Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΗΨΕΙΣ για CIA-DIA… και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ.

Σερβίρει ο anarxosimoritis 16/2/11

Πέρυσι τον Νοέμβρη τα Ταμεία ήταν άδεια και πηγαίναμε για στάση πληρωμών. Το λέμε αυτό γιατί έχει σημασία. Το ότι χρεοκοπήσαμε και ήδη βρισκόμαστε σε χρεοκοπία είναι γεγονός…απλά μένει άταφο το πτώμα της Ελληνικής οικονομίας.

Πέρυσι λοιπόν που έγινε γνωστό στα πέρατα της γης η χρεοκοπία μας…Έγιναν διάφορα τρελά! Θυμηθείτε… Η Κίνα μας έκανε πρόταση να μας δανείσει με μηδενικό επιτόκιο !!! και με αντάλλαγμα διευκολύνσεις εμπορικές!.....Η Ρωσία την άλλη μέρα μας πρότεινε να μας δανείσει με επιτόκιο 1%!!! Και με παρόμοια ανταλλάγματα!... Αυτά και ειπωθήκαν και γράφτηκαν διεθνώς!....Και κανείς δεν απάντησε ποτέ σε αυτές τις προσφορές, ούτε διέψευσε κανείς στην Κίνα, στη Ρωσία, στην Ελλάδα….

Αντί να υπάρξει κάποια συνέχεια ή απάντηση… σε 48 ώρες ο Παπανδρέου με άσπρα μαλλιά πλέον (γιατί άσπρισαν τα μαλλιά σε 48 ώρες;;;) και εξανθήματα από το άγχος και το φόβο στα χείλη (αν θυμάστε) βρέθηκε στις Βρυξέλες για να φάμε καπέλο το ΔΝΤ και τους Ευρωαμερικάνους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Έχετε ακούσει λοιπόν για τους Οικονομικούς δολοφόνους της CIA και DIA και το πόσο εκβιαστικά έχουν κινηθεί σε χώρες της Κεντρικής και Λατινικής Αμερικής. Έχετε ακούσει για τις δολοφονίες που ωμά διέπραξαν σε μια σειρά χώρες… Εμείς λοιπόν σας λέμε ότι πέρυσι το δίχως άλλο οικονομικός δολοφόνος έβαλε το δίλημμα στον Παπανδρέου ή με μας ή στο χώμα! Το θεωρούμε γεγονός όχι γιατί το παίζουμε πονηροί… απλά γιατί άλλη εξήγηση δεν μπορεί να σταθεί!!!και γιατί έχουμε μεγάλη πείρα! Και για να σε πείσουμε φίλε αναγνώστη .. (δηλαδή δεν τρέχει και τίποτε αν δεν σε πείσουμε) θα σου πούμε ότι οι παρακολούθηση του τηλεφώνου του Κ. Καραμανλή πριν χρόνια με την συνεργασία της Erikson και Vontafone Έγινε από την Αμερικάνικη Πρεσβεία και ενώ τη πρώτη μέρα ο Βουλγαράκης φωτογράφιζε την Πρεσβεία …την άλλη μέρα τάχα έπεσε σκοτάδι!!! Την παρακολούθησε την έκαναν με αφορμή το παραστράτημα του Καραμανλή με τη συμφωνία του αγωγού με τη Ρωσία Μπουργκάς –Αλεξανδρούπολη Από τότε λοιπόν οι CIA-DIA βάλθηκαν να μας ξεσκίσουν οικονομικά-πολιτικά κ.λ.π…. Μας έφεραν συνειδητά σε αυτό το χάλι για να μπορέσουν στη συνέχεια να μας ελέγχουν πολύ εύκολα!!!!

Αυτή είναι η πικρή ΑΛΗΘΕΙΑ। Και όποιος δεν την αντιλαμβάνεται, δεν θέλει να την δει…ε! αυτός δεν θα μπορέσει ποτέ να καταλάβει τι του γίνεται। Αν κάποιος θέλει και έγγραφα… τότε ας πάει να ζητήσει από τον Παπανδρέου το τασάκι με το πούρο που έσβησε ο μεγαλοπράκτωρας!..έχει και το DNA επάνω!....ή τα στίγματα απο τα κινητά "σκιές" στον Καραμανλή! ....

Μεγαλύτερο πολέμιο του Παπανδρέου και του Καραμανλή από μένα δεν αναγνωρίζω κανένα… αλλά οι Αμερικάνοι των CIA-DIA-Πεντάγωνου είναι απείρως χειρότεροι! Ή διαβάστε και ψάξτε… ή πιστέψτετο. Όσο για μένα έχω ένα βίτσιο ακατάσχετο… δεν γουστάρω τους εγκληματίες και δολοφόνους Αμερικάνους… και τους έχω γραμμένους ανέκαθεν। Δέχομαι και αντιρρήσεις με σχόλιο…

anarxosimoritis... with love for CIA-DIA

Οι καιροί υπαγορεύουν ... Ενιαια Δημοκρατική Αριστερά... για την Ελλάδα.

2 σχόλια:

  1. Φαίνεται πως έχεις δίκιο σε όσα γράφεις. Προσωπικά πιστεύω ότι εκτός από τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολης, μπήκαμε στα μαύρα κατάστιχα των Αμερικάνων και για το λιμάνι που πουλήθηκε στους Κινέζους και για το veto στην ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και για άλλα μικρότερης σημασίας. Ίσως και για άλλες συμφωνίες που προσπάθησε να κλείσει ο κουρασμένος, αλλά μόλις αποκαλύφθηκαν οι υποκλοπές, ναυάγησαν. Αυτά σε τίποτα δεν τον αθωώνουν για τις επαναλαμβανόμενες μαλ... του. Έκανε τον πάνσοφο και την πάτησε. Και ας τον εμφανίζουν σήμερα τα τσιράκια του ως …υπερπατριώτη. Πίστευε ο δυστυχής ότι μπορούσε να αμπελοφιλοσοφεί ακατάσχετα κουνώντας το δάχτυλο και να θαμπώνει τους ξένους ηγέτες, όπως έκανε με τους εγχώριους ιθαγενείς. Αλλά δεν του ‘κατσε.
    Όσο για το τελευταίο ‘’Οι καιροί υπαγορεύουν ... Ενιαια Δημοκρατική Αριστερά’’ θα σου πω ότι και γω μαζί σου. Με μια διαπίστωση: οι καιροί μπορεί να το υπαγορεύουν (και να το επιτάσσουν θα πρόσθετα) αλλά οι σημερινοί «αριστεροί» το …απαγορεύουν. Ο καθένας ανοίγει το μαγαζάκι του και τραβάει το δρόμο του.
    Φαίνεται ότι πιο εύκολα συνεννοούνται μεταξύ τους τα καθίκια που μας ξεσκίζουν στο κλέψιμο, απ’ ότι οι «άνθρωποι του λαού»…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε Πέτρο οσα έγραψες συμπληρώνουν το άρθρο..συμφωνούμε απόλυτα και χωρίς κολακίες...αυτό δεν το συνηθίζουμε . Ισα -ισα που που τα λέμε χύμα. Ετσι ειναι λοιπόν.
    Νά εισαι καλά
    anarxosimoritis

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...