Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

33.000.000… επικήρυξη για την επικήρυξη του 1.000.000 ευρώ


Τα γεγονότα περιγράφει ο Πάνος Σ(τ)όμπολος…

Ανεκοινώθει επικήρυξης δια τον Β. Παλαιοκώστα ύψους 1.000.000… Καθότι εκρίθει ως ακρως επικίνδυνος ανατροπέας του Δημοκρατικού μας πολιτεύματος!Και άκουσον -άκουσον στο καπάκι έγινε επικήρυξις της επικήρυξης με 33.000.000!... Δεν ειναι ακόμα γνωστόν αν η επικήρυξις αυτή αναφέρεται εις τον καταδότην ή σε αυτόν που συνέταξεν την επικήρυξιν ή αναφέρεται εις κάποιο τρίτον πρόσωπο που όμως δεν εχει αρκούντως διελευκανθεί... και τούτο καθώς φαίνεται... και συμφωνούν σε αυτό και τα ανώτερα στελέχη....ο στόχος ειναι να δυσχεράνθεί το ήδη πολύ δύσκολο έργο των Αρχών.

Τα στοιχεία που ήλθον εις το φως της Δημοσιότητος είναι ..συ-γκλο-νι-στι-κά… και συν-τρι-πτι-κά δια τον καταζητούμενο Β.Παλαιποκώστα!!

Μια τρίχα… μια τρίχα που έφυγε από το ελικόπτερο στον Κορυδαλό κατά την απόδραση. Λόγω του ισχυρού ρεύματος αέρος που εδημιούργησε η έλιξ του ελικοπτέρου κατά την απογείωση.. παρεσυρθει τρίχα τινά η οποία αφού περιεστράφει εις την περιοχήν εισήλθεν εντός της ΓΑΔΑ …και όλως τυχαίως έπεσεν εις την αντίληψην οξυδερκούς στελέχους…όστις άμεσα και χωρίς καθυστέρησην προσεκόμισεν ταύτην μετά συνοδέίας ανωτέρων στελεχών της Υπηρεσίας εις τα εργαστήρια της ΓΑΔΑ! Εκεί με αυταπάρνησιν και κατά απόλυτον προτεραιότητα άμεσα και χωρίς καθυστέρηση οι ειδικοί εξέταζον το δείγμα τριχός επί ένα ετος και μετά από εξαντλητικό, ενδελεχή έλεγχο, άμεσα και χωρίς καθυστέρηση συνέταξαν πόρισμα της μελέτης η οποία περιειλθεν εις τας χείρας της Δικαιοσύνης ινα αυτή επιληφθεί του θέματος άμεσα και χωρίς καθυστέρηση ,που βεβαίως είναι Εθνικών διαστάσεων και εχει συνταράξει την Ελληνικήν φιλησυχον και ειρηνικήν κοινωνίαν.

Επίσης έγινε επικήρυξη σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές με το αστρονομικό ομολογουμένως ποσό των 33.000.000. …αλλά εικάζεται ότι είναι σκόπιμο και παραπλανητικό όπως μας πληροφορούν υψηλόβαθμα στελέχη… και ότι το κάνουν σκοτεινές και ύπουλες δυνάμεις… για να κερδίσει χρόνο ο καταζητούμενος Παλαιοκώστας ώστε να διαφύγει από τα πλοκάμια της Αντιτρομοκρατικής… Όπως προανέφερα άμεσα και χωρίς καθυστέρηση η Υπηρεσία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό με στόχο να συληφθεί άμεσα και χωρίς καθυστέρηση ο καταζητούμενος αλλά και όσοι κρύβονται πίσω από αυτόν.

Anarxosimoritis 10/2/11

2 σχόλια:

  1. Και τα γιαούρτια του Αλαβάνου εξιχνιάστηκαν με την ίδια φρενήρη ταχύτητα, όπως και το μυστήριο της "τρίχας" που λες. Αυτή είναι δημοσιογραφία! Η αλήθεια να' ναι πάντοτε ανάμεσα στις γραμμές και ποτέ γραμμένη! Άπλετο φως!
    Τρίχες δηλαδή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ετσι ειναι το...Χριστοφοράκος ειναι δύσκολο να το προφέρεις...οπως και το Τζοχαντζοπουλος,...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...