Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

O ΣΑΜΑΡΑΣ… ΚΑΙ Η ΞΕΣΑΜΑΡΩΤΗ ΑΝΑΙΔΕΙΑ.

γράφει ο anarxos

Έχει ένα χρόνο που μας έφαγε τ`αυτιά με το ιδεατό «μείγμα πολιτικής»!!! Έλα ρε προφήτη! Έλα ρε μάγκα!! Έλα ρε κολοσσέ της πολιτικής …πες μας ποιο είναι αυτό το μείγμα της κρανιοεγκεφαλικής σου μαλάκυνσης!... Μας έχει ζαλίσει με τα μείγματα!…Μια πρόταση για ένα προβληματάκι δεν έχεις αρθρώσει! Όχι ετούτο ,όχι το άλλο ..αλλά από πρόταση μηδέν! Μη τυχόν και δυσαρεστήσουμε κάποιον! Άσε να έχει τη κατακραυγή ο Παπανδρέου για το ΔΝΤ, για το Μνημόνιο τις περικοπές, τα ρετιρέ, κ.λ.π. και «μεις» οι ξύπνιοι να είμαστε στο απυρόβλητο να λέμε και καμιά…ανοησία να περνάει ο καιρός!

Αφού το 1990 κουβάλησε με τα καλέσματά του τη μισή Αλβανία…τώρα βγάζει τον Παυλόπουλο! Και τον Παναγιωτόπουλο!!! να μας κάνουν μαθήματα για τους λαθρομετανάστες και πάλι χωρίς πρόταση!

Που είναι ο καταυλισμός που θα κάνατε στο Δρέπανο Αχαΐας και μάλιστα φυλασσόμενο ρε λεβέντες;!

Στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Ακρόπολης πως έχωσες όλους τους Καλαματιανούς- τους δικούς σου δηλαδή – οι άλλοι δεν μου έκαναν τίποτε…, εσύ δεν ήσουν Υπουργός πολιτισμού; Πως έγινε και μόνο η Καλαμάτα έβγαλε εκατό !!! υπαλλήλους όλους κατάλληλους για το Μουσείο; Τι είδους αλητεία είναι αυτή;…γιατί πολιτική δεν είναι!

Βγάζει τον Σταικούρα! Να μας εξηγήσει τι (; ) για την οικονομία!!! Αυτός παιδί μου ειναι ο Μαρξ ! της Δεξιάς ...και λίγο του πέφτει! τα μάτια σας μη τον χάσετε!

Τον Χαρακόπουλο να το παίζει σχεδιαστής του αλοπρόσαλου!!! Καλά τον Κικίλια που τον βρήκες;! στα τζάμπο; Αλλά το κορυφαίο ειναι να κατηγορείς τη Ντόρα για αποστασία!!! εχει την πλάκα του δε λέω...

Για την επανιδρυση...για το χρέος...για το έλειμα... για το Βατοπέδι...για τις ακτοπλοικές... για τα ομόλογα...για τη Ζήμενς....κουβέντα!.. Θέλει λέει εκλογές τον Απρίλη!!! και η γιαγιά μου ήθελε...αλλά δε μπορούσε Αντωνάκι!

Αυτό λέγεται ξεσαμάρωτη αναίδεια και αγένεια προς το λαό και του πολίτες! Αυτό λέγεται θράσος και φρενοβλάβεια! Και όχι πολιτική… Αντωνάκι τουλάχιστον κάτι άλλοι το βούλωσαν …Σουφλιάς, Μειμαράκης, Πολυδωρέοι, Καραμανλήδες… κάνε μας τη χάρη και μη μας ζαλίζεις με τις ανοησίες σου.

anarxos 04/01/2011

...Και κάνε μας τη χάρη και μάζεψε αυτό το κουλό το Μιχελάκη... δεν σου ζητάμε τίποτε άλλο. Τι θα μπορούσες άλωστε να προσφέρεις στη χώρα... Ανοίξατε τα τάρταρα εσεις και οι όμοιοί σας... δεν θέλουμε τίποτε ! Να εξαφανιστείτε όλοι σας... και μεχρι τότε μάζευε το κουλό ... μη μας σπρώχνεται στα άκρα!!

anarxos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...