Τρίτη 19 Απριλίου 2011

ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ-ΤΖΑΒΑΡΑΣ... και τα φασιστοειδή ανεγκέφαλα εχουν χιούμορ!

Αναδημοσίευση απο Λογοπλοκίες

ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΣ !...




Βίντεο από την εκπομπή "Πολύ μπλα μπλα" 18/04/11

Μπορεί σε πρόσφατη ανάρτησή μας να καταλογίσαμε στην ΄Ελλη Στάη "φάουλ", που βέβαια τόκανε, αλλά η δεοντολογία και η δικαιοσύνη απαιτεί να προβάλλουμε και τα καλά της, που και βέβαια, υπάρχουν.

Η αντιμετώπιση από την παρουσιάστρια του γελοίου τύπου, που έχει αναλάβει το δημόσιο και ξεδιάντροπο γλείψιμο του Αντωνάκη, του κολαούζου, που την έχει δει κριτής και επικριτής των πάντων και όλων, στο δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ, ήταν ψύχραιμη και κυρίως αποκαλυπτική της νοοτροπίας και της ιστορίας, αυτού του ανεκδιήγητου και ελεεινού Μιχελάκη.

Βγήκε ο "βρωμιάρης", να μιλήσει για "βρωμιά", παίζοντάς το καθαρός ! Βγήκε ο υπερασπιστής και λιβανιστής του καθεστώτος, που καταρράκωσε και διέλυσε την κρατική τηλεόραση, να καταγγείλει μεροληπτική μεταχείριση του κομματιδίου της σαμαρικής Ν.Δ., όταν στην ίδια εκπομπή, "έπαιζε" ανεξέλεγκτος, με τις ώρες, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπός τους !

Το σφάξιμο με το βαμβάκι από την ΄Ελλη "έγραψε", καθώς τον ξεμπρόστιασε στο τηλεοπτικό κοινό, παρουσιάζοντάς τον σε ρόλο λογοκριτή και επαγγελματία χειριστή του φίμωτρου, σε μη αρεστά πολιτικά πρόσωπα, τον καιρό που δούλευε στα κανάλια, ως διευθυντής ειδήσεων !
antromeda απο galaxiako

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...