Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Σαμαράς: Από τυχοδιώκτης -αποστάτης, ρουσφετοδιαλογέας και "εθνοσωτήρας"!.


παραμιλάει ο anarxosimoritis

Γιατί έριξε το 1993 τον άλλο αρχιαποστάτη Μητσοτάκη; Πότε έδωσε μια πειστική εξήγηση; Γιατί έστησε κόμμα; Γιατί αποστάτησε και από το κόμματίδιο « Πολιτική Άνοιξη" που ο ίδιος έφτιαξε; Γιατί πρόδωσε και 10 βουλευτές της ΝΔ που τον ακολούθησαν; Αφού τους έπεισε –κορόιδεψε να φύγουν από τη ΝΔ, τους άφησε στα κρύα του λουτρού! Και μεταπήδησε και πάλι στη ΝΔ σα βρεγμένο σκυλί και έγλειφε από τον πάγκο τον Καραμανλή!… Γιατί όλα αυτά Αντωνάκι; Για να μας σώσεις;;; Τρομάρα σου.

17 χρόνια μετά και ο μόνος λόγος της αποστασίας του ήταν η εγωπάθεια, ο τυχοδιωκτισμός του και υπέρμετρη αλαζονεία του κυρίου ΤΙΠΟΤΕ. Σε αυτόν αρμόζει πέρα για πέρα ο χαρακτηρισμός κύριος ΤΙΠΟΤΕ. Ενάμισι χρόνο τώρα δεν έχει πει, δώσει, κάνει, προτείνει ΤΙΠΟΤΕ! Εκτός από απείρου κάλους φληναφήματα και ανοησίες!

Για κάποιο «μίγμα πολιτικής» που όμως δεν μας το λέει μη του κλέψουμε τις ιδέες …τρομάρα του! Κατηγορεί την Ντόρα για αποστασία! ο πρώην δις αποστάτης! ..τρομάρα του! Βλέπει τη νίκη της παράταξης κάθε μέρα στον ύπνο του…θέλει και εκλογές τάχα με τις δημοσκοπήσεις να του δίνουν 19%...τρομάρα του! Ο τσαρλατάνος της ασχετοσύνης έχει χαζέψει και τους Νεοδημοκράτες… τη μια τους λέει όχι στο Μνημόνιο …την άλλη το στηρίζει! Όχι στα μέτρα λέει στα κανάλια …ναι στα μέτρα και ακόμα πιο πολλά λέει έξω! Ο τυχοδιώκτης είναι πιο επικίνδυνος απ` ότι δείχνει διότι δεν μπορείς και να φανταστείς τη θα σου ξημερώσει!!!

Ας δούμε όμως λίγο τη διαδρομή στα βασικά. Ως Υπουργός Εξωτερικών ( ο χαλβάς) ανέξοδα έλεγε ελάτε μέσα στους Βορειοηπειρώτες …και θα σας δώσουμε θα σας φτιάξουμε θα, θα, και πλάκωσε η Αλβανία σούμπητη! Και πληρώσαμε και φτιάξαμε και χτίσαμε Νοσοκομεία, δρόμους, Στρατόπεδα στην Αλβανία με τα λεφτά του Ελληνικού λαού.

Αργότερα ξανάγινε Υπουργός Πολιτισμού του Καραμανλή του Κωστάκη (αλήθεια που κρύβεται αυτό το μπουμπούκι;) διόρισε καθαρά με αυστηρή ρουσφετοδιαλογή όλους τους Υπαλλήλους στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Ακρόπολης και όλους( πάνω από 100) από την Μεσσηνία ψηφοφόροι του! Διότι αυτοί ήταν μόνο ικανοί από όλους τους Έλληνες! Αυτό δεν είναι καν ρουσφέτι… είναι … δεν θα το πω!

Αργότερα έκανε όρκο στον χοντρομπαλά για πλήρη κάλυψη (!!!) και πήρε το χρίσμα από την θείτσα! Έφαγε την Ντόρα στη στροφή! Αυτό θα πει δίνω κώλο και όχι λόγο! Και που δεν έδωσε;;; Στους Αμερικάνους; Στους διαπλεκόμενους βαρόνους της ΝΔ, στους κεφαλαιοκράτες;…

Και νάσου μετά στο προσκήνιο να μας το παίζει Εθνοσωτήρας!... Έκανε τάχα την αυτοκριτική του λέει…. Που;;; πότε;;; Σε ποιόν;;; και τι έγινε;;; Ποιος φταίει;;; ποιος πλήρωσε;;; ΤΙΠΟΤΕ…. Πώς να μη παραμιλάει όλη η Ελλάδα; Πώς να μη σούρχεται ν` αρπάξεις το καλάσνικοφ; Πώς να μη σούρχεται εμετός;

Ουστ κι έξω από δω ούτε για σαμάρι στον γάιδαρό μας δεν κάνεις.

galaxiako.blogspot.com 18/04/11

2 σχόλια:

  1. "Για κάποιο «μίγμα πολιτικής» που όμως δεν μας το λέει μη του κλέψουμε τις ιδέες …"
    Χαχαχα καλό!!!

    Όσο για το σκάνδαλο στο Μουσείο Ακρόπολης, τι ομερτά έπεσε σ αυτό το θέμα εξ αρχής;
    Θυμάμαι την εκπομπή στην οποία βγηκε το σκάνδαλο και μετά δεν ξαναματακούστηκε ούτε σε διάλογο το ασανσέρ...
    Μάλλον τον ετοίμαζαν γι αρχηγό και σωτήρα από τότε και επέβαλλαν (σιγά το δύσκολο) στα ΜΜΕ τη σιωπή.

    Καλά οι παλινωδίες του για το Μνημόνιο θα μείνουν στν ιστορία ως ανέκδοτο πλάι σ αυτές του πρώην συγκατοίκου του.
    Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι, που λένε...

    Έχουμε λοιπόν στη διακυβέρνηση της χώρας πέντε τουλάχιστον βαλτούς από τις ΗΠΑ: Παπανδρέου, Σαμαράς, Παπακωνσταντίνου, Μπακογιάννη, Καρατζαφέρης... και η λίστα μεγαλώνει
    (και η μείζων αντιπολίτευση στην ουσία συμμετέχει στη διακυβέρνηση της χώρας με τη στάση της)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εισαι ωραιος ρε καρντασι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...