Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Ο ΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ… ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ «ΒΟΥΣΤΑΣΙΟ ΤΩΝ 300»!

Γράφει ο diaskronos

Τον οίκο της Δημοκρατίας ,για την οποία πολλοί Έλληνες έβαλαν πλάτη και αίμα για να στηθεί και να λειτουργεί η πολυπόθητη Δημοκρατία τον μετέτρεψαν σε «Βουστάσιο των 300» άσχετων, ανίκανων, ατομικιστών, γόνων οικογενειών, ακόμα και διαπλεκόμενων και αρα επικίνδυνων «πολιτικών βοοειδών» και δεν εννοούν να αναλάβουν καμία ευθύνη παρά μόνο να νέμονται τα οφίτσια του «εθνοπατέρα»!!!. Όταν παλεύαμε να ρίξουμε την Χούντα δεν φανατιζόμασταν ότι μια ανίκανη, επικίνδυνη, λαίμαργη ολιγαρχία θα μας κάνει στη χώρα τόσο κακό.

Από οίκος Δημοκρατίας , έχει μετατραπεί και λειτουργεί ως «οίκος της μαφιόζικης Διαπλοκής» όπου νομοθετούνται κατά παραγγελία νόμοι κλοπής, ρεμούλας , ατιμωρησίας, παροχών ημετέρων, κουκουλώματος, παραχωρήσεων Δημόσιας περιουσίας αλλά και αντιλαϊκά κατασταλτικά, φορομπηχτικά μέτρα . Γιατί τι άλλο είναι οι εξεταστικές τάχα επιτροπές που κουκουλώνουν; Τι είναι ο νόμος «περί ευθύνης των Υπουργών» δηλαδή ανευθυνότητας των ενόχων; Τι είναι οι αντισυνταγματικές ρυθμίσεις σε καταπατημένα, σε Δάση, σε παραλίες; Τι ήταν η κλοπή στο Χρηματιστήριο; Τι ήταν οι «νόμιμες μίζες» στα εξοπλιστικά του Τζοχατζόπουλου; Τι ήταν τα δομημένα ομόλογα και οι κλοπές στα Ασφαλιστικά Ταμεία των εργαζομένων; Τι ήταν οι κλοπές των Φαρμακοβιομηχανιών από κοινού μα Διοικητές Νοσοκομείων, Τμημάτων και Μεγαλογιατρούς; Τι ήταν το Βατοπέδιο των Καραμανλή-Βουλγαράκη-Πελέκη- Αυγέρου-Κοντού- Μπασιάκου;Τι ήταν οι διορισμοί του Σαμαρά στο Μουσείο της Ακρόπολης; Τι ήταν η Ζαχοπουλειάδα και το αδέσποτο γλέντι των επιχορηγήσεων κονδυλίων του Υπουργείου Πολιτισμού; Τι ήταν η Ζήμενς με τον Τσουκάτο κ.λ.π.; Έριξαν στο Ζαχόπουλο(;) ένα χέρι ξύλο και μας είπαν ότι τάχα έπεσε από τον 4ο όροφο!!! Σιγά τα αίματα! Τι ήταν τα σκάνδαλα των ακτοπλοϊκών του Παυλίδη;

Αποβιομηχάνισαν την Ελλάδα … έδιωξαν μέχρι και τις Βιοτεχνίες, την μεταποίηση… Πατραϊκή, Πιρέλι, Λαναράς, Ολυμπιακή κ.λ.π…. Εξέθρεψαν την μεγαλοδιαπλοκή των καρχαριών αλλά και τα ρετιρέ της μικροσαπίλας των εγκάθετων κομματόσκυλων τους! Εξέθρεψαν την γάγγραινα της Δημόσια Διοίκησης διορίζοντας στις ΔΕΚΟ και το Δημόσιο αβέρτα τους κολλητούς, τους κομματικούς, τους φίλους ,τα ανίψια, τις γκόμενες, τα παιδιά τους, τους αρεστούς τους γλείφτες, τους κοπρίτες.! Γιατί τι άλλο σημαίνει να κάνουν κατάληψη στο Δήμο Αθηναίων οι συμβασιούχοι και να τονίζουν ότι ο Κακλαμάνης ήταν « δικός τους Δήμαρχος»!!! ή οι «υπάλληλοι» της Βουλής ..ο καθένας είναι του τάδε Βουλευτού!!! Ο οίκος της Δημοκρατίας λοιπόν ως τσιφλίκι του κάθε μαλακομπουκωμένου φέρελπι εθνοπατέρα και διαπλεκόμενου λαμόγιου!!!

Φρόντισαν με όλους τους τρόπους να έχουν το 20% των νέων Ελλήνων στην ανεργία… και αυτό γιατί με τα πακέτα εκατομμυρίων ευρώ που έπαιρναν από την ΕΟΚ τα έκαναν σκορποχώρι και όχι παραγωγικές βάσεις για ανάπτυξη και παραγωγή για ανταγωνιστικότητα και βελτίωση υποδομών. Από κοινού με τους κομματικούς συνδικαλησταράδες που δρούσαν ως όργανα των κομμάτων τους ροκάνιζαν και διασπάθισαν απανωτές πλουσιοπάροχες ευκαιρίες από τα πακέτα ΕΟΚ.

Φρόντισαν αυτοί, που ο λαός τους εξέλεξε ως θεματοφύλακες των συμφερόντων του, από κοινού με τις Διοικήσεις των Ταμείων και των Τραπεζών της Διαπλοκής και της ρεμούλας να ροκανίσουν με κάθε τρόπο και μέσο τα αποθεματικά των Ασφαλιστικών Ταμείων ,λεφτά και αποταμιεύσεις των εργαζομένων υπηρετώντας τους κλέφτες Τραπεζίτες, τα λαμόγια του Χρηματιστηρίου, τους ξεφτιλο-επενδυτές της αρπαχτής και πολύ πιθανά και τους εαυτούς τους.

Ο οίκος της μαφιόζικης Διαπλοκής των 300… υπερχρέωσε την χώρα μας εν γνώση τους!!! Συμμετείχαν άπαντες σε διαρκές έγκλημα κατά του λαού και της χώρας και κυρίως οι προηγούμενοι της Βουλής για να είμαστε δίκαιοι!!! Δεν απαλλάσσεται κανείς διότι και γνώριζαν όλοι και συμμετείχαν!!! Φρόντισαν αυτοί και εν γνώσει τους να υπερχρεώσουν την Ελλάδα με το τραγικό ποσό των 360 δις ευρώ που σημαίνει ότι είναι αδύνατο να αποσβεστεί ποτέ… και ότι θα είναι χρεωμένα τα παιδιά και τα εγγόνια μας επειδή αυτοί οι αλήτες ,ξεφτιλισμένοι που θέλουν να αποκαλούνται και πολιτικοί ήταν το λιγότερο ανίκανοι πέρα για πέρα όσοι δεν ήταν διαπλεκόμενοι.

Χρέος μας είναι να ανατρέψουμε όλους αυτούς και να λογοδοτήσουν!

Χρέος μας είναι να καταργήσουμε τις Βουλευτικές συντάξεις διότι είναι παράλογο μετά από το κακό που έκαναν στον τόπο να τους πληρώνουμε και από πάνω! Βέβαια αυτοί εχουν και θράσος !!!ζητούν και αναδρομικά!!!

Χρέος μας είναι να φράξουμε το δρόμο και στους αλαζόνες του Σαμαρά που ξεθάρρεψαν από την ατιμωρησία και θέλουν πάλι να μας καθίσουν στο σβέρκο.

Χρέος μας είναι «φωτιά και τσεκούρι στους εγκληματίες της Χώρας και του λαού»

Υ.Γ. Και για να μην απορούν οι Βουλευτές των μη Κυβερνητικών κομμάτωνΚΚΕ- ΣΥΡΙΖΑ -ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ τους λέμε … ευθύνονται εξίσου με τους άλλους διότι όποιος βλέπει… καταγγέλλει και ξανακαταγγέλει κάνει τον κόσμο ανω-κάτω …και αποχωρεί!!!!Κάθεται με το πλακάτ στο Σύνταγμα μερα-νύχτα και φωνάζει ότι καταστρέφουν την χώρα του!!! Δεν συμμετέχει, δεν νομιμοποιεί, δεν στηρίζει, δεν κάνει πλάτες …αλλά τους πολεμάει!!! Και σεις βολεύεστε με τα μαγαζάκια σας!!!

galaxiako.blogspot.com 08/05/2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...