Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

ΦΙΛΟΖΩΟΙ!.. ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ ΤΟ ΚΑΓΓΕΛΟ

Άλλο φρούτο ετούτο! Λες και οι υπόλοιποι είμαστε μισώζωοι…Φιλοζωικές εταιρείες…φιλοζωικά κοκτέιλ… ξενέρωτες αγκαλίτσες αγάπης τάχα για το φακό…και τα κόπρανα από τα καλο-σκυλά τους έχουν γεμίσει πλατείες –πάρκα-πεζοδρόμια-ακάλυπτους… Δεν έχει το παιδί που να περπατήσει...αλλά τι λέω το παιδί έχει δύο πόδια και όχι τέσσερα…γιατί αν είχε τέσσερα θα τα μάζευαν οι φιλόζωοι απ` τα φανάρια και τους σκουπιδότοπους! Έχουν καταντήσει απέραντοι βόθροι προς τέρψη των τάχα φιλόζωων.

Τα τετράποδα προφανώς και δεν ευθύνονται… ευθύνονται τα ανεύθυνα υποκριτικά δίποδα… που αφού εκτονωθούν το παρατούν αδέσποτο στη συνέχεια οι φιλόζωοι! Και μη μου πει κανεις ότι η μειοψηφία και τέτοια χαριτωμένα…το 90% είναι τέτοια πάστα! Απόδειξη η κατάντια των πόλεων!

Τι καταλαβαίνεις μωρή λολίτα που τραβολογάς το καημένο με το λουρί ,μετά από την εικοσιτετράωρη φυλακή του για ένα πεντάλεπτο βόλτα-εφέ ντε και καλά…και μου το φέρνεις έξω από την πόρτα μου να τα κάνει; Γιατί δεν τα μαζεύεις μετά; Και καλά το σκέφτεσαι ας τα μαζεύει ο μαλάκας!!! Αν ο μαλάκας σου δώσει δυό χαστούκια! Θα καταφτάσουν όλες οι κομπλεξικές, ανέραστες, υποκρίτριες για συμπαράσταση…και να μηνήσεις , και να βρισίδι και να γλώσσα για το μαλάκα. Δηλαδή ρε κλωσαρούδες , γυναίκες και ουδετερόφιλοι που το πάτε;… Αρχίστε λοιπόν να τα μαζεύεται επιτέλους γιατί προκαλείται τις φόλες!..

Ας εξαιρέσω και ένα 10% που είναι σε όλα εντάξει και που τα παραπάνω δεν ισχύουν… και που καταλαβαίνουν και το μαλάκα!

anarxos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ωραία μας πουλάκια κελαϊδίστε...