Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΝΘΟΣ ΕΧΟΥΜΕ…ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΛΟΓΕΣ.


Αντί για εκλογές έπρεπε να κηρυχτεί εθνικό πένθος…και να εξαφανιστούν όλα τα λαμόγια από το προσκήνιο…

Όχι στην παρωδία των εκλογών.

Όχι στην παραγραφή των εγκλημάτων τους.

Όχι στην αναβάπτιση - αποενοχοποίηση των λαμογιών.

…«κάλιο με γέρους Αχαρνιώτες σε αυτή την ανηφόρα…»

Η ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗ ΧΟΥΝΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ.

Μεθόδευσαν την εξαθλίωση και τον διαμελισμό της Ελλάδας......
Μεθοδευμένα οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία, τα πολιτικά κόμματα στην απραξία και απαξία, το συνδικαλιστικό κίνημα στο περιθώριο απενεργοποιημένο και κατεξφτελισμένο, όλους τους θεσμούς στη σαπίλα και την αρπαχτή...ώστε να μη είναι δυνατό να υπάρξει οργανωμένη σοβαρή αντίσταση...

Η διαπλεκόμενη ολιγαρχική δικομματική Χούντα με στελέχη ομίλων, Στοών, λεσχών, με συμμετοχή πολιτικών και από τα δυο μεγάλα κόμματα, και με σοβαρές ευθύνες των μικρότερων κομμάτων που ζουν στον κόσμο τους…μπήκε στην τελική ευθεία διαμελισμού της χώρας και την παράδοση κάθε πλουτοπαραγωγικής πηγής-τομέα στους Παγκόσμιοποιημένους κεφαλαιοκρατικούς ομίλους…Τρομοκρατεί τους εργαζόμενους με τις περικοπές και την ανεργία, την λιτότητα, το Ασφαλιστικό, την πτώχευση…Παρουσιάζει “το πακέτο τάχα βοήθειας” ως τη λύση του προβλήματος και κρύβει την αλήθεια ..ότι είναι τοκογλυφικό δάνειο, οτι προστίθεται στο χρέος, οτι μας χώνει πιο βαθειά στο χάος… Επιστρατεύει όλα τα μέσα για να υποτάξει τις λαϊκές αντιδράσεις…ΜΜΕ, Πολιτικούς συνδικαλιστές, Αστυνομία, Δικαστές, "οικους " ενοχής του κεφαλαίου…που έχουν κάνει τη διαπλοκή και την αρπαχτή ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ.

Φέρνουν τον Ερντογάν και τους Αμερικάνους για μοίρασμα του πετρελαίου του Αιγαίου-Καστελόριζου υπερ των εταιρειών τους , ενώ οι offshore-τες την κάνουν ενας-ένας στο εξωτερικό για να εξασφαλίσουν τα κλοπιμαία..Μαγειρεύουν με μυστικότητα το ζήτημα FYROM...για να το ξεφουρνίσουν την κατάλληλη στιγμή. Υποχωρούν στο Σκοπιανό με το όνομα…Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας …Υποχωρούν στο Κυπριακό…προσανατολιζόμενοι σε γρήγορη λύση σε βάρος του Κυπριακού λαού και ερήμην του...Στη Θράκη παίζονται παιγνίδια σε βάρος όλου του πληθυσμού αλλά και του Ελληνικού λαού που θα πρέπει να τα αντιμετωπίσει και να πληρώσει τις δικές τους σκόπιμες, επιλογές ,ανεπάρκειες, λάθη...Δεν μιλαει κανείς για τους κλέφτες…και οι εισαγγελείς στο απυρόβλητο το παίζουν Πιλάτοι ,αραχτοί απολαμβάνουν τα κέρδη που αποκόμισαν στην πλάτη του λαού.

Υποδουλώνουν τη χώρα για τουλάχιστον 50 χρόνια άνευ όρων…και το χειρότερο είναι ότι θα διαμελίσουν την πατρίδα μας…πράγμα για το οποίο οι βούτυρο- μπεμπέδες δεν ενδιαφέρονται, αλλά δεν αντιλαμβάνονται οτι θα πάρει και τους ίδιους η μπάλα....Κύριοι Παπανδρέου, Σαμαρά κ.λ.π….αλλά σας λένε..άλλα σκέπτονται και αλλά κάνουν σε βάρος της χώρας…και σεις χάσκετε!!! Θα σας κρεμάσουν στο τέλος ως Εθνικούς προδότες και σεις θάχετε μεσάνυχτα. Αφού είστε ανίκανοι αντε στο καλό και θα τη βρούμε την άκρη.

Το ίδιο σκηνικό κάναν και στον Παπαδόπουλο το 1974 …αφού τον έσπρωξαν να κάνει το πραξικόπημα στην Κύπρο την άλλη μέρα του είπαν αει στο διάβολο και βάλαν τους Τούρκους στο νησί.

Αν δεν βάλετε τους κλέφτες φυλακή, αν δεν εφαρμοστεί για όλους το "πόθεν έσχες", αν δεν γίνουν κατασχέσεις περιουσιών των ληστών, αν δεν πειτε οχι στην πληρωμή του "χρέους" στα κοράκια...τα δεινά του Τόπου δεν θα έχουν τελειωμό αλλά και σεις πολιτικάντηδες δεν θα καλοπεράσετε... μόνο έτσι θα βάλει πλάτη ο λαός για να ορθοποδήσουμε…

Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΥΡΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΗ ΑΠΑΤΗ

ΑΠΟΧΗ ΜΑΧΗΤΙΚΗ

anarxos 24/10/2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...