Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ… ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΓΙΑΤΡΟΙ… «ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ».. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

ΜΑΥΡΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΓΑΜΨΑ

Οι βδέλλες αιματορουφήχτρες του Ελληνικού λαού στήνουν το ΜΑΥΡΟ ΜΕΤΩΠΟ της αρπαχτής και της ρεμούλας!

Οι συντεχνίες και τα λαμόγια απειλούν και προσπαθούν να τρομοκρατήσουν το λαό… Με αιχμή τους καρχαριογιατρούς των σκαφών, της Ελβετίας, των offshore, των βιλών… έχουν στοιχιθεί πίσω τους …όλα τα λαμόγια των συντεχνιών… δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, δικαστικοί, μηχανικοί, φαρμακοποιοί…και πιο πίσω τα αρχιλαμόγια κομματικοί, πολιτικοί των σάπιων κομμάτων όλων των χρωμάτων…

Ο λαός σε αυτή τη μάχη πρέπει να πάρει τη θέση του Λοβέρδου και της Κυβέρνησης και να απαιτεί ακόμα βαθύτερες αλλαγές! Να απαιτεί ασφυκτικό ,αντικειμενικό έλεγχο για όλους!!! Να απαιτεί να εφαρμοστεί το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ επιτέλους για όλους! Να απαιτεί όχι μόνο επιστράτευση αλλά και ποινές για τις αμετανόητες αιματορουφήχτρες του Ελληνικού λαού!!! Να απαιτεί να μπουν φυλακή επιτέλους αυτοί που καταβρόχθισαν και χρέωσαν τα Ασφ. Ταμεία την περιουσία του λαού!!

Δεν πρέπει ο λαός να παρακολουθεί με απάθεια τις συντεχνίες να μοιράζονται το δικό του αίμα!!! Δεν πρέπει να δέχεται τους νταβατζήδες να δηλώνουν 3000 και 10000 ετήσιο εισόδημα αυτοί που τον κάνουν μπαλάκι συστηματικά και του πίνουν το αίμα!!!

«Φωτιά και τσεκούρι» στους σύγχρονους κοτσαμπάσηδες του Ελληνικού λαού!!!

Τα ίδια αρχιλαμογια καθοδηγούν τα βρωμοκόμματα.. τους ξέρεις …τους γνωρίζεις … Ελληνικέ λαέ μη τους προσκυνάς!

galaxiako.blogspot.com 09/02/2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...