού μου και μου την πέφτει εξω καρδιά και μου λέει.... Εγώ ειμαι Αριστερός αλλά λόγω της πολυδιάσπασης της Αριστεράς...πήγα στις προηγούμενες με το ΠΑΣΟΚ, αλλά τώρα ειναι τοπικές οι εκλογές γιαυτό πάω με τον Δεξιό... που κατεβαίνει ως ανεξάρτητος...
Ουτε να τον λυπηθώ, ουτε να του απαντήσω άξιζε... εχουν συμβει και χειρότερα στην Ιστορία!....
Για τον Χασιάκο δήμαρχο Αγνάντων και τώρα υποψήφιο Κεντρικών Τζουμέρκων πρόκειται και που τρεις τετραετίες έβγαινε ως ΝΔ... και τώρα πάει για τέταρη ως ανεξάρτητος!!!αγκαλιά με υπερφανατικούς ΚΚΕδες παλιούς που νόμιζα φίλους-συντρόφους...τάχα Αριστερούς με "άποψη και Ιστορία"...αυτοί που τον βρίζαν... αυτοί που δεν σήκωναν μίγα στο σπαθί τους...βάλαν την ουρά στα σκέλια και γλείφουν ακατασχετα-ξεδιάντροπα εκει που φτύναν!!! Ε ρε Γιαννη κατάντια!!! Ε ρε Τάκη κατάπτωση!!! Η απορία μου ειναι ...πόση σαπίλα μπορεί να κρύβει για χρόνια ..ενα ανθρωποφανές ον;;;!!! Με ποιά απίθμενη υποκρισία ;;;!!!

1 σχόλιο:

  1. Εγώ τώρα τι να σχολιάσω.
    Μάλλον διάβασες και τις δικές μου σκέψεις.
    Συμφωνούμε φίλε.

    Σ΄ένα σημείο γράφεις:
    Αει σιχτίρ!!! Αν ήταν 60% η αποχή …τι θα λέγανε;;;

    Ακριβώς αυτό μπορεί να είναι ο δικός μας στόχος.

    Να πείσουμε κόσμο να μην πάει να ψηφίσει, ώστε η υπόθεση του 60% να γίνει πραγματικότητα.

    Την καλησπέρα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...