Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Δεν εχω τίτλο!...δεν εχω ήχο!..δεν εχω εικόνα!..


......· Στην Τυνησία, στην Αίγυπτο κάτι γίνεται μου λέει ένας φίλος με βαθύ φιλοσοφημένο ύφος… τι του λες τώρα σκέφτηκα;… γιατί εδώ δεν γίνεται; του απαντάω. Γιατί τι γίνεται εδώ μου λέει;… τι του λες τώρα;… Ότι γίνεται και κει του απαντάω… Και τι γίνεται εκεί μου λέει;;; Της πουτάνας γίνεται ρε φίλε του απαντάω…της πουτάνας!.. Απλά θα μάθουν και αυτοί επιτέλους τι χρωστάνε!!!

· Ο Μπούτας με τα`ασκέρι του ορέ.. πικραμένος αποτραβήχτηκε λέει ,γιατί λέει ο Κοκινούλης ορέ με το άλλο καπετανάτο με μπαμπεσιά χαλάσανε την μπέσα ορέ!

· Δεν το χωράει ο νους μου!.. Δεν υπάρχει φιλότιμο πλέον!..Ολόκληρη Ευρώπη και δεν υπάρχει ένας βαρβάτος να ρίξει ένα ξεγυρισμένο Μαρκάλο σ`αυτή τη Μέρκελ! Να`ρθει να στανιάρει ,να πάρει τα ίσια της;! Να δει χαρά στα σκέλια ,να μας ξεχάσει για λίγο; Έλεος!

· Ο Ογκόλιθος!..Ο βαθύνους!..Ο γνώστης!..Ο πονηρός!..Ο συντονιστής ντε!..Ο Πατούλης!..Πατ-πατ την έκανε με πηδηματάκια γυριστή διότι είδε ότι δεν «μας παίρνει» σου λέει… Πάλι γλύτωσες το γιάουρτο μωρή λόλα…προς το παρών!

· Εκείνη η μουσίτσα ο Ελευθερίου… δεν ξέρω ποια κλώσσα τον έβγαλε αλλά τον βλέπω ..γιατί βλέπω και μακριά …θα χορτάσει γιαούρτι!...υπομονή!

· Θα με φάει η απορία… γιατί αυτοί οι δεξιοί οι βαμμένοι που λέμε έχουν ένα μαύρο σκοτεινό αυγουλωτό βλέμμα;

· …και οι θεούσες όλες μαύρο μουστάκι…σαν του Μεχμέτ απ` τη Μοσούλη!

· Ο Καρατζαφυρερ κουράστηκε …θέλει να κυβερνήσει και το θέλει τώρα! Καλά ρε Γιώργο στον Σαμαρά βρήκες να ποντάρεις; Τζάμπα το γλείψιμο!

· Είπε και ο Γιώργος να πάει για δικολάβος στον Μουμπάρακ… καλά δεν ήξερες … δεν ρώταγες τουλάχιστον προτού φας πόρτα; Πάλι καλά που σε πήρε ξώφαλτσα… γιατί θα μπορούσε να σούρθει κατακούτελα απ` τους νταβατζήδες!

· Ρε Αλαβάνο …είπαμε , είμαστε ελεύθεροι , ανοιχτοί στο λαό , δεν κρυβόμαστε, είμαστε άνετοι, αλλά προσέχουμε δεν πάμε και γυρεύοντας! Τι να πω βρε παιδί μου όπου δεις γιαούρτι πέφτεις απάνω … τι γιαουρτο -τραβηχτική διαθέτεις ρε μπαγάσα!

· Τσίπρα δεν παίζω.. είσαι πονηρός!… εσύ δεν θές κόμμα, εσύ είσαι μαζοχα, οπαδός της μοναξιάς… και μετά να μας φορτώσεις ενοχές ότι σε παρατήσαμε στους πέντε δρόμους!

· Η Πιπιλή καλέ… βγήκε μαθαίνω η μις σεξουάλα της Βουλής… μου θυμίζει μια όμορφη γαιδουρίτσα που είχε ο μπαρμπα μήτσος ..και τη φώναζε κούκλα!

· Αλέκα μπορείς να φύγεις ήσυχη μην αγχώνεσαι … εχω μια θείτσα που ξέμεινε ακόμα θα την κάνει την αβανιά για πάρτη σου…Θα αναλάβει αυτή το κόμμα!

· Ο Αντωνάκης …το μείγμα! Σπρώχνει τον Κυριάκο… τραβάει τον Αβραμόπουλο… ζηλεύει το Γιωργάκι… μισεί την Ντόρα… φοβάται τον Καρατζαφέρη… τρέμει τις Δημοσκοπίσεις… Δεν μπορεί να κλείσει μάτι! Α! στο καλό ζωή είναι αυτή!

· Για κατέβα και στο πεζοδρόμιο ρε «μείγμα» και θα δεις στον ουρανό… μαύρη ντοματοσυνεφιά!

· Έχασα κείνο το μορφωμένο, το προσεκτικό παιδί τον Ντινόπουλο βρε! Τι νάζι, τι κλάμα…και να σου γελάει πάλι σα μ…ί κλαμένο ειναι.

· Να κοιτάει την κάμερα λοξά, να βρίζει τον συνομιλητή –κκε απέναντι, να σηκώνει το φρύδι στον συντονιστή, να σπρώχνει το χέρι του διπλανού Συριζέου, να χαμογελάει στον τηλεθεατή, να τρίζει τα δόντια στον Πασόκο και να χαϊδεύει τη γραβάτα αυτάρεσκα…ταυτοχρόνως! Μόνο ο Παναγιωτόπουλος το καταφέρνει!!! Μιλάμε για πρόσωπο-σαμπρέλα! Μιλάμε για άτομο .. ενάμισι καρναβάλι μόνος του!

· Βρήκα λύση οριστική με τον Άδωνη!... Έχει στερητικό σύνδρομο… όχι σεξουαλικό ρε παιδιά είναι μικρό ακόμα! Και γω την πάτησα προ ημερών και το ισχυρίστηκα… λάθος! Το παιδί ένα τόπι θέλει! Δώστε του ένα τόπι κατά προτίμηση κόκκινο-υπάρχει λόγος- να το κλωτσάει γύρω –γύρω στη γη στον αιώνα τον άπαντα!

· Βγήκε ο Χαλβατζής στο γυαλί… έχετε δει το χαμένο βλέμμα της κότας στο χιόνι;.. Πώς να τη βοηθήσεις; Δε μπορείς να καταλάβεις τι θέλει!... Να γυρίσει στο κοτέτσι ψάχνει;… Να απόδραση μακριά από το κοτέτσι θέλει;…

· Ο Πάγκαλος βλέπει τα κιλά του όσο πιάνει το μάτι του …ένα είδος.. -βέρτικο παχυσαρκίας το λένε οι γιατροί σου – και σου λέει πάχυνε ο ντουνιάς και σμίξαμε όλοι ένα πράμα!...άρα όλοι μαζί τα φάγαμε!

· Έλα τυχεροί.! Αυτή την Κυριακή το βράδυ ο Τζαβάρας θα ανεβεί στο Λυκαβητό…οπότε θα δείτε δύο φεγγάρια!... το πιο φωτεινό θα είναι το πρόσωπο του Τζαβάρα !Πανσέληνος!

· Ο Αντωνάκης έχει από πέρυσι τέτοιο καιρό που βλέπει τη Νίκη της παράταξης! Ρε Αντώνη μπας και σε πείραξε η δίαιτα; Δεν εξηγείται αλλιώς… την αποκάλυψη τη γράψαν παλιά δεν το`μαθες ακόμα;

· Η Ντόρα ζορίζεται…και βλέπω να σηκώνεται ο Δρακουμελ! Γιαυτό σκόρδα, φυλαχτά, τίμια ξύλα, σταυροκομποσκίνια φοράτε ότι μπορείτε…ποτέ δεν ξέρεις…

· Κάνουν δημοσκοπήσεις απανωτές τα διαπλεκόμενα γιατί θέλουν να ξεμυτίσουν!... κάτι σαν τον καιρό! Αλλά τα μαντάτα είναι άσχημα! Το 65% και βάλε κρατάει ακόμα γινάτι, ντομάτες, γιαούρτια, πέτρες, καδρόνια…. Και βάλε κατά πως νομίζω!

· Κουφάλες… για βγάτε να δείτε αν έρχομαι!!!

· Βρε Σταικούρα πουλάκι μου είσαι κρίμα… τίναξε τα τσόφλια πρώτα ρε κουτό! Ακόμα έχεις γατόμαλα … Όχι πες μου 0και 0 πόσο κάνει;

· Οι μασονικές στοές και η μαφία συνεδριάζουν κεκλεισμένων των θυρών…η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ ;…ο Φωτόπουλος;… οι 31 ;!!! οι Εργάτες;!!! Οι Δουλευταράδες;!!! Γιατί ρε ; Για το μπουμπούκι το Ρίζο; Οι άλλοι 30 δεν μας εξηγείτε τι ,πόσα, και από πού τα παίρνετε;

· Πρωτόπαπας!... Τι πρώτος παπάς και κουραφέξαλα… Μιλάμε για οχτώ πρωθυπουργούς συμπυκνωμένους σε ένα Πρωτόπαπα!!! Έχουν και τα διαπλεκόμενα τα στεγανά τους …τι νομίζετε; Είναι τόσο απλά;

· Αίνιγμα: Ποιος έσπρωχνε την πόρτα του Υπουργείου την μια μέρα ως εργαζόμενος προς τα μέσα και την άλλη ως Υπουργός προς τα έξω;

· … για τους Αιγύπτιους …ετσι μούρχεται να κλάψω… αν ήξεραν τι τους περιμένει δε θα χαιρόντουσαν... κοίτα τα δικά μας χάλια και θα νοιώσεις!

Anarxosimoritis 10/2/११

το έσωσα τελευταία στιγμή.... φωτο τζαβάρας!...ο Εθνοπατέρας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...