Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΜΑΣ... Προς τους αναγνώστες και blogers

Η ομάδα του galaxiako κατ`αρχην ευχαριστεί τους φίλους αναγνώστες που παρακολουθούν ή σχολιάζουν τα όσα γράφουμε και ιδιαίτερα τους φίλους που μας δίνουν χαρά με τη συμμετοχή τους.. Να πούμε ότι αυτή η συμμετοχή είναι η κινητήρια δύναμη να συνεχίσουμε. Το blog είναι ανοιχτό στα σχόλια αλλά και σε άρθρα αν αυτά σε γενικές γραμμές βρίσκονται κοντά στα δικά μας πιστεύω. Τώρα το τι πιστεύουμε βγαίνει απο όλο το blog. Χωρίς υποκρισίες ότι είναι αντίθετο με τα πιστεύω μας μόνο ως σχόλιο μπορεί να μπαίνει όχι ως άρθρο και αυτό γιατί το blog έχει κάποιο χαρακτήρα που ο αναγνώστης αναγνωρίζει. Ως σχόλιο μπορεί να γράψει ότι θέλει κάποιος (όχι υβριστικό) .Υπάρχουν όλων των ειδών τα blog και όλοι μπορούν να διαλέξουν.

Θέλουμε να κάνουμε γνωστό το μοναδικό στόχο του blog που είναι η δημοσιοποίηση των απόψεων μας σε ουσιαστικά ζητήματα με την φιλοδοξία ότι συμμετέχουμε στη διαμόρφωση της κοινωνίας μας προς το καλύτερο… κόντρα στα σκουπίδια που το σύστημα με τα ΜΜΕ ως ανεμηστήρα εκτοξεύει στο λαό μας. Άλλο στόχο δεν έχουμε. Για μας σημασία έχουν αυτά που γράφουμε και όχι ποιοι τα γράφουμε. Τα ονόματα αν χρειαστεί θα τα βγάλουμε αλλά προς το παρών δεν υπάρχει λόγος. Διαθέτουμε ένα e-mail: diaskronos@ gmail.com για επικοινωνία.

Ασφαλώς είμαστε πολύ μικροί σε σύγκριση με αυτούς…αλλά ο καθένας κάνει αυτό που μπορεί. .. «Απ` το να προσμένω και να καρτερώ κάλιο περισκόπιο και τορπίλα..» έλεγε ο Καββαδίας. Υπάρχουν και άλλα blog s μικρά και πιο μεγάλα που έχουν τον ίδιο στόχο. Ήδη συναντιόμαστε και ανταλλάσουμε κείμενα ή και συμφωνούμε σε πολλές απόψεις…ίσως να βγει κάτι πολύ καλό από όλα αυτά… Ακόμα δεν μπορούμε να το προσδιορίσουμε ακριβώς. Ίσως ένα δίκτυο ενημέρωσης πολύ καλό και ανοιχτό. Ίσως ένα κίνημα. Δεν μπορούμε να ξέρουμε. Σημασία έχει ότι ο λαός μας και ψάχνει και δεν κοιμάται.

Και ποιος δεν θέλει πολλούς φίλους;

Καλή χρονιά σε όλους.

Diaskronos, antromeda, anarxos, kiklonas, anarxosimoritis

2 σχόλια:

  1. παιδια καλη χρονια...δυσκολος και μοναχικος ο δρομος σας αλλα μακρυα απο μεγαλους και κατευθυνομενους.....αυτονομοι και καθαροι:''ίσως να βγει κάτι πολύ καλό από όλα αυτά…''ισως και τιποτα.....το ταξιδι αξιζει.....παντα κοντα σας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. OSTRIA ...καλή χρονιά. Ειλικρινά το χαιρόμαστε το blog σας. Συνεχίστε επίσης.
    Τα λέμε...galaxiako

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...